Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Arkadaşlara ek+
KONU BASLİKLARİ KISACA ŞÖYLE :KK58:
1.Sonrasında kocası kafasını yaracak :KK67:
2.Sinir krizinden hastaneye yatacak:mad:
3.Evde kanepe yanacak yatak ta olabilir Hoppa
4.Evden ayrılıp iş bulacak:KK55:
5.Bu sefer cay ocağında değilde yemekhane temizlik yapacak:temizlik:
6.Yatacak kalacak yeri olmadığı için yurdun yatakhanesinde kalacak :uykucu::KK43:

Bittimi bitmedi tabikide :KK53::KK14:

Bari biraz değişiklik yapsa. Kanepe yerine yemek masası falan yakılsa...
Ben şanına yakışacak böyle birşey bekliyorum
indir (3).webp

:D

Arkadaşlara ek+
KONU BASLİKLARİ KISACA ŞÖYLE :KK58:
1.Sonrasında kocası kafasını yaracak :KK67:
2.Sinir krizinden hastaneye yatacak:mad:
3.Evde kanepe yanacak yatak ta olabilir Hoppa
4.Evden ayrılıp iş bulacak:KK55:
5.Bu sefer cay ocağında değilde yemekhane temizlik yapacak:temizlik:
6.Yatacak kalacak yeri olmadığı için yurdun yatakhanesinde kalacak :uykucu::KK43:

Bittimi bitmedi tabikide :KK53::KK14:
Eş kişisi de beş dakkada beşiktaş Eskişehire tayinci olacak,(bilenler demişti ki,nerde bu yoğurdun bolluğu,oraya tayin kolay mı diye)

Neden konu açıp kaçıyorsunuz hayırdır.. hep beraber burda yeni gelişme var mı diye bekliyoruz mu sanıyorsunuz.. dikkat ederseniz kimse sizi ciddiye almıyor artık..

Iyi iste. Eve geri getirmek icin bahanen de hazir. Vah vah turp gibi kadin iki gün görümcede kaldiginda nasil da kalp krizi gecirdi...nedense hic sasirmadim...(doktor raporu görmeden kalp krizi de yalan bana göre)
Ben senin nicki görünce başta bu kızla bi karıştırıyorum yazık ediyorum bi on onbeş saniye :KK45:

Konu ne tam takip etmedim ama eski eski konularina bakayim dedim onlarda parca parca ve çok konu ama bisey gözüm e ilişti 2 yaşındaki masum bir meleğe ölsün ıkinizde ölün de kurtulsun oğlum diyen kv ye değil hakkımı helal etmek .. yavrumun üzerine ettigin ah ile geber derdim...
Aynen katiliyorum. Bunun adi ilahi adalet. Rabbim oyle buyuk ki kimsenin ahini yerde birakmaz. Ben de cok cektim kv den oldugu zaman da cok uzuldum onu oyle yatarken gorunce dayanamayip helallik verdim icinden ne geliyosa onu yap bu isler baskasinin demesiyle olmaz. ne Cektigini sen biliyosun ne istersen onu yap.

Back
X