• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv ile yaşamayı istememek boşanma sebebi olabilir mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hemen boşanmak yerine yuvanızı toparlamak adına her yolu deneyin
Tüm kardeşleri davet edin herkes bir aradayken gayet sakin şekilde durumu huzursuzluğunuzu anlatın, eşinizle bu yüzden sorun yaşadığınızı işin boşanma lafına kadar gittiğini söyleyin,
Yanınızda kalan kaynınızla kayınvalidenizle konuşun

Konuyu uzatmadan lafa gireceğim eşimle 2005 senesinde evlendik nisanlanirken eşim babasının sigortasız işlerde çalıştığını ve ailesine belli bir miktar yardım ettiğini söylemişti ben aldırış etmemiştim. Bende çalışıyordum. Evlendikten sonra 1 i hariç diğer kardeslerde evlendi. Eşim 3 kız 3 erkek kardeş. Sadece erkek kardeşler maddi yardım ediyor. En küçük erkek kardeşi okuduğu için ailesine gönderdiği yardım dışında onun da bazı masraflarıni eşim üstlendi. Yaklaşık 10 yıldır çalışmıyor kayinpederim 65 yaşını doldurmadigi için yaşlılık maaşı da alamıyor. 2009 da bir kızımız oldu. Derken en sonunda kayinpederim evde geçimsizlik çıkartmış kv me kaynima kötü davranmis eşim ailesi aldı yanımıza getirdi. Bir yıl geçti aradan ne kv boşanmaya razı geliyor. Nede kayinpederim düzeliyor. Kv. Ve Kaynımla beraber yaşamak istemiyorum iyi insanlar ama sürekli aynı evde olmuyor. Eşime bir kaç aylığına kardeşlerine gitseler olur mu dedim kavga çıktı aramızda ben onlara gidin diyemem dedi. Bu durum uzarsa boşanma davası açabilir miyim. çocuk olduğu için boşanmak istemiyorum ama çok diretirse dayanamam gibi geliyor. Kv kizlarinin geliri olmadığı için kizlarimda kalamam diyordu. Çok bir seçenek bırakmıyorlar bana
kv ile yaşamaya zorlamak boşanma sebebi.

Sizin açınızdan kötü ama ben genellikle bu konularda benim annem olsa ne olurdu diye düşünerek karar verme taraftarıyım.Annenize gelince durumun değişeceğini düşünüyorum.

Maaş vermeyi keserek baslayabılırsın. Gelir azalınca mecburen gidecekler. İki maaş var ortada, esınız buna güvenmese okadar insanın sorumlulugunu alamazdı. Bukadar verici olursanız yakında evi barkı da kv elinde bulursunuz. Tek kv gelmemıs kı kayın da var. Bikac yıla yeni gelinde alınır size yerlesır o arada kp de barısır musmutlu yasarsınız. 🥺 Erkeklerin bu tutumu benı hasta ediyor, ihtiyaç olmayınca aileleri uzun vadeli ev ev üstüne almaları çok sacma. Hasta olur elden ayaktan düşer amenna bakılır da e genc bu kadın 65 yasında daha, köyde tarla yapar yine evine çocuguna bakar. E üni okuyanda part-time işe girebilir gayette güzel okur. Zaten pandemi de okullar hep online dı. Para vermeyin bir ruhu sıkılsın eşinizin bakn nasıl masraflar göze batıcak. Tüm kardeslerini toplayacak...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X