kv ile konusma sonrası işler sarpa sardı!bu konuya çok içerledim.

Zihniyete bak. Uzak durun soyle insanlardan ya. Cok ozur dilerim ama kopeklik edilmesini bekliyor resmen. Isten cikip yemek hazirlayacakmissiniz ha. Her gun mu gidiyordunuz yoksa oraya? Ne sitemi ederse etsin kardesim, gitmeyin yahu. Yalniz kalmak istiyoruz deyin. Evimizde olmak istiyoruz deyin. Bir de oglunun huyu degismismis. Bak sen. Kukla mi bu adam? Daha once de dedim, iyi niyetli insan derdi kiminleyse ceker guzel guzel konusur. Oglum sen degistin bir sorum mu var vs.der. Bunlar fitne dokuyor ortaliga.

Zihniyete bak. Uzak durun soyle insanlardan ya. Cok ozur dilerim ama kopeklik edilmesini bekliyor resmen. Isten cikip yemek hazirlayacakmissiniz ha. Her gun mu gidiyordunuz yoksa oraya? Ne sitemi ederse etsin kardesim, gitmeyin yahu. Yalniz kalmak istiyoruz deyin. Evimizde olmak istiyoruz deyin. Bir de oglunun huyu degismismis. Bak sen. Kukla mi bu adam? Daha once de dedim, iyi niyetli insan derdi kiminleyse ceker guzel guzel konusur. Oglum sen degistin bir sorum mu var vs.der. Bunlar fitne dokuyor ortaliga.
Aynen çok doğru.yani şöyle demek istiyor seninle evlenince değişti oğlum.hayır ben ne yedirip ne içirdim oğluma niye değişsin.ki oldu değişti diyelim benim yanımda söyleme ayıp.her gün gitmiyorduk gitsek heralde yediğini geri çıkar dicekti afedersiniz

Ne yapacagım nasıl bir yol izleyeceğim inanın bilmiyorum.ben asla gitmek istemiyorum ama eşim ne olacak tek başına o mu gitsin sizce ne diyim ona ben

Ben zaten çalışıyan bi bayanım yorgun geliyorum bir de buraya gelip yapmak aklıma gelmedi sen bizim için yapıyosun sanmıştım dedim

Ayaginizi kesin evlerinden bitti gitti iste.
Konusunu acmayin bile esinize.
Esiniz isterse gitsin yemek icin ziyaret icin ama siz asla bi sure evlerine ugramayin.
Zamanla araniz duzelirse bile samimi olmayin yemeklerini yemeyin.
Sanirim cocuk henuz yok.
Bebeginiz olursa sakin bu kadina baktirmayim, cocugun bile lokmalarini sayar bu.

Koca kadının dediği ne kadar ayıp öyle. Ben olsam daha yemeğini yemedim. En azından uzun bir süre diyelim. Çalışan kadın olmasanız da gidip yemek yapmak zorunda değilsiniz. Öyle emrivakileri saçma beklentileri hiç sevmem. Kimseden de bir şey beklemem. Siz de mesafenizi koyun eşinize de acimayin. Annesiyle sizi böyle karşı karşıya bırakmalıyız. Erkek milletine ne kadar iyi olursa olsun acimam kavga anında ne yapacağını kestiremezsiniz. Ama ayağınızı evden tamamen kesmeyin. Yemek yemeyin çayını içmeyin az oturun kalkın.

