- 20 Mart 2016
- 937
- 1.031
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kendi babamla bile ortak iş yapmam. sorun çıkıyo sonraEvet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
bu profildeki bir kv ile ortak yazlık alınmaz.Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
Sinyalleri vermeye başlamışEvet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
kv yi geçin şimdi yazlık alan insanlar sadece kv den baskı görmüyo ki yedi ceddiniz anahtar isteyecek ben olsam yazlık almam,paşa paşa parasını öder tatilimi yaparım.Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
Nasıl gideceksiniz o zamanyok yemek yaparim sadece diyor cocuk bakmam temizlik yapmam diyor..
calisiyorum ve evet yazlik ölü yatirim ama cocugum deniz ve kum hastasi onun icin cok istiyoruz yilda 2 defa tatile gitsek te yetmiyor ona 2 hafta deniz kum.