Ya tamm çocuğun için kalkışmışsın ama çocuğunuzu alırsınız 1 haftalığına tatile çıkarsınız.Bu tantanayı çekmektense yol yakınken dönün en önemlisi akıl ve ruh sağlığı yazık etmeyin kendinizeya zaten yakin oturuyoruz cok sorun yasatiyor ama cocugum icin olabilir dedim esime..ben nerden bileyim hemen atlayacagini çünkü ben istemem yorulurum cekemem yazlik filan derdi hep.Birden bizden hevesli oldu
cok fenasin yaa:)Huuhuuu şenlik başlasın
yok yemek yaparim sadece diyor cocuk bakmam temizlik yapmam diyor..hayır canım tek alın
gelecekse yine gelsin
tapuya neden ortak olsun
yardım edecekse de oğluna yardım etsin
yarın bozuşursunuz bana ne benim yazlığım der çıkar baş köşeye
bir de anlamadım ben çocuk bakmam, ben tek yemek yaparım o zaman anne tek ev al kendine malum biz çocuklu aileyiz demek lazım yani
bir de siz ev hanımı mısınız
çalışıyorsanız çok ölü yatırım olur yılda 20 gün gitmek için
Ama öyle maalesefcok fenasin yaa:)
oyle tabi de simdi olabilir dedim esime nasıl vazgecireyim pazarlik bile yapildi ama henuz evi görmedik bildiğim bir yer amaAma öyle maalesefbak benim kv le aram iyidir hiç sorunumuz yok ama asla istemem böyle birşey herkes kendi evini bilsin isterim ya ben misafir olurum ya onlar içiçe olmaz
cnm haklisin tabi ama bulundugumuz bolge itibariyle her mevsim haftasonu gidip hava alinabilecek bir yer.Amacamiz yaz kis haftasonlari biraz sehirden uzaklasmak.Olumsuz yonlerini kendin yazmissin zaten. Ben kabul etmezdim.
Zaten yazlik bana gore cok sacma. Hep ayni yere bagimli gibisin. 2. Bir ev hersey sana bakiyo. Hic ugrasamam. Her sene baska yere gidip gezmek isterim ben.
Yok cnm tek aliriz hatta biz bu ise tek aliriz diye ok demistik ki kadin atladi hemen oyle olunca esim de o zaman o da ortak olsun dedi ama az bi miktar veriyor zaten.
Bu erkeklerin kendi aileleri söz konusu olunca takılma birsey olmaz demelerinden nefret ediyorumEvet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?