Evinde sogan ekmek ye yine gitme, benimki alt katimdayken evimde yapiyorum yemegimi hiç alistirmadim boyldm iyi
Aynen benimkide üst katimda. Calistigim zamanlar yemek yapip esimden (benden önce eve geliyordu) tencereyle bize gönderiyordu bende esime söyleniyordum "neden getiriyorsun anneye zahmet oluyor hem bende yemek yapmasini ögrenmem gerek" diyip kv düsünür gibi konusuyordum. Eger kabul etseydim kesin laf cikardi.. simdi esim alisti annesi götür desede zarifinci yapti diyor (yapmadiysam bile) ...
Y yaseminbudak

Önceden gitsen demek ki kalk yemeği sen yap sofrayı sen kur diyecek daha da ne onun verdiği yemeği yerim nede çayını içerim sakın ha yiyeyim içeyim deme evine bile gitmem bir süre gidersem de çok nadir gider 1 saat oturur dönerim hiç gelmiyor demesin diye ağzına laf vermem

Ayy inanmıyorum yahu insan dış kapının dış mandalının bile yediğinin lafını etmez bu ne terbiyesizlik ben olsam bir daha orada asla ve asla ağzıma lokma koymazdım gidip gitmemek için pek bi şey diyemem çünkü bayram olur hastalık olur bi şey olur gitmek durumunda kalınabilir gerçekten çok çirkin zihniyetliler miş

Kvler daima beklenti içinde ben uzaktan gidiyorum misafirliğe on rağmen Yemek yapmaz bana yaptırır gittiğimizin ertesi günü evi kokmuş gibi viledayı çıkarır temizlik bekler gerçekten değişik insanlar bende sıkıldım ama koca da bir yere kadar anlamıyor malesef. Gelini hizmetci olarak görüyorlar. Zorunda gibi düşünüyorlar. Farklı yerlerdedir telefonla bile müdahale ediyorlar ama sorsan anlayışlılar asla karışmazlar. Erkeklerin yanında melekler asla kötü konuşmazlar tenhada sıkıştırınca lafı sokarlar. Allah sunlardan bir kurtarsa ne diyeyim ki benimde aklım kesmiyor Allah’a havale ediyorum

Cidden 10 15 günde gidiyoduk sık sık gitmedik ama o bizi yemeğe çağırıyordu meğer öncr gelip hazırlasın diye bekliyomuş
Sen benim çalıştığımı bilmiyor musun anne, koşa koşa sana gelip yemek hazırlamamı istiyormuşsun bunu da kavgada söylüyorsun madem beğenmiyordun hiç çağırmasaydın, siz kırılmayın diye yorgun argın size gelip durdum ben ama iyilik değer bilene yapılırmış diye üste çıkın. Çalışmayan kadınlar çalışanlarla empati kuramıyor, biz daha çok yoruluyoruz diyorlar oysa empati kurulsa bu sorun ortadan kalkardı

Siz de aglayın ac bilaç yorgun argın kostura kostura 30 cocukla ugraşıp geliyorum .İki lokma yediğim gözünüze battı.Kendi kızınında lokmalarını saysınlar höngürrrt diyeydin .
Evimde kuru ekmek yerim bu hakareti kaldıramam ,zaten bir yığın işim oluyor sırf siz mutlu olun diye fedakarlık yaptıydım da falan da filan .....:halay:Sen hiçbirsey söylemezsen tabi suçlu olursun .Eşine bari duygu sömürüsü .Kaynana höngürtüyü kullanmış bile .:KK76:

Ayaginizi kesin evlerinden bitti gitti iste.
Konusunu acmayin bile esinize.
Esiniz isterse gitsin yemek icin ziyaret icin ama siz asla bi sure evlerine ugramayin.
Zamanla araniz duzelirse bile samimi olmayin yemeklerini yemeyin.
Sanirim cocuk henuz yok.
Bebeginiz olursa sakin bu kadina baktirmayim, cocugun bile lokmalarini sayar bu.
gerçekten de bebeğim olsa onu da bana bıraktınız çocugu tek emzirmeye geliyosun der :)

Ayy inanmıyorum yahu insan dış kapının dış mandalının bile yediğinin lafını etmez bu ne terbiyesizlik ben olsam bir daha orada asla ve asla ağzıma lokma koymazdım gidip gitmemek için pek bi şey diyemem çünkü bayram olur hastalık olur bi şey olur gitmek durumunda kalınabilir gerçekten çok çirkin zihniyetliler miş
aynen bide o kadar iyi niyetli yapıyodu sanıyodum bidaha yemem içmem gitmem de uzunca bi ısrar olursa belki giderim ama yemicem kesinlikle ayıp

