kv ile konusma sonrası işler sarpa sardı!bu konuya çok içerledim.

gitmicem bende.şu an bize gelin demesini bekliyorum.o dese de ben de yok sonra geldin diyosun desem.bide bana ben bişey istemiyorum cuma günleri ara cumamı mübarekle dedi.o nasıl bi istek acaba.yarın arayacak mıyım şimdi ben?
asla arama , ne münasebet canım.
İnsan içinden geldiğinde mübarekler
Aklıma annemin teyzesi geldi neymiş sürekli o cuma mesajı atıyormuş önce küsmüş kadıncağız o geldi aklıma :KK45::KK45:

Bundan sonra cagırınca tatlı tatlı en masum sesinle söyle diyeceksin
Anne aksam iş çıkışı koşa koşa gelsem de ancak yetişiyor sofraya yemek pişirmeye yardım edemiyorum yoruluyorsun zülğyorum gercekten zahmet etme. Gitme sayını üçte bire indir

Kocanın ahlakı evlenince değişmiş kısmına girmiyorum.

çağırma gitme bir süre boyunca uzak dur, eşinle de aranı bozma ama evde üzgün dolaş bilsin kırıldığını
peki bir sorum olacak:) kv bana beni cuma günleri arasan yeter bişey istemiyorum tarzında konuştu.ben şimdi yarın aramasam eşim dicek arasan keşke aramazsan o da seni aramaz aranız açılır dicek eminim ki.ben ne yapcam.?

Anne aksam iş çıkışı koşa koşa gelsem de ancak yetişiyor sofraya yemek pişirmeye yardım edemiyorum yoruluyorsun zülğyorum gercekten zahmet etme. Gitme sayını üçte bire indir
işte bu çok iyiydi yaşa be P Peynirdelisi :halay::halay:

Konuya nasıl güncelleme yapılır bilmediğim için yeniden konu açtım bunu bana bir öğretin dostlar. Sizlere sormuştum ne demek istiyorlar kv ve görümce bana senin hakkında çok seyler duyduk diyolar sürekli demiştim.bugün eşimle evlerine gittik ve sorduk ne söylüyolar diye.sorar sormaz direk parladı ayaga kalktı ne diyosunuz siz bana evimde dedi. ki eşim sürekli annecim bak yanlış anlama diy3 başladı cümleye.sonra bana oğlun evlendikten sonra ahlakı değişti efendi degil artık dediler dedi.bunun suclusu benmisim gibi!bana da sen bize yemek yemeye hep yemek saatinde geliyorsun önceden gelmiyosun dedi!ben öğretmenim ve aksamüstü eve gelip koşa koşa onlara gidiyorum sanıyodum ki ben yoruluyorum diye çağırıyo.bu lafa çok içerledim..daha çok uzun anlatsam uzayacak.yorumlarda bahsedeyim.şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim

Hiç gitme madem. Mıç mıç olmaya gerek yok. Kimse kimseden birşey beklemese hiç sorun kalmayacak ama kv ler nedense hep bir hizmet bekleme peşine düşmüş gelinlerle yarışa giriyorlar. İstediğini inadına verme anlasın.

Kocanın ahlakı evlenince değişmiş kısmına girmiyorum.
çok güzellll bir cevap tesekkür ederim. o kısım zaten en can sıkıcı kısım.hayır ben ahlakını nasıl bozarım koca insanın.o bozulduysa onun sorunu.b

asla arama , ne münasebet canım.
İnsan içinden geldiğinde mübarekler
Aklıma annemin teyzesi geldi neymiş sürekli o cuma mesajı atıyormuş önce küsmüş kadıncağız o geldi aklıma :KK45::KK45:
aa ben sormadan cevap vermişsiniz.tesekkür ederim. fakat eşime ne diyecem o beni haksız bulursa

Ara canım,hayırlı cumalar de,çok konusamıycam dersim var,cumanız güzel geçsin,iyi günler de(konuşmayı biraz süsle ama mesafeli ol sonra laf etmesine fırsat verme)

aa ben sormadan cevap vermişsiniz.tesekkür ederim. fakat eşime ne diyecem o beni haksız bulursa

bende sonradan farkettim yazdığınızı sanmıştım ama baktığımda mesajınız benimkinden sonraydı anlamadım.
oluyor bazen bu tarz şeyler ama bu seferki sistemseldir :KK45:
Bütün günü gerçekten zor atlattım, kendimi düşünmeye çalışmaktan anneninin cumasını düşünmek aklıma gelmedi.
diyebilirsin

arasan iki gün sonra bak lafımı nasıl dinlettirdim olucak cakkas atıcak orda burda

gitmicem bende.şu an bize gelin demesini bekliyorum.o dese de ben de yok sonra geldin diyosun desem.bide bana ben bişey istemiyorum cuma günleri ara cumamı mübarekle dedi.o nasıl bi istek acaba.yarın arayacak mıyım şimdi ben?
Ben olsam aramaz tavrimi net koyarım. Ben her özel gününü hatırladım oğullarının yapmadılarini yaptım noldu oğlu benimle mutlu değilmiş öyle dedi bana.ben görüşümuyorum görüşmeyi de düşünmüyorum ama barışmak içn her yolu deniyor şuanda. haddini bilsin bence biraz hiç arama derim.

bende sonradan farkettim yazdığınızı sanmıştım ama baktığımda mesajınız benimkinden sonraydı anlamadım.
oluyor bazen bu tarz şeyler ama bu seferki sistemseldir :KK45:
Bütün günü gerçekten zor atlattım, kendimi düşünmeye çalışmaktan anneninin cumasını düşünmek aklıma gelmedi.
diyebilirsin
tamam böyle diyeceğim.çok tesekkürler.

Ben olsam aramaz tavrimi net koyarım. Ben her özel gününü hatırladım oğullarının yapmadılarini yaptım noldu oğlu benimle mutlu değilmiş öyle dedi bana.ben görüşümuyorum görüşmeyi de düşünmüyorum ama barışmak içn her yolu deniyor şuanda. haddini bilsin bence biraz hiç arama derim.
çok doğru ya.insan insana ne zaman yüz dönecek belli olmuyor.en iyisi hiç aramıyım.

Ara canım,hayırlı cumalar de,çok konusamıycam dersim var,cumanız güzel geçsin,iyi günler de(konuşmayı biraz süsle ama mesafeli ol sonra laf etmesine fırsat verme)
ama ararsam kendini haklı beni suçlu çıkaracak.alttan almışım gibi olacak.aramak istemiyorum ama eşimin beni ters davranıyo gibi görmesinden çekiniyorum

ayy benim için çok zor bi gün olacak belli.eşime tehdit edercesine konuşmak istiyorum şu an.seninle olmıcak bu ne be diye :)
Yoo sakin ol oyle huzursuzluk olmasin esinle simdi al guzelce karsina konus yumoş yumos benden tavsiye.ben kendi savunmalarimi kendim yapiyorum ese birakmiyorum acikcasi cogu da esimin yaninda yaparim.

ama ararsam kendini haklı beni suçlu çıkaracak.alttan almışım gibi olacak.aramak istemiyorum ama eşimin beni ters davranıyo gibi görmesinden çekiniyorum
Canım az politik olacaksın,fırsat vermeyeceksin kv ne düşünürse düşünsün sen adımlarını akıllıca atacaksin

Back
X