- 19 Eylül 2014
- 390
- 123
- 53
- Konu Sahibi simaytanem
-
Meraba arkadaslar benim sorunm kv ile . Kocamla cok iyiyiz hatta su sıralar fazla iyiyiz sebebide bayramda ailesinin yanina gidicek olmamiz. Kv surekli dedikodumu yapiyo bunu yakaliyorum sonra ben kotu niyetle konuşmadm hep iyi niyetimden diyor ustelik ayri sehirlerdeyz ama ordan bile yetiyor. Benim esim yeni calismaya basladi okuyodu okurken evlendik . Onlar para gonderiodu. 2 yazi onlarla geçirdik ve ben bıktım hu kadından surekli laf sokuyor . Esimle bir tartsmam olsun hemen esime yanasir. Kadinla defalarca konuştum ama anlamiyoda . Ben napicam 5 gun nasil gecicek bununla
Ya esimde farknda mesela ben uyurum oglenleri beni esime sikayet ettigni duydum hikere niye uyuyo kalksin diye beende esime kızıyorum bana cok iyi evet annem oyle diyor ama annesine sus demiyo. Her bayram onlardayiz ve kadın beni boguyor artik
Benim ailem yok annemi hic tanimadim ben kucuukken gitmis babamda suan evli esinin ailesiyle vakit geciriyorlar yani benden rahatsiz oluyolar gibi geliyo kucuk cocuklari var oda benim ablasi olduğumu bilmiyo sıkıntılı oluyo o yuzden babaannemde vefat etti yani yalniz biriyim . Ama bu tatil fikri iyi gibicanım senin baban kardeşlerin falan yok mu neden full tüm bayram ordasınız, 1. günü geçirin, ufak ucuz bi tatile kaçın madem
kadına her yaptığın batıyorsa zaten o da istemiyordur senin kalmanı, bazı kaynanalar böyle işte hem gelini istemez, gelse laf eder gelmese laf eder... ama sadece oğlu gitse ondan mutlusu yok ama öyle yağmada yok
Benim ailem yok annemi hic tanimadim ben kucuukken gitmis babamda suan evli esinin ailesiyle vakit geciriyorlar yani benden rahatsiz oluyolar gibi geliyo kucuk cocuklari var oda benim ablasi olduğumu bilmiyo sıkıntılı oluyo o yuzden babaannemde vefat etti yani yalniz biriyim . Ama bu tatil fikri iyi gibi
Basima gelcegi biliyorum ondan bozuluo sinirlerimAhh benim güzel kayınvalide m annem ahhhh... Canim 5 günde evde mi duracaksiniz ilk gun kalsan evde diger gunler amca Dayi hala ziyaretleri oturmalar falan cikamazmisiniz evden.. AA hatta kayinvaliden sen esin bi aksam cikin yemege gidin ev
ortamından uzaklasin.. Bence esinle
aran iyi orada huzurunu bozma sonra
kayinvaliden madem dedikodunu
Yapiyor firsat verme ona kendi canini da skma. Daha gitmeden kotu düşünme moralini bozma
Konuyla alakali olmayacak ama bisey sormak istiyorum bende lisede cocuk gelisimi okudum universitede 2 yillk cocuk gelisimi 4 yila hangi bolumlere tamamlaniyor2 yillik çocuk gelişim mezunuyum . Bu aralar calismiyorum ama basliyacagim ise .
Bende ygs lys hazrlaniorm bitek 4 yillik coxuk gelisime tamamlaniyor diye biliyorum dgsden cok zor oluyo zatenKonuyla alakali olmak ama bisey sormak istiyorum bende lisede cocuk gelisimi okudum universitede 2 yillk cocuk gelisimi 4 yila hangi bolumlere tamamlaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?