Siz de aglayın ac bilaç yorgun argın kostura kostura 30 cocukla ugraşıp geliyorum .İki lokma yediğim gözünüze battı.Kendi kızınında lokmalarını saysınlar höngürrrt diyeydin .
Evimde kuru ekmek yerim bu hakareti kaldıramam ,zaten bir yığın işim oluyor sırf siz mutlu olun diye fedakarlık yaptıydım da falan da filan .....:halay:Sen hiçbirsey söylemezsen tabi suçlu olursun .Eşine bari duygu sömürüsü .Kaynana höngürtüyü kullanmış bile .:KK76:
bidaha gelmem de yemem de keşke de yemeseydim bunu dicektin dedim ben öyle demedim diyo bana sanki ben uydurdum

Sen benim çalıştığımı bilmiyor musun anne, koşa koşa sana gelip yemek hazırlamamı istiyormuşsun bunu da kavgada söylüyorsun madem beğenmiyordun hiç çağırmasaydın, siz kırılmayın diye yorgun argın size gelip durdum ben ama iyilik değer bilene yapılırmış diye üste çıkın. Çalışmayan kadınlar çalışanlarla empati kuramıyor, biz daha çok yoruluyoruz diyorlar oysa empati kurulsa bu sorun ortadan kalkardı
ben çalışan bi bayanım dedim önemsemiyor gibi bende üstüne bastıra bastıra dedim hem çalışıp para kazanıcam hem de boş zamanı olan ev hanımları gibi yemek çay yapamam dedim,

Kvler daima beklenti içinde ben uzaktan gidiyorum misafirliğe on rağmen Yemek yapmaz bana yaptırır gittiğimizin ertesi günü evi kokmuş gibi viledayı çıkarır temizlik bekler gerçekten değişik insanlar bende sıkıldım ama koca da bir yere kadar anlamıyor malesef. Gelini hizmetci olarak görüyorlar. Zorunda gibi düşünüyorlar. Farklı yerlerdedir telefonla bile müdahale ediyorlar ama sorsan anlayışlılar asla karışmazlar. Erkeklerin yanında melekler asla kötü konuşmazlar tenhada sıkıştırınca lafı sokarlar. Allah sunlardan bir kurtarsa ne diyeyim ki benimde aklım kesmiyor Allah’a havale ediyorum
benimki yaptırmıyodu hiç elimi bile sürmedim ama demek ki içinden içinden hep kuruyomuş yazıklar olsun

Konuya nasıl güncelleme yapılır bilmediğim için yeniden konu açtım bunu bana bir öğretin dostlar. Sizlere sormuştum ne demek istiyorlar kv ve görümce bana senin hakkında çok seyler duyduk diyolar sürekli demiştim.bugün eşimle evlerine gittik ve sorduk ne söylüyolar diye.sorar sormaz direk parladı ayaga kalktı ne diyosunuz siz bana evimde dedi. ki eşim sürekli annecim bak yanlış anlama diy3 başladı cümleye.sonra bana oğlun evlendikten sonra ahlakı değişti efendi degil artık dediler dedi.bunun suclusu benmisim gibi!bana da sen bize yemek yemeye hep yemek saatinde geliyorsun önceden gelmiyosun dedi!ben öğretmenim ve aksamüstü eve gelip koşa koşa onlara gidiyorum sanıyodum ki ben yoruluyorum diye çağırıyo.bu lafa çok içerledim..daha çok uzun anlatsam uzayacak.yorumlarda bahsedeyim.şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim
acaba benim kayın validemde bana üzüldüğünden yorulduğumdan yemeğe çağırmıyor mu ay kafamda deli sorular :rolleyes:

Back
X