kv ile konusma sonrası işler sarpa sardı!bu konuya çok içerledim.

Aynen benimkide üst katimda. Calistigim zamanlar yemek yapip esimden (benden önce eve geliyordu) tencereyle bize gönderiyordu bende esime söyleniyordum "neden getiriyorsun anneye zahmet oluyor hem bende yemek yapmasini ögrenmem gerek" diyip kv düsünür gibi konusuyordum. Eger kabul etseydim kesin laf cikardi.. simdi esim alisti annesi götür desede zarifinci yapti diyor (yapmadiysam bile) ...
Y yaseminbudak
Arada al canim hic almaman da hos degil yani yanlis anlasilir..gecende annem yaprak sarmasi yapmis bize de koydu aksam sofraya koydum esim niye getirdin sen niye yapmiyorsun dedi kafasina geciresim geldi o an.ne yani kizim buyuyecek evlenecek bi tabak yemek ikram etsem evinizde yiyin desem damat laf mi edecek empati yapinca uzuldum.

Konuya nasıl güncelleme yapılır bilmediğim için yeniden konu açtım bunu bana bir öğretin dostlar. Sizlere sormuştum ne demek istiyorlar kv ve görümce bana senin hakkında çok seyler duyduk diyolar sürekli demiştim.bugün eşimle evlerine gittik ve sorduk ne söylüyolar diye.sorar sormaz direk parladı ayaga kalktı ne diyosunuz siz bana evimde dedi. ki eşim sürekli annecim bak yanlış anlama diy3 başladı cümleye.sonra bana oğlun evlendikten sonra ahlakı değişti efendi degil artık dediler dedi.bunun suclusu benmisim gibi!bana da sen bize yemek yemeye hep yemek saatinde geliyorsun önceden gelmiyosun dedi!ben öğretmenim ve aksamüstü eve gelip koşa koşa onlara gidiyorum sanıyodum ki ben yoruluyorum diye çağırıyo.bu lafa çok içerledim..daha çok uzun anlatsam uzayacak.yorumlarda bahsedeyim.şimdiden fikirleriniz için teşekkür ederim
burada onca insan sana bu konuyu kapa ne derse desin umursama dedi
sen kocanı koluna takıp sormaya gitmişsin yine pes.
bir de öğretmenmişsin ne diyelim sana şimdi

burada onca insan sana bu konuyu kapa ne derse desin umursama dedi
sen kocanı koluna takıp sormaya gitmişsin yine pes.
bir de öğretmenmişsin ne diyelim sana şimdi
konuyu kapamama izin vermedi eşim açık açık soralım dedi o götürdü.iyi mi oldu tabiki kötü oldu daha da çirkin şeyler duyduk geldik

Belki ilerde bizlerde kayın valide rolünde olacağız. Doğanın kanunu bu dediğiniz gibi kimse kızından bir şey beklemiyor ama gözler hep gelinin üzerinde . Her iki taraf içinde zor . şimdiye kadar yaşadıklarımdan aldığım dersleri sizlerle paylaşmak istiyorum .
1- Her kesin kendi annesi kendi evladı ayrı aman anneme aldım kayın valideye de alıyım yapmayın. Sonra siz üzülürsünüz ,
2- Her söze her soruya cevap vermemek gerek ne kadar az konuşursanız o kadar az başınız ağrır.
3-Her işinizi kendiniz halledin bir gün kızım gel yemek ye der daha sonra başınıza kakar başınıza hiç bir şeyi kaktırmayın:)
4-Kimseye eyvallahınız olmasın.
5-Sakın bir sıkıntınız olursa kayın valide nize sen şöyle yaptın bunu söyledin demeyin . Bu tür konuşmalarda kimse haklı çıkmıyor tek sonuç ara açılıyor.

Belki ilerde bizlerde kayın valide rolünde olacağız. Doğanın kanunu bu dediğiniz gibi kimse kızından bir şey beklemiyor ama gözler hep gelinin üzerinde . Her iki taraf içinde zor . şimdiye kadar yaşadıklarımdan aldığım dersleri sizlerle paylaşmak istiyorum .
1- Her kesin kendi annesi kendi evladı ayrı aman anneme aldım kayın valideye de alıyım yapmayın. Sonra siz üzülürsünüz ,
2- Her söze her soruya cevap vermemek gerek ne kadar az konuşursanız o kadar az başınız ağrır.
3-Her işinizi kendiniz halledin bir gün kızım gel yemek ye der daha sonra başınıza kakar başınıza hiç bir şeyi kaktırmayın:)
4-Kimseye eyvallahınız olmasın.
5-Sakın bir sıkıntınız olursa kayın valide nize sen şöyle yaptın bunu söyledin demeyin . Bu tür konuşmalarda kimse haklı çıkmıyor tek sonuç ara açılıyor.
çok teşekkür ederim. ben her lafa cevap veriyorum malesef kötü huyum bu eğer söylemezsem içimde kalıyor içim içimi yiyo ve büyütüyorum. aslında kimseye eyvallahım yoktu ama kendi anneme çok sık gideriz annem hep yemeğe davet eder bende haksızlık olmasın diye o çağırınca da gidiyodum meğer yanlış yapıyomusum :)

inan ki bana da öyle diyordu sen seversin diye yaptım falan diyodu :) yemeği toplarken bırak kızım ben topliyim diyodu :)
Allah yardım etsin, oldum olası sevmem yaptığı iyiliği bir yanlışta yüze vuran insanları.
Ki kendisine göre yanlış haraket

Arada al canim hic almaman da hos degil yani yanlis anlasilir..gecende annem yaprak sarmasi yapmis bize de koydu aksam sofraya koydum esim niye getirdin sen niye yapmiyorsun dedi kafasina geciresim geldi o an.ne yani kizim buyuyecek evlenecek bi tabak yemek ikram etsem evinizde yiyin desem damat laf mi edecek empati yapinca uzuldum.
Hepsini reddetmiyorun cnm 3 hayir diyorsam 1 kabul ediyorum. Severek yaptigini biliyorum kayinvalidemin ama mesafe iyidir bence ne olursa olsun:) haklisin tabi benim esim bana öyle dese bende kirilirim

Allah yardım etsin, oldum olası sevmem yaptığı iyiliği bir yanlışta yüze vuran insanları.
Ki kendisine göre yanlış haraket
tesekkür ederim.evet bide en sonunda sen beni sinirlendirdin bende öyle dedim diyo ben karşısında sussam aa haklısın nasıl yaparım ben erkenden glemeliydim desem iyi olacakmış heralde

tesekkür ederim.evet bide en sonunda sen beni sinirlendirdin bende öyle dedim diyo ben karşısında sussam aa haklısın nasıl yaparım ben erkenden glemeliydim desem iyi olacakmış heralde
sinirinde söylediğine göre yıllardın içinde tutmuş hain sinsi şeytan :D

ya kızlar içim içimi yiyior sürekli kv bana bunları sayarken eşim neden benden önce beni savunmadı.sinirleri kaldırıyo oğlum! diye bağırdı bu yemek mevzusu falan çok kırıldım.eşime daha çok.annesini haklı gördü ya resmen ne yapsam ben şimdi

hadi o sinirlendi diyelim ben sakin konuşmaya çalıştım ama eşim annesine anne böyle konuma demedi.annem öyle demek istemiyor falan dedi şu an da ona takıldım.iyice kuruntulu oldum
canım adama yüklenme bence adam da ne yapsın arayı bulmaya çalışıyor kendini koy yerine
ailenle arası bozuk olsun ister misin , oda o şekilde davranıyor.

canım adama yüklenme bence adam da ne yapsın arayı bulmaya çalışıyor kendini koy yerine
ailenle arası bozuk olsun ister misin , oda o şekilde davranıyor.
yok tabiki istemem ama neden beni savunmadı oğluna benim sinirlerimi kaldırıyo oğlum diye bağırdı yani ben nasıl bi duruma düşmüşüm şimdi anlıyorum.o anda anlayamışım

yok tabiki istemem ama neden beni savunmadı oğluna benim sinirlerimi kaldırıyo oğlum diye bağırdı yani ben nasıl bi duruma düşmüşüm şimdi anlıyorum.o anda anlayamışım

Evet erkekler düşüncesiz bu konuda , ama sen sükunetini koru.
Haklı iken haksız olma.
Ne kadar düşünmemeye çalış desem de düşüneceğine kuracağına adım gibi eminim.
Çalışıyorsan işini yoğunlaştır bugün, şayet çalışmıyor evdeysen temizlik yap.
Düşünmeni engelleyecektir.

Niye ısrarla konuşmaya çalışıyorsun ki konuşma bu insanlarla.yemeğe geliyorsun ne demek ne kadar ayıp etmiş madem yedirmek istemiyorsun çağırmazsin olur biter yerinde olsam hatalarini anlayana kadar gitmezdim.

Evet erkekler düşüncesiz bu konuda , ama sen sükunetini koru.
Haklı iken haksız olma.
Ne kadar düşünmemeye çalış desem de düşüneceğine kuracağına adım gibi eminim.
Çalışıyorsan işini yoğunlaştır bugün, şayet çalışmıyor evdeysen temizlik yap.
Düşünmeni engelleyecektir.
ayy benim için çok zor bi gün olacak belli.eşime tehdit edercesine konuşmak istiyorum şu an.seninle olmıcak bu ne be diye :)

Niye ısrarla konuşmaya çalışıyorsun ki konuşma bu insanlarla.yemeğe geliyorsun ne demek ne kadar ayıp etmiş madem yedirmek istemiyorsun çağırmazsin olur biter yerinde olsam hatalarini anlayana kadar gitmezdim.
gitmicem bende.şu an bize gelin demesini bekliyorum.o dese de ben de yok sonra geldin diyosun desem.bide bana ben bişey istemiyorum cuma günleri ara cumamı mübarekle dedi.o nasıl bi istek acaba.yarın arayacak mıyım şimdi ben?

Back
X