- Konu Sahibi Pmukprensess
Ölürken mi gelmis akli basina
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MersiSenarist![]()
Hiç yaniYa ama kizlar sizde surada agiz tadiyla bir ilgi cektirtmiyorsunuz
Kiz son konusundan sonra az ilgi cekmek istemis hemen hemen etiketleyin yok zeynep guven yok seneryo ne alakasi var yaaaaa![]()
Bir de kiralık ev bulacak annesine yakınIşık hızıyla boşanma ve bir is yerinde çayci olarak başlama detaylarını unutmayalım lütfen :)
Aynen ikinci Zeynep güven vakası olabilirO kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor
Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Nedir bu zeynepguven vakasi acaba ?kaçırdım sanirim ben o konuyuZeynepgüven yazmışlar, ona geldim gülüp gidiyorum sjshshshhwhs
En travmatik kk konusuydu benim için.. ulan zeynep... R.I.P
Sayfa 14te bir arkadaş paylaşmış linki, anlatmakla olmaz okuyup yaşaman lazım:)Nedir bu zeynepguven vakasi acaba ?kaçırdım sanirim ben o konuyu![]()
Çok şey kaçırmışsınNedir bu zeynepguven vakasi acaba ?kaçırdım sanirim ben o konuyu![]()
Tamam tesekkurler hemen bakicam :)Sayfa 14te bir arkadaş paylaşmış linki, anlatmakla olmaz okuyup yaşaman lazım:)
Yok artikÇok şey kaçırmışsın
Kv zeynebin evine yerleşmek istedi
Zeynep postayı koydu
Babasının evine gitti
Kv sofrada kalp krizi geçirdi
Kv öldü
Zeynep eve döndü
Zeynebin koca kafayı yedi
Annesinin yattığı kanepeyi yaktı
Zeynep eve döndü
2 saatte boşandılar
Zeynep ev kiraladı