kv ile ortak yazlik almak istiyor...

lulumom

gezmek icin gelmisim dunyaya
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
805
843
23
Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?

son durum 8.sayfada

Son düzenleme:
İnşallah korktuklarınız başınıza gelmez bari yarı yarıya ortak olsaymış

İzin vermeyin.

Birlikte almayın.
Ya temelli siz alin, sadece misafir olarak gelsin ya da temelli kendisi alsın siz misafir olarak gidin.

Çıkacak sorunlari yazmışsınız.

Kendi aileniz rahatça gelemeyecek bu bile yeterli.
Ayrıca siz her tatile gittiginizde kendisi de gelecektir. Nasıl olsa evin yarısı benim mantığıyla.

Ben olsam bu ise rıza vermezdim.

Aranızda hiç sıkıntı bile olmasa bu iyi bir fikir değil.
Değil.

Tapuda ortak olmasaniz bile kv milletinin cogu oglumun evi diye cikar gelir gerine gerine
Bilemedim...

Hay Allahım yaaa madem bu kadar dertlisiniz neden onun yanında gündeme getiriyorsunuz yazlık işini anlamadım .Bence erteleyin ben olsam kabul etmezdim yada ertelerdim yada hiçççç kalkışmazdım başınızın dertten kurtulmasına izin verin dipdibe içiçe başınız daha çokkk ağrır...

Aslinda tek te alabiliriz ama daha konusu acilir acilmaz eve yerleşti nerde yatacagina kadar konustu.E bu durumda bari katkisi olsun diyor esim.Ama hic katkisi olmasa da gelip yerlesecek zaten.Beni asil dusunduren yakinda tanidigi var o yuzden ordan alalim diye israr ediyor esime.Yani iki ucu b..klu degnek gibi.​

çok katkı sağlayacaktır eminim

ya zaten yakin oturuyoruz cok sorun yasatiyor ama cocugum icin olabilir dedim esime..ben nerden bileyim hemen atlayacagini çünkü ben istemem yorulurum cekemem yazlik filan derdi hep.Birden bizden hevesli oldu

Kv nin verecegi 3 te 1 e ihtiyaciniz mi var cidden ? cok sacma gerekirse borc alin kredi cekin o kadini ortak etmeyin kadin olunce diger kardeslere kalacak o evdeki payi yani sorununuz bitmeyecek o evde huzurlu tatil yapamazsiniz cidden.
Belliki kv cok atarli simdiden misafirini yapacagi bilmem neyi saymaya baslamis. Siz siz olun o ise izin vermeyin.

Biz 15 yıl babanemle ortak kışlık ortak yazlık yaşadık. 15 yaşımdayken evimizi ayırdık. Yazlık ortak devam etti. Annem diyo ki hayatta olsaydı da öyle devam etseydi :) kv ye bağlı yani. Benm babanem yemekleri yapardı. annem temizlik. İnşallah benim çocuğum da öyle kalabalık ortamda büyüme şansı bulur..

Yok cnm tek aliriz hatta biz bu ise tek aliriz diye ok demistik ki kadin atladi hemen oyle olunca esim de o zaman o da ortak olsun dedi ama az bi miktar veriyor zaten.

Yok cnm tek aliriz hatta biz bu ise tek aliriz diye ok demistik ki kadin atladi hemen oyle olunca esim de o zaman o da ortak olsun dedi ama az bi miktar veriyor zaten.

Tapuya ortak olması çok saçma. Ne gerek var kaç yaşında kadın. Gelsin gitsin ama çok istiyosa yatırım. Kendine arsa alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…