kv ile ortak yazlik almak istiyor...

Ben farklı düşünüyorum her ne kadar benim olsun bi oda olsun diyen biri olarak 4te 3u siz vererek nasıl benim diyebilecek ben olsam alırım annemGili de çağırırim rahat rahat takılırim hiç bi söz hakkı olmamalı zaten yazdan yaza çekerseniz bi bu derdi çocuğunuz için ömür boyu mu kalacaksiniz yazlıkda

ya zaten yakin oturuyoruz cok sorun yasatiyor ama cocugum icin olabilir dedim esime..ben nerden bileyim hemen atlayacagini çünkü ben istemem yorulurum cekemem yazlik filan derdi hep.Birden bizden hevesli oldu
Ya tamm çocuğun için kalkışmışsın ama çocuğunuzu alırsınız 1 haftalığına tatile çıkarsınız.Bu tantanayı çekmektense yol yakınken dönün en önemlisi akıl ve ruh sağlığı yazık etmeyin kendinize

Ayrıca çocuğunuz içinse yazlık almamak en hayırlısı çünkü çocuğunuz kv ve sizin aranızdaki itişme kakışmadan etkilenebilir

hayır canım tek alın

gelecekse yine gelsin

tapuya neden ortak olsun

yardım edecekse de oğluna yardım etsin

yarın bozuşursunuz bana ne benim yazlığım der çıkar baş köşeye

bir de anlamadım ben çocuk bakmam, ben tek yemek yaparım o zaman anne tek ev al kendine malum biz çocuklu aileyiz demek lazım yani

bir de siz ev hanımı mısınız

çalışıyorsanız çok ölü yatırım olur yılda 20 gün gitmek için

yok yemek yaparim sadece diyor cocuk bakmam temizlik yapmam diyor..

calisiyorum ve evet yazlik ölü yatirim ama cocugum deniz ve kum hastasi onun icin cok istiyoruz yilda 2 defa tatile gitsek te yetmiyor ona 2 hafta deniz kum.

Ama öyle maalesef bak benim kv le aram iyidir hiç sorunumuz yok ama asla istemem böyle birşey herkes kendi evini bilsin isterim ya ben misafir olurum ya onlar içiçe olmaz
oyle tabi de simdi olabilir dedim esime nasıl vazgecireyim pazarlik bile yapildi ama henuz evi görmedik bildiğim bir yer ama

Olumsuz yonlerini kendin yazmissin zaten. Ben kabul etmezdim.

Zaten yazlik bana gore cok sacma. Hep ayni yere bagimli gibisin. 2. Bir ev hersey sana bakiyo. Hic ugrasamam. Her sene baska yere gidip gezmek isterim ben.

Olumsuz yonlerini kendin yazmissin zaten. Ben kabul etmezdim.

Zaten yazlik bana gore cok sacma. Hep ayni yere bagimli gibisin. 2. Bir ev hersey sana bakiyo. Hic ugrasamam. Her sene baska yere gidip gezmek isterim ben.
cnm haklisin tabi ama bulundugumuz bolge itibariyle her mevsim haftasonu gidip hava alinabilecek bir yer.Amacamiz yaz kis haftasonlari biraz sehirden uzaklasmak.

Yok cnm tek aliriz hatta biz bu ise tek aliriz diye ok demistik ki kadin atladi hemen oyle olunca esim de o zaman o da ortak olsun dedi ama az bi miktar veriyor zaten.

bana kalirsa kadin para falan vermesin ortak falan olmasi oyle kafasina gorede gelmesin evinize yoksa her yaz tatilinizi mahveder o kadin. ha kalmak isterse yine sizden ayri bir donemde gitsin arada ama evinizi sahiplenmesin kontrol sizde olsun yani.

Bu erkeklerin kendi aileleri söz konusu olunca takılma birsey olmaz demelerinden nefret ediyorum
İlla kv ile mi ortak almak durumundasıniz
Üstünü kredi cekin kendiniz alın ama bunu eşiniz annesi ile kararlastırmıssa tabiki size de pek söz hakkı düşmez gbi

Zor durum

Normalde de yakinmissiniz bari yazlikta rahat biraksa..tapuya ortak olmasi demek a dan z ye herseye karismasi ve hak iddia etmesi demek.tapuda adi olmasa yine gelir kalir ama en azindan onunmus havalarina girip sahiplanmez yazligi..birde esiniz kac kardes ilerde boyle seyler sorun olur bilirsini miras durumlari..yani ortak olmasa sizin icin daha iyi olur..

Dortte ucunu veren tamamini da verir. Sakin ortak almayin sakin. Arada gelsin takilsin gitsin ama icine bir sakiz parasi kadar para katmasin. Bu kadin sizin kendi ailenizi bile sorun eder gelmesinler diye. Bosu bosuna agzinizin tadi kacacak.

evet karar verdim ortak aldırmıcam vereceği 35 bin tl onu da vermesin canimi sikan daha almadan hesaplara girismesi..yok sadece yemek yaparim yok cocuga bakmam filan.Dediginiz gibi katkisi olmasin ki agirligimi koyayim yazlikta..

Belli olmaz belki heran cayarim ordan almaktan.Bi bahane bulurum eğer icime sinmezse..Suan bile icimi kemiriyor esimle konuşmam lazim olmaz diye..yazliga birden yerlesmeye kalkmasi filan hic icime sinmiyor

hayatının hatasını yaparsın.sakın almayın ortaklaşa.bide üçte bir verip neden tapuya ortak olsun ki.o kadar saçmaki zaten baştan belli etmiş kendini söylediklerinden çok daha fazla sorun çıkacaktır emin ol.son çare eve bi bahane bulursun aldırmazsın.

esin seni dinliyorsa bu konuda $anslisin demekdir
yapabildigin butun cazgirligi yap ortak kumes bile almayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…