kv ile ortak yazlik almak istiyor...

Bence de ya biraz daha bekleyin almayın yada kredi falan çekin. Ortak almak pek akil isi değil kadın şimdiden olacakları söylemiş :(

tapuda ortak olmasın bence kalsın glsin ama bilemiyorum şimdiden caip konuşmuş böle konularda hep kavga huzursuzluk çıkar söylim hani iyi bi kv olsaa neysee

sakın sakın kabul etmeyin daha ucuz bişey alın tek alın, hatta 1+1 alın tek çocuk iki de siz anca size yeter kimse gelip kalmasın.

Kayınvalideye bağlı. Ben çok isterdim mesela öyle bi imkan olsa tabi tek başına gelecek ohh 3 ay deniz tatil kaynanam çocuğa bakar bende az keyif yapardım. Kayınvalidenin huyuna filan gitsen geçinemiyor musunuz

İzin vermeyin.

Birlikte almayın.
Ya temelli siz alin, sadece misafir olarak gelsin ya da temelli kendisi alsın siz misafir olarak gidin.

Aynı fikirdeyim açık açık konuşun ya o alsın ya biz alalım diye. Alamıyorsan da dert etme kardeş en azından huzurum bozulmadı dersin. her yıl üç ay bu dert çekilir mi?

ortak tapu mu. asla asla asla asla asla asla asla asla asla yazlığı almayın. iki yıl sonra alın ama kendinize alın

Kayınvalideye bağlı. Ben çok isterdim mesela öyle bi imkan olsa tabi tek başına gelecek ohh 3 ay deniz tatil kaynanam çocuğa bakar bende az keyif yapardım. Kayınvalidenin huyuna filan gitsen geçinemiyor musunuz
cnm malesef ki cok gecimsiz ve oğlunu kiskanan beni kıskanan aldigima gelenime karismaya calisan dahasi kendi memleketime gitmem bile ona batan bir kv var bende.

Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
Kesinlikle ve kesinlikle almayın. Net. Başınız çok ağrır. Saygılar

Yapmayın.Maddi konuları geçtim,zaten anlaşamıyormuşsunuz.Çok sakıncalar olabilir.En azından ayağınızı uzatıp yayılamazsınız.Tatildesiniz ama boşver bulaşıklar beklesin deme şansınız bile olmaz.Kayınvalide var diye 2 kat misafir gelir.Arada tek gitmeyi düşünüyor olabilirsiniz ama eşiniz rahat etmz her sefer annesini katar.İlk etapta aklıma gelenler bunlar.

Hadi siz idare edersiniz çocuğunuz için de, aileniz geldiğinde neler yapar acaba? Huzur bozarsa o kötü. O zaman da ağız dalaşına girersiniz kötü olur.

Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?

çocuğun denizden mahrum kalmayacak diye her Allahın günü bu eziyeti mi çekeceksin. bir de kaynanan eşini dostunu getirecek onların da artığını toplayacaksın. sadece yazları girebilecek çocuğun denize. bulunduğun il neresi bilmiyorum ama. yazın her gün çocuğu taksiyle denize götür getir daha az masraflı olur ve kafan rahat eder. ne yap et aldırma.

son durum 8.sayfada

Daha ucuz bir yazlık alın. Hepsi sizin olsun. Kv yazlıga gelip kalacaksa öyle otele tatil yapmaya gelir gibi gelemez. Bi zahmet herkes gibi sorumluluk alsın.

son durum 8.sayfada
aman diyim zaten o kalabalkta çocukla ilgilenecek zamanınız olmaz onlara hizmet etmekte.bence hiiiçç bulaşmayın niye mahrum kalsın aprt hotel bir sürü.en kötü kiralarsınız.bence büyük hata lur.yorulur yorulur gelirsiniz.evde oturun daha iyi

Tamamen rafa kaldirdik yazlik alma fikrini.Kv nin hevesi kursaginda kaldi dün yazdigim gibi satici vazgeçti satmaktan.Buna bagli olarak kv baska yazlik araştırmaya baslamis ona buna tel aciyor filan.Ve esim de ben de vazgectigimizi dilerse kendi başına alabilecegini söyledik...

Tamamen rafa kaldirdik yazlik alma fikrini.Kv nin hevesi kursaginda kaldi dün yazdigim gibi satici vazgeçti satmaktan.Buna bagli olarak kv baska yazlik araştırmaya baslamis ona buna tel aciyor filan.Ve esim de ben de vazgectigimizi dilerse kendi başına alabilecegini söyledik...
gene begendim işte ohhhhh ohhhh on yüz milyon kere

Back
X