Konuyu uzatmadan lafa gireceğim eşimle 2005 senesinde evlendik nisanlanirken eşim babasının sigortasız işlerde çalıştığını ve ailesine belli bir miktar yardım ettiğini söylemişti ben aldırış etmemiştim. Bende çalışıyordum. Evlendikten sonra 1 i hariç diğer kardeslerde evlendi. Eşim 3 kız 3 erkek kardeş. Sadece erkek kardeşler maddi yardım ediyor. En küçük erkek kardeşi okuduğu için ailesine gönderdiği yardım dışında onun da bazı masraflarıni eşim üstlendi. Yaklaşık 10 yıldır çalışmıyor kayinpederim 65 yaşını doldurmadigi için yaşlılık maaşı da alamıyor. 2009 da bir kızımız oldu. Derken en sonunda kayinpederim evde geçimsizlik çıkartmış kv me kaynima kötü davranmis eşim ailesi aldı yanımıza getirdi. Bir yıl geçti aradan ne kv boşanmaya razı geliyor. Nede kayinpederim düzeliyor. Kv. Ve Kaynımla beraber yaşamak istemiyorum iyi insanlar ama sürekli aynı evde olmuyor. Eşime bir kaç aylığına kardeşlerine gitseler olur mu dedim kavga çıktı aramızda ben onlara gidin diyemem dedi. Bu durum uzarsa boşanma davası açabilir miyim. çocuk olduğu için boşanmak istemiyorum ama çok diretirse dayanamam gibi geliyor. Kv kizlarinin geliri olmadığı için kizlarimda kalamam diyordu. Çok bir seçenek bırakmıyorlar bana