Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef kültür farklılığı eşim Adanalı bu kültür farklılığını işin içine girince anlıyorsun kız kardeşleri evli çalışmadıkları için kv onlarda kalmam diyor zaten evin geçimini 2 erkek kardeş sağlıyor. Kızlardan maddi olarak bir fayda yok. Ev kiraları ve evin gecimini sağlamak 2 kardeşin kolayca yapacağı bir şey değil. Öbür kardeşi üniversite 2. SınıftaDiğer kardeşlerde de sırayla kalabilirler. Bunu kv ve kaynın düşünmesi lazım. Çocuğun da olsa başka bir evde belirli bir misafirlik süresi olur. Ya da kardeşler toplanıp ev kiralasınlar.
eşiniz tek çocuk değil diğerleri de taşın altına elini koysun.
Biraz sabredin bence ne kadar süredir sizle kalıyorlar illa barışıp gider evine diye düşünüyorum yada kardeşler toplanıp başka bir çözüm yolu bulunur
Diger evladinda kalirsa kotu olacagini biliyor. Bu yuzden orada kalmiyor. Yani sizinle kotu olmasi onemli degil, oyle mi?Kültürleri b
1 yıl oldu kizlar çalışmıyor kızlarda kalmam demişti kv onlara yük olmak istemiyorum dedi geriye bir polis erkek kardeşi kalıyor onlarda da akrabalık ilişkileri var berdel gibi ama berdel değil kardeşler birbirini beğenip evlenmiş onlarla da kötü olmak istemiyor bir biz kalıyoruz ama eşimin bana karşı tutumu hoşuma gitmedi biraz sabret dese kardeşlerle halletmeye çalışacak dese farklı olur ama kestirip attı lafimi. Biraz birlikte vakit geçirmeyi istemek her bayanın hakkı. Buna nasıl bir çözüm yolu bulunur bilmiyorum
Sadece erkek değil, kadın da öyle eşine danışmadan kafasına göre anasını danasını temelli taşıyamaz evine, aile ile yaşamaya zorlayamaz.Evet. Eşine ayrı ev açmamak erkek için kusurlu hareket
Bu arada bunlar bana danışıklı dövüş gibi geldi. Ya da kaynana size güvenerek çıktı geldi, siz de olmasanız oturur çekerdi huysuz kocayı, yıllarca nasıl çektiyse.Konuyu uzatmadan lafa gireceğim eşimle 2005 senesinde evlendik nisanlanirken eşim babasının sigortasız işlerde çalıştığını ve ailesine belli bir miktar yardım ettiğini söylemişti ben aldırış etmemiştim. Bende çalışıyordum. Evlendikten sonra 1 i hariç diğer kardeslerde evlendi. Eşim 3 kız 3 erkek kardeş. En küçük erkek kardeşi okuduğu için ailesine gönderdiği yardım dışında onun dersane masraflarıni eşim üstlendi. derken Kurban Bayramı'nda eşimin memleketine gecirirdik. ailesinin geliri olmadığı için kurbanı orda bırakırdık. Yaklaşık 10 yıldır çalışmıyor kayinpederim 65 yaşını doldurmadigi için yaşlılık maaşı da alamıyor. 2009 da bir kızımız oldu. Derken en sonunda kayinpederim evde geçimsizlik çıkartmış kv me kaynima kötü davranmis eşim ailesi aldı yanımıza getirdi. Bir yıl geçti aradan ne kv boşanmaya razı geliyor. Nede kayinpederim düzeliyor. Kv. Ve Kaynımla beraber yaşamak istemiyorum iyi insanlar ama sürekli aynı evde olmuyor. Eşime bir kaç aylığına kardeşlerine gitseler olur mu dedim kavga çıktı aramızda ben onlara gidin diyemem dedi. Bu durum uzarsa boşanma davası açabilir miyim. çocuk olduğu için boşanmak istemiyorum ama çok diretirse dayanamam gibi geliyor
Öyle demeyin lütfen çocuk rızkıyla gelirFakirlik diz boyu ama altı çocuk yapmışlar. İşte Anadolu irfanı.Çok bile katlanmışsınız. Allah yardımcınız olsun.
İşin ilginç tarafı o 10 yıldır çalışmayan adam koyun bakmaya başka şehre gitti geçimini bir şekilde sağladı . Demekki nazı bize geçiyor.Konunuzda çok haklisiniz.Bence eşinizle sakince bir kez daha konuşun.Konunun onlari istemezlik değil sizin de ayri bir hayatiniz oldugunu söyleyin.Belli bir süresi olsa tamam ama süresiz nereye kadar sabredilebilir.Daha da olmadi esinizin kardeşleriyle veya direkt kayinvalide ile konuşun.Sonuçta kayninizla birlikte gelmişler.Kayninizi işe sokun gerekirse de biraz destek olun bir ev kiralayin orda yasasinlar.Ya da hic olmadi artik kayinpederinizle barıştırmaya calisacaksiniz baska care yok.Kayinpedere kim bakiyor peki nasil ihtiyaclarini karsiliyor
İyi tarafından bakmak lazım .O altı çocuktan her birinde kalsn işte kadın bir ev tutulana kadar .Fakirlik diz boyu ama altı çocuk yapmışlar. İşte Anadolu irfanı.Çok bile katlanmışsınız. Allah yardımcınız olsun.
Çocuğu olmasına birşey diyemem ama çocukları uygun şartlar altında buyutemiyorsan sorun orda şimdiye kadar sigortasız işlerde çalışmış emekliliği yok geliri yok. kızları maddi olarak yardım etmiyor çalışmıyorlar çünkü ama universite okuyan çocuğu var maddi olarak destek sağlamak 2 erkek kardeşe düşüyor.Öyle demeyin lütfen çocuk rızkıyla gelir
Değil 6 imkan varsa 16 tane bile yapılmalıdır.
Maalesef kızlarda kalmam diyor.İyi tarafından bakmak lazım .O altı çocuktan her birinde kalsn işte kadın bir ev tutulana kadar .
Bence arkadaşım ironi yaptı ama siz bilirsiniz.Çocuğu olmasına birşey diyemem ama çocukları uygun şartlar altında buyutemiyorsan sorun orda şimdiye kadar sigortasız işlerde çalışmış emekliliği yok geliri yok. kızları maddi olarak yardım etmiyor çalışmıyorlar çünkü ama universite okuyan çocuğu var maddi olarak destek sağlamak 2 erkek kardeşe düşüyor.
Ahah, yap çocuğu yap çocuğu, sonra küçüğü büyüğe baktır, sonra 6 evlat büyüttüm de.Öyle demeyin lütfen çocuk rızkıyla gelir
Değil 6 imkan varsa 16 tane bile yapılmalıdır.
Kaç çocuk olursa olsun genelde bir çocuğa kalıyor o iş. Diğer kardeşleri kavga dövüş, ısrar kıyamet sırayla bakmaya ikna edebilirlerse ne ala.İyi tarafından bakmak lazım .O altı çocuktan her birinde kalsn işte kadın bir ev tutulana kadar .