- 31 Temmuz 2011
- 3.013
- 9.208
- 358
- Konu Sahibi Pmukprensess
Evet bu da muhtemel başlıklar arasındaBence yakin zamandaki konu basligi;
Kv bakima muhtac kalp krizi de gecirdi..kocisim bir sure bizde kalsin diyor..
Ne yapayim?..olacak.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu da muhtemel başlıklar arasındaBence yakin zamandaki konu basligi;
Kv bakima muhtac kalp krizi de gecirdi..kocisim bir sure bizde kalsin diyor..
Ne yapayim?..olacak.
Ben şanına yakışacak böyle birşey bekliyorumBari biraz değişiklik yapsa. Kanepe yerine yemek masası falan yakılsa...
Eş kişisi de beş dakkada beşiktaş Eskişehire tayinci olacak,(bilenler demişti ki,nerde bu yoğurdun bolluğu,oraya tayin kolay mı diye)Arkadaşlara ek+
KONU BASLİKLARİ KISACA ŞÖYLE
1.Sonrasında kocası kafasını yaracak
2.Sinir krizinden hastaneye yatacak
3.Evde kanepe yanacak yatak ta olabilir
4.Evden ayrılıp iş bulacak
5.Bu sefer cay ocağında değilde yemekhane temizlik yapacak
6.Yatacak kalacak yeri olmadığı için yurdun yatakhanesinde kalacak
Bittimi bitmedi tabikide![]()
arttırıyorum bence böyle bi koca kaynana evlilik bile yok, hepsi hayal dünyasıBence hic gitmedi zaten.
Ben senin nicki görünce başta bu kızla bi karıştırıyorum yazık ediyorum bi on onbeş saniyeIyi iste. Eve geri getirmek icin bahanen de hazir. Vah vah turp gibi kadin iki gün görümcede kaldiginda nasil da kalp krizi gecirdi...nedense hic sasirmadim...(doktor raporu görmeden kalp krizi de yalan bana göre)
arttırıyorum bence böyle bi koca kaynana evlilik bile yok, hepsi hayal dünyası![]()
Offffff offffