Herkese hayırlı akşamlar.Benim diger konularimi bi çoğunuz biliyosunuz.Bugün eşim ben duştayken kp yıl arayıp buranın meşhur bi yemeğini istemiş dışarda yapılacak bişey.Her neyse ben bilmiyorum kp nin eşimi araması ile öğrendim.Eşim dedi ki biz evde yiyelim siz kendi evinizde yiyin.Sonradan aramış öyle olmaz bize gelin falan demiş.Ben de tepki gösterdim gitmek istemiyorum dedim.Cunku bana sormadan karar almış bu bir,ikincisi de ben zaten kv ve kp ye çok kırgınım eskiden beri pek de sevmiyorum onlara gitmeyi.Neyse eşim kırılmasın diye gittim.Ama orda da surat filan asmadim yani.Onlar da iyilerdi.Eve geldim eşimi aradı napiyosunuz diye eşim de dalga mı geciyosunuz biraz önce ordaydik filan dedi.Bu kez baktım benim telefonum çaldı.Aradim geri.Bana bi laflar etti ki anlatamam yok ben onları adam hesabına almiyomusum.Oglumuzu bizden uzak tutuyosun,evine bizi almıyorsun,her gün gelecek sabahtan akşama bizde olacaksın dedi.Ben de dedim ki x kendisi de yanımda madem ben göndermiyorum kendisi söylesin dedim.Daha neler neler dedi bana.Benim hatalari yaşımın küçüklüğüne vermiş filan.Cok kırıcı konuştu sonra da siz iyi ol yeter dedi.Tabi ben şok oldum onca laf üstüne.Bi de kpnin sesi geliyor bi daha bu konuşma olursa böyle davranırsan kıyamet kopar diye.Bi de bana beddua etti oğlunu ondan uzak tutuyomusum da yaşayınca anlayacakmisim.Eger bunun için oğlumu uzersen iki dünyada elim yakanda dedi.
Karmaşık yazmış olabilirim ama hanımlar hala çok kötüyüm.Esime ayrılmak istediğimi söyledim.Cunku biliyorum ki herşey yine benim başıma patlayacak.Esime de dedim ki ilk görüşmek istemiyorum bundan sonra onlarla o zaman yine sorun olacak dedi.Cozum de üretmiyor.Esimi çok sevsem de gitmek zorunda olduğumu hissediyorum.Bu kv ile ben yapamam bi de altlı ustlu oturuyoruz yani hiç olmaz.