kv ile ortak yazlik almak istiyor...

ben olsam akrabayla
hele de iyi geçinemediğim akrabayla asla ortak bir şeye girişmem

değişik hislerim var bu konuda.

bir kez ortak olma işi hiç hoş değil, bir de senin misafirine karışacaksa o da çok çirkin ve moral bozucu olur, tatilini kim bu sorunlarla harcamak ister ki.

ama diğer yandan yaşlı bir anneye yazlık sefası çektirmek de güzel bir şey evlat açısından, sırf annesi için devremülk alan tanıdıklarım var, annem hasta bir 15 gün gitsin dinlensin mantığında.

sizin plansa çok kötü ya, zaten yakın oturuyorsunuz, bir de tatilde dip dibe...

bence kv çok hevesli ise sadece ona alınsın, siz misafiri olun, hem gerilmezsiniz de. kv nin var mı bu kadar birikimi?
yoksa yıllık belli haftalarda kiralanan devremülkler de olabilir.

siz kendinize alıyorsanız da kv hiç katkı yapmasın, o sizin misafiriniz olsun, sizin başka misafirleriniz geleceği zaman evdeki boş yer durumuna göre kv den gitmesini rica edin.

Sizce ortak olmadan yazligi aldirayim mi ne dersiniz ?
sizin dert burada bitmiyor ki
ortak olarak da alsanız ortak olmadan da alsanız kaynana YAPIŞKAN!
o para vermese sen para katmadın gelme dıyemezsınız ki
para katsa ne olur katmasa ne olur kaynanaların cogu zaten oglumun evı benım evım dıyor
bence sız yazlık hıc almayın
madem paranız var yaz geldı mı cıkın tatıle
yazlıkta yemek yap bulaşık yıka gene işler size bakacak
yazlık kadınlar ıcın ezıyet bence

sakın , SAKIN , sakın ,sakın diyim sana

her hafta sonu götür çocugunu denize havuza ne gerek var bu kadar para bağlamaya ,

cnm haklisin tabi ama bulundugumuz bolge itibariyle her mevsim haftasonu gidip hava alinabilecek bir yer.Amacamiz yaz kis haftasonlari biraz sehirden uzaklasmak.
işte amacınız kafa dinlemekmiş ama dinleyemezsiiz
kaynana gelecek
başka kardesşler varsa başka cocuklarını da toplayacak siz hizmetçi misafir agırlayacaksınız

Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
Canim zaten paranın cogunu siz veriyormussunuz ne diye ortak oluyor ki

Evet tahmin ettiginiz uzere esim kv ile ortak yazlik almak istedigini soyledi.Paranin cogunu biz vericez 3 te birini kv vericekmis ama tapuya ortak..ve hemen planlara basladi kv hanim.Ben cocuk bakmam ben tek yemek yaparim..arkadasi da var yakin o gelir gibilerinden.Dertli başımıza bir dert daha mi alıyoruz ki yazligi sadece cocugum icin istiyorum denizi cok seviyo su kum onun icin çıldırıyor ama kv ile nasil olur benim ailem gelince kendi evime bile surat yapan bir kadin yazlik benim havalarina girmez mi..esime cekincelerimi soyledim takilma bisey olmaz filan dedi ama evlendigimden beri fazlasiyla sorun cikardi cok yipratti bizi kv.Simdi cocugumu denizden mahrum birakmamak adina kabul edersem sonrasi nasil olur?
asla böyle birsey yapma. cogunu sen verdikten sorna tapuyu niye yari yari ortak oluyor. asla almayi

cocugunu denizden mahrum birakmak ne alaka pansyon hotelmi yok memelekete. bir kere akil var mantik var. niye ben fazla para verip ysri yari aliniyor. 2 sici baska cocugu yokmu kvdenizin? ysrin öbprgüb vefat etse sizin ödedigibiz hak kardeslerede düsüyür. asla alsa kabul etme

hepiniz supersiniz kizlar keske zamaninda ona yakin ev almadan da buraya danissaydim belki daha sert tepkiyle esimi vazgecirirdim ama olan oldu o hatayi yaptik.

Gelelim bu yazlik mevzusuna.Gece gözüme uyku girmedi uyuyamadim tum gece dolandım durdum evin içinde ve sabah esimle konustum direkt olmaz demedim ama annesinin sozleri bu ortaklik mevzusunu filan konuştum kafama yatmadi dedim bi de tandigina yakin olmasi huzuru kaçırır dedim iste baya konustuk daha dogrusu ben konustum o dinledi veee sıkı durunnn bi telefon geldi annesinden..

Yazligi satan kisi satmaktan vazgecmis :)Kv yi aramis cunku onun uzaktan tanidigi biriydi kv ortaya girmisti pazarlıkta.Esimde soylendi baya annesine gör iste etrafindakilerin sana ne kadar kiymet verdigini filan.

Sonra esime dedim ki hayırlısı olsun belki boylesi daha iyi oldu.O da haklisin dedi ben huzurumun bozulacagini biliyordum ama cok begenmistim orayi dedi.Baska yerden aliriz tek basimiza anneni karistirmayalim dedim gerekirse 1+1 aliriz dedim :) Zamanında evi alirken de çekincelerimiz vardi bir bir basimiza geldi bu yuzden zorlama sartlari dedim.

Sonuc itibariyle tanidigina yakin yazlik almicaz ve ortak olamayacak konuyu kapatti esim.Ama kv cok bozukmus oyle dedi esim.

hepiniz supersiniz kizlar keske zamaninda ona yakin ev almadan da buraya danissaydim belki daha sert tepkiyle esimi vazgecirirdim ama olan oldu o hatayi yaptik.

Gelelim bu yazlik mevzusuna.Gece gözüme uyku girmedi uyuyamadim tum gece dolandım durdum evin içinde ve sabah esimle konustum direkt olmaz demedim ama annesinin sozleri bu ortaklik mevzusunu filan konuştum kafama yatmadi dedim bi de tandigina yakin olmasi huzuru kaçırır dedim iste baya konustuk daha dogrusu ben konustum o dinledi veee sıkı durunnn bi telefon geldi annesinden..

Yazligi satan kisi satmaktan vazgecmis :)Kv yi aramis cunku onun uzaktan tanidigi biriydi kv ortaya girmisti pazarlıkta.Esimde soylendi baya annesine gör iste etrafindakilerin sana ne kadar kiymet verdigini filan.

Sonra esime dedim ki hayırlısı olsun belki boylesi daha iyi oldu.O da haklisin dedi ben huzurumun bozulacagini biliyordum ama cok begenmistim orayi dedi.Baska yerden aliriz tek basimiza anneni karistirmayalim dedim gerekirse 1+1 aliriz dedim :) Zamanında evi alirken de çekincelerimiz vardi bir bir basimiza geldi bu yuzden zorlama sartlari dedim.

Sonuc itibariyle tanidigina yakin yazlik almicaz ve ortak olamayacak konuyu kapatti esim.Ama kv cok bozukmus oyle dedi esim.
on yüz milyon kere beğenesim geldi
allah kurtarmış :)

kesinlikle öyle birşey yapmayın. tapuya ortak olcak bu demek oluyorki Allah korusun kv vefat ederse sizin malınıza eşinizin başka kardşeri varsa ortak sayılacak. cok sacma ve gereksiz.

kesinlikle böyle bir işe girişmeyin.Olası sorunları zaten az çok tahmin etmişsiniz.Kendi evime ailem geldiğinde surat yapan bir insan, ortağı olduğu eve ailemi sokmaz bile.

Back
X