Kv ile yasananlar

ailedostu1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
726
685
103
36
Merhabalar,
2 yıllık evliyim.Bu zamana kadar kv ile pek bir problemimiz olmadı çok şükür.kismetse 2 gün sonra taşınıyoruz 15 gündür topla yerleştir derken eşimle gerçekten çok yoruldum.gecen gün eşim kv mi aramış anne bize 2 günlük yemek yapabilir misin demiş.cok yorulduk demiş.benim haberim yoktu. O da kem küm etmiş.esimde sinirlendi.zaten aramiyosun sormuyorsun yardım etmiyorsun vs demiş o da bana kim geldi yardıma DEMİŞ!!!
( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)
Eşimde ha öyle mi tamam gelme senden bişey beklemiyoruz dedi.cok zoruma gitti ya.insan hiç mi oğlunu merak etmez naptın oğlum bir eksiğin yardım edecek bişey var demez ya.( kendisi rahatsız olduğunu soyluyor)
Benim sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı.? Açıkçası bu konuyu konuşmak istemiyorm kendisiyle ama bir soğukluk olduğunu da anlaşın istiyorum.iliskimiz hep mesafeli oldu zaten bu kadar

Şimdi oğul ve anne arasına pek girmenizi tavsiye etmem. Zira sonuçta onlar anne ve oğul. 2 gün sonra barışırlar el kızı olarak siz kötü olursunuz tavır gösterdiğiniz için.

Anladığım kadarıyla size çok problem çıkartmıyormuş günlük hayatta. Nötr kalın. Ne çok yaklaşın, ne de çok uzaklaşın. Tavır gösterirseniz ve buna gıcık kaparsa iyice uğraşır sizle.

Sorun iki gunluk yemek ise disarida yenir ama asil sorun karsilikli yardimlasma gibi.

( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)

Yardim etmesi gereken kisi esin degil mi?

Şimdi oğul ve anne arasına pek girmenizi tavsiye etmem. Zira sonuçta onlar anne ve oğul. 2 gün sonra barışırlar el kızı olarak siz kötü olursunuz tavır gösterdiğiniz için.

Anladığım kadarıyla size çok problem çıkartmıyormuş günlük hayatta. Nötr kalın. Ne çok yaklaşın, ne de çok uzaklaşın. Tavır gösterirseniz ve buna gıcık kaparsa iyice uğraşır sizle.
Eskisi gibi devam yanı.benim kirildigim nokta hani ben yardıma gelemediğim için üzülmüş olabilirsin ama bunu neden bu şekilde kısasa kısas oğluna söylüyosun. Bana söylesene.bugun çok bekledim beni aramasını ama aramadi

Eşim o tasinilacak dönem fabrikaları taşındı.bu yüzden 15 saat çalıştı.gidemedi doğal olarak
Demek ki o da sizden yardim bekliyormus. Kendinizce sebepleriniz var evet ama buna icerlemis bence. En azindan yardim edemedik diye gonlunu alabilirdiniz. O yuzden KV ye suc bulamadim ben.+ Bir insanin yardim etmek icinden gelmeli .

Bu güne kadar iyiydi de yardım talebinizi red etti diye mi kötü oldu.

15 gün yapmışsınız bitmiş işte, güle güle oturun.

Anne oğul arasında geçen muhabbet orda kalmalı, önce nasılsa aranız bozmayı gerektirecek hiç bir konu yok.

Ayrıca bir gün yumurta kırın, bir gün dışarıdan yiyin. Iki günlük yemek derdine boşuna düşmüşsünüz.

Sizin , eşinizin yardıma gitmeme bahaneniz varda onun olamaz mi. ?

Demek ki o da sizden yardim bekliyormus. Kendinizce sebepleriniz var evet ama buna icerlemis bence. En azindan yardim edemedik diye gonlunu alabilirdiniz. O yuzden KV ye suc bulamadim ben.+ Bir insanin yardim etmek icinden gelmeli .
2 kere gittim elimden okadar geldi o dönem yerleşme zamanida ben müsait olamadım hastaneden dolayi

Pr
Bu güne kadar iyiydi de yardım talebinizi red etti diye mi kötü oldu.

15 gün yapmışsınız bitmiş işte, güle güle oturun.

Anne oğul arasında geçen muhabbet orta kalmalı, önce nasılsa aranız bozmayı gerektirecek hiç bir konu yok.

Ayrıca bir gün yumurta kırın, bir gün dışarıdan yiyin. Iki günlük yemek derdine boşuna düşmüşsünüz.[/QUOTE
Sorun yemek de değil aslında kadına toplatip yerleştirecek halimiz zaten yok.boyle bir talep de zaten bulunmadik .eşim biraz destek olsun hep var yok arasında.birazda venimle ilgilensin diye icerlemis sanırım.yemek yapabilirmisin demiş

Eşiniz gereken tepkiyi vermiş
Sizin müdahil olmanızı gerektirecek bir durum yok

Bunlar büyütülecek dert edilecek konular değil ayrıca

Eşinde niye 2 günlük yemek için ağız egmiski annesine.disardan söylesin ne siz üzülün ne kv
Ağız eğmek değil de biraz da benimle ilgilensin diye aramış.ona toplatip yerleştirecek halim zaten yok dedi.en azından yemek yapsın demiş.cunku bizi arayıp sormuyor oğlunu da eşinde buna icerliyor kendince.benim annem yemek gönderiyor kendi üzülüyor sanırım mesela.ornek verdm sadece .

Bence hiç kafaya takma alınma ve en önemlisi ana oğul arasına girme asla yorum bile yapma...
Salla ama araya da derya deniz gibi bir mesafe koy...

Peki bunda sizin tavır alacağınız konu ne ?

Anne oğul kendi arasında tatsizlasir bir gün sonra barışır.
Sorun bana kimse yardıma geldi mi diye beni kastetmis olmasi.buna içerlediyse ya da kirildiysa neden benimle konuşmadı da böyle bir zamanda kisasa kısas yapmış olması.kirildigim nokta bu.kirildigini bilseydim bunu onunla konusurdm zaten

Şu an boşu boşuna kendine dert ediyorsun. Koskoca insanlar, bir sorunları varsa aralarında hallederler. Olaya senin de dahil olman ancak ortalığı daha da kızıştırır. Gerek yok.

Back
X