Kv ile yasananlar

Merhabalar,
2 yıllık evliyim.Bu zamana kadar kv ile pek bir problemimiz olmadı çok şükür.kismetse 2 gün sonra taşınıyoruz 15 gündür topla yerleştir derken eşimle gerçekten çok yoruldum.gecen gün eşim kv mi aramış anne bize 2 günlük yemek yapabilir misin demiş.cok yorulduk demiş.benim haberim yoktu. O da kem küm etmiş.esimde sinirlendi.zaten aramiyosun sormuyorsun yardım etmiyorsun vs demiş o da bana kim geldi yardıma DEMİŞ!!!
( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)
Eşimde ha öyle mi tamam gelme senden bişey beklemiyoruz dedi.cok zoruma gitti ya.insan hiç mi oğlunu merak etmez naptın oğlum bir eksiğin yardım edecek bişey var demez ya.( kendisi rahatsız olduğunu soyluyor)
Benim sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı.? Açıkçası bu konuyu konuşmak istemiyorm kendisiyle ama bir soğukluk olduğunu da anlaşın istiyorum.iliskimiz hep mesafeli oldu zaten bu kadar
Bundan sonra ilişkinize biraz daha mesafe koyarsınız. Bu yapılan kötülüğü de zaman zaman başına kalkarsınız. Şükür kocanız yanınızda

Belki o da sizden bi kap yemek beklemiştir siz de yapmamışsınız alınacak bir şey bunda belli ki kadın içlenmiş ve zamanı gelince söyledi taşınan insana gerçekten yardım lazım oluyor

Sizi çok iyi anlıyorum sizin kadar zor zamanlar geçirmedim gecirmedim onlarla ilgili .ama aramış mesela sensiz boğazımdan geçemiyor demiş bizimki hiç aramiyor naptınız naptiniz iyi misiniz bak taşınacaksınız.hayatimdan çıkaramam çünkü bir kvlik görmedim onlardan ama artık daha resmi olacağım bir gerçek.hayatimda kimseden birşey beklememem gerektiğini öğrendim bu surecte
aramış sensiz boğazımdan gecmıyor demiş de
biz farklı şehire evlendik
eşime rest cektıler evlendıgı için
boğazından geçmeyen anne öyle olmaz
hem kötü gerçekte, hem iyiyi oynuyor
boğazından geçmese oğlunun yanında olurdu
aylık 20 bin tl üzerinde gelirleri var
maddi durumları çok çok iyi

eşime ait arabanın ruhsatını ve anahtarını sakladı kv eşimle evlenirken
eşimin evi vardı evlenmeden evvel almış tapusunu saklamış evde evlenirken yanında götüremesin tapuyu diye
evde birikim yaptığı altınları vardı eşimin annesi yerını bilirmiş
hepsini eşimin kendine ait olan birikimini de sakladı sırf sürünsün evlenince diye.ve bunları 3 sene eşime vermedi.

aramasının ağlamasının hiçbir anlamı yok
ben de görmedim annelik dediğim gibi sadece kendini hep iyi ilan etti.

biz evlendik borc harc içinde 7-8 ay evimize tv alamadık perdesiz oturduk.
yatak odamızın camına carsaf gerdık dısardan gozukmesın dıye

bu annelik mi?
bunları bildiği halde 1 tl desteği olmadı
telefonda da hep duyardım yapamayacaksın geri geleceksin nasılsa zorlanacaksın derdı eşime
beni değil victory i sectin derdi hep ağlardı

bir yandan da ıyı anneyım derdi.
aramasının hiçbir anlamı yok biz evlenirken ailece 5-6 ay hıc aramadılar

hersey düzene girdi
borclarımızı kapadık
evimizi aldık
arabalarımızı yenıledık
eşim çok iyi gelirli bir işe girdi

şimdi bize sıcak olmaya basladı
zor zamanımda yoktun sımdı olmasının da bir mantıgı yok.

G
aramış sensiz boğazımdan gecmıyor demiş de
biz farklı şehire evlendik
eşime rest cektıler evlendıgı için
boğazından geçmeyen anne öyle olmaz
hem kötü gerçekte, hem iyiyi oynuyor
boğazından geçmese oğlunun yanında olurdu
aylık 20 bin tl üzerinde gelirleri var
maddi durumları çok çok iyi

eşime ait arabanın ruhsatını ve anahtarını sakladı kv eşimle evlenirken
eşimin evi vardı evlenmeden evvel almış tapusunu saklamış evde evlenirken yanında götüremesin tapuyu diye
evde birikim yaptığı altınları vardı eşimin annesi yerını bilirmiş
hepsini eşimin kendine ait olan birikimini de sakladı sırf sürünsün evlenince diye.ve bunları 3 sene eşime vermedi.

aramasının ağlamasının hiçbir anlamı yok
ben de görmedim annelik dediğim gibi sadece kendini hep iyi ilan etti.

biz evlendik borc harc içinde 7-8 ay evimize tv alamadık perdesiz oturduk.
yatak odamızın camına carsaf gerdık dısardan gozukmesın dıye

bu annelik mi?
bunları bildiği halde 1 tl desteği olmadı
telefonda da hep duyardım yapamayacaksın geri geleceksin nasılsa zorlanacaksın derdı eşime
beni değil victory i sectin derdi hep ağlardı

bir yandan da ıyı anneyım derdi.
aramasının hiçbir anlamı yok biz evlenirken ailece 5-6 ay hıc aramadılar

hersey düzene girdi
borclarımızı kapadık
evimizi aldık
arabalarımızı yenıledık
eşim çok iyi gelirli bir işe girdi

şimdi bize sıcak olmaya basladı
zor zamanımda yoktun sımdı olmasının da bir mantıgı yok.
Gelini geçiyorum insan oğluna koyabilir mi ya okadar skintida olacak benim oğlum perdesiz evde oturacak ac sefil ben de gelen ayliklarla evde kurulacam. Bu gerçekten annelik olamaz.onay vermediği bir evlilik olduğu için kendince tavri .baktı ayrilacaginiz yok sonradan sırnaşmaya başlamış.ama iş iş geçti.haklidiniz kotu gunumde yanımda olmayan hiç olmasın.
Allah'tan eşiniz de sizin yanınızda olmuş

Karı koca 15 gündür topluyorsaniz zaten işlerin hemen hemen hepsi bitmiştir, sona yaklaşmışken neden arayıp yardım istediniz ki minnet etmemek en güzeli anne,kv, aile diyoruz ama bak kaç zaman önceki olay önünüze sunuluyor ıki gün dışarıdan yerdiniz olur biterdi

eskiler pratiktir. iki kap yemek de ne var da soyluyor diye dusunmustur. illa sizden yardim beklediginden degil. esiniz yardim etmiyorsun fiye tepkisine karsilik soylemistir sizde etmediniz diye. gercekten bekledigini dusunmuyorum

beklentiye siz girmissiniz. iyi insanlari uzmeyin. ben anneme bile demem bize yemek yap diye. isteginiz garip gelmistir kadina ondan kem kum etmistir. esiniz de azarlar tona gectigi icin tepki gostermistir.

gidip orda yemek yemek isteseniz neyse de yemek yapip getirmesini beklemek veya eve gelip yemek yapmasini beklemek bir tek bana mi garip geldi. ustelik kem kum edince de cemkirmek... mesafeli olun diye soylemis pek cok kisi. biz bundan kiymet gormuyoruz heralde. ne diyim

kusura bakmayin ama evde cocuk yokken tasinmak 15 gun surer mi, bir de yemek istemek falan, cok abartmissiniz gibi geldi.

tasinmak elbette zor ama zaten toplanma isini zamana yaymissiniz, bir gun daha gec yapilir isler, yemek yapmakta ne var, 2 gun makarna yeniverir boyle zamanlarda.

bana siz sanki olayi anlatirken tarafli anlatiyormussunuz gibi geldi.
esiniz 2 kap yemekten fazlasini istemis olmasi gerekir bu hesaba gore.

Sorun bana kimse yardıma geldi mi diye beni kastetmis olmasi.buna içerlediyse ya da kirildiysa neden benimle konuşmadı da böyle bir zamanda kisasa kısas yapmış olması.kirildigim nokta bu.kirildigini bilseydim bunu onunla konusurdm zaten
Sorun bana kimse yardıma geldi mi diye beni kastetmis olmasi.buna içerlediyse ya da kirildiysa neden benimle konuşmadı da böyle bir zamanda kisasa kısas yapmış olması.kirildigim nokta bu.kirildigini bilseydim bunu onunla konusurdm zaten

Ikinizi de kast etmiş olabilir. Anne oğul arasında bir konuşma işte , sitem etmiş kadıncağız bu kadar iclenmeye gerek yok.

Aranız iyiyse , bu zamanda bu bir nimet. Anne ilişkilerinde de olur sitemler. Hoş görüp dillendirmeyin derim

Merhabalar,
2 yıllık evliyim.Bu zamana kadar kv ile pek bir problemimiz olmadı çok şükür.kismetse 2 gün sonra taşınıyoruz 15 gündür topla yerleştir derken eşimle gerçekten çok yoruldum.gecen gün eşim kv mi aramış anne bize 2 günlük yemek yapabilir misin demiş.cok yorulduk demiş.benim haberim yoktu. O da kem küm etmiş.esimde sinirlendi.zaten aramiyosun sormuyorsun yardım etmiyorsun vs demiş o da bana kim geldi yardıma DEMİŞ!!!
( 1 AY önce kv taşındı ben 2 kere gittim yardıma toplanırken yok kızın sana iş mi yaptırcaz dediler.o sırada anneannem çok hastaydı annemle sürekli doktora goturuyoduk)
Eşimde ha öyle mi tamam gelme senden bişey beklemiyoruz dedi.cok zoruma gitti ya.insan hiç mi oğlunu merak etmez naptın oğlum bir eksiğin yardım edecek bişey var demez ya.( kendisi rahatsız olduğunu soyluyor)
Benim sizce bundan sonra tavrım nasıl olmalı.? Açıkçası bu konuyu konuşmak istemiyorm kendisiyle ama bir soğukluk olduğunu da anlaşın istiyorum.iliskimiz hep mesafeli oldu zaten bu kadar
Siz o iki günde gerçekten yardım etseydiniz aslında samimi duygularla gitseydiniz kayinvalideniz bunu konuşmazdı bile..

Kadın yemek yapmadı kötü oldu iyi mi :D Eminim kızım sana iş mi yaptırcaz deyip is yaptırmazken iyidir ama.

2 kisi evinizi de tasıyıverin milyonlarca insan tek başına hallediyo bu işi. Yemegi de dışardan yersiniz iki gün. Dram yaratmaya mesafeye falan gerek yok sizlik mesele hiç yok. Esinizin gazına gelmeyin yani onun annesi o barışır siz kalakalırsınız

ben de eşinizin tavrına şaşırdım. yetişkin insanların çevresinden bu tarz şeyler beklemesi bana saçma geliyor, onlar gönüllerinden gelip yaparsa ne ala, ama yapmıyorlarsa da bozulacak birşey yok.

bazen isler zorlaşır sahiden,taşınma faslı uzun sürebilir..15 gün uzaması normal bence..ve 15 gün boyunca yorulan insanlara artık kalkıp su almak bile zor gelebilir bunu da anlıyorum..bu sürede annenin aramaması sormaması bence çok abes..üzerine oğlu aramis yemek istemiş (ki bu da bence anneyle bi konuşup haberlesmek icin bahane,yemek yapamam oglum cok yorgunum ellerim kollarim tutmuyor dese bence oğlu ve gelini böyle Üzülmezdi) o da anne olarak yapmamıs ben bunu garip karsiliyorum..annesin sen ya annesin,onlarin söylemesini beklemen ayıp,söylediklerinde siz de bana gelmediniz ama deyip intikam almak ayrı ayıp..annelik merhamettir,en azindan ben kendi anne babamdan bunu gördüm..bel fıtığı var fazla ayakta durunca cok ağrısı olur ona ragmen antalyadan istanbula yengemin evini yerlestirmeye gitti her işini halletti..yengem hala anlatir 1 ay annemi aradim sordum esyalarin yerini ogrenmek için diye..ki abimle yengem o kadar yardimci olmaz annemlerin islerine uzak olduklarindan izin alamadıklarından vs..ne annem laf eder ne de abimleri kendi başlarına birakir..geline yapılanları düşününce ben annemi takdir ediyorum..konu sahibi gayet haklı..olay 2 kap yemek yapmaması diil..intikam alır gibi oğlunu gelinini yok sayması...

Anladigim kadariyla siz yardiminizi zamaninda teklif etmissiniz ama kv reddetmis. Sitemi size degil,ogluna bence onun icin sizlik bir durum yok. Esiniz iki gün yemegi disardan söyleyebilirdi. Yemek yapmiyorsa annesi kizmaya hakki yok. Bence ayni simdiye kadar oldugu gibi devam ettirin. Onlar iki gün kavga eder barisir.

Eskisi gibi devam yanı.benim kirildigim nokta hani ben yardıma gelemediğim için üzülmüş olabilirsin ama bunu neden bu şekilde kısasa kısas oğluna söylüyosun. Bana söylesene.bugun çok bekledim beni aramasını ama aramadi
canim ya Allah yuzunuze gulmus senle uğraşmiyor birak ogluna laf soksun esin de senin yanında kv hicbir zaman anne olmuyor. benim esim bana güvenip cok iyi anlasacagimizi dusunmus :) sonuc görüşmüyoruz ve bu beni rahatsiz etmiyor esim arada kaliyor ama yapcak bisi yok ailesi oglunu dusunmuyorsa ben napayim diyorum esimle mutlu olmaya bakıyorum
sen de seviyeli iliskine devam et..

Yemin ederim tam olarak anlatmissiniz .problem yemek de değil aslında.bmbenim anneannem çok hasta annemle babam geçen hafta geldiler canla başla yardım ettiler.annem yemek yapıp gönderdi kaç kez.biz 15 gündür cidden çok yorulduk.istedigimiz aslında bekledigimiz biraz ilgi biraz sorulması biraz bisemye ihtiyacınız ihtiyaciniz var mi denemesiydi.beni bırakın oğluna karşı çok ilgisiz eşinde eşimde bunu gördüğü için annesine patladi
bazen isler zorlaşır sahiden,taşınma faslı uzun sürebilir..15 gün uzaması normal bence..ve 15 gün boyunca yorulan insanlara artık kalkıp su almak bile zor gelebilir bunu da anlıyorum..bu sürede annenin aramaması sormaması bence çok abes..üzerine oğlu aramis yemek istemiş (ki bu da bence anneyle bi konuşup haberlesmek icin bahane,yemek yapamam oglum cok yorgunum ellerim kollarim tutmuyor dese bence oğlu ve gelini böyle Üzülmezdi) o da anne olarak yapmamıs ben bunu garip karsiliyorum..annesin sen ya annesin,onlarin söylemesini beklemen ayıp,söylediklerinde siz de bana gelmediniz ama deyip intikam almak ayrı ayıp..annelik merhamettir,en azindan ben kendi anne babamdan bunu gördüm..bel fıtığı var fazla ayakta durunca cok ağrısı olur ona ragmen antalyadan istanbula yengemin evini yerlestirmeye gitti her işini halletti..yengem hala anlatir 1 ay annemi aradim sordum esyalarin yerini ogrenmek için diye..ki abimle yengem o kadar yardimci olmaz annemlerin islerine uzak olduklarindan izin alamadıklarından vs..ne annem laf eder ne de abimleri kendi başlarına birakir..geline yapılanları düşününce ben annemi takdir ediyorum..konu sahibi gayet haklı..olay 2 kap yemek yapmaması diil..intikam alır gibi oğlunu gelinini yok sayması...

Back
X