- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin dert burada bitmiyor kiSizce ortak olmadan yazligi aldirayim mi ne dersiniz ?
işte amacınız kafa dinlemekmiş ama dinleyemezsiizcnm haklisin tabi ama bulundugumuz bolge itibariyle her mevsim haftasonu gidip hava alinabilecek bir yer.Amacamiz yaz kis haftasonlari biraz sehirden uzaklasmak.
İnşallah korktuklarınız başınıza gelmez bari yarı yarıya ortak olsaymış
Canim zaten paranın cogunu siz veriyormussunuz ne diye ortak oluyor kiEvet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
asla böyle birsey yapma. cogunu sen verdikten sorna tapuyu niye yari yari ortak oluyor. asla almayiEvet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
cocugunu denizden mahrum birakmak ne alaka pansyon hotelmi yok memelekete. bir kere akil var mantik var. niye ben fazla para verip ysri yari aliniyor. 2 sici baska cocugu yokmu kvdenizin? ysrin öbprgüb vefat etse sizin ödedigibiz hak kardeslerede düsüyür. asla alsa kabul etmeEvet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
on yüz milyon kere beğenesim geldihepiniz supersiniz kizlar keske zamaninda ona yakin ev almadan da buraya danissaydim belki daha sert tepkiyle esimi vazgecirirdim ama olan oldu o hatayi yaptik.
Gelelim bu yazlik mevzusuna.Gece gözüme uyku girmedi uyuyamadim tum gece dolandım durdum evin içinde ve sabah esimle konustum direkt olmaz demedim ama annesinin sozleri bu ortaklik mevzusunu filan konuştum kafama yatmadi dedim bi de tandigina yakin olmasi huzuru kaçırır dedim iste baya konustuk daha dogrusu ben konustum o dinledi veee sıkı durunnn bi telefon geldi annesinden..
Yazligi satan kisi satmaktan vazgecmis :)Kv yi aramis cunku onun uzaktan tanidigi biriydi kv ortaya girmisti pazarlıkta.Esimde soylendi baya annesine gör iste etrafindakilerin sana ne kadar kiymet verdigini filan.
Sonra esime dedim ki hayırlısı olsun belki boylesi daha iyi oldu.O da haklisin dedi ben huzurumun bozulacagini biliyordum ama cok begenmistim orayi dedi.Baska yerden aliriz tek basimiza anneni karistirmayalim dedim gerekirse 1+1 aliriz dedim :) Zamanında evi alirken de çekincelerimiz vardi bir bir basimiza geldi bu yuzden zorlama sartlari dedim.
Sonuc itibariyle tanidigina yakin yazlik almicaz ve ortak olamayacak konuyu kapatti esim.Ama kv cok bozukmus oyle dedi esim.
hakikaten ya allaha cok şükür yine engellemeye calisirdim ama esimle gerginlik olacakti boylesi cok iyi oldu.Söz verdi bi daha bulastirmam diyeon yüz milyon kere beğenesim geldi
allah kurtarmış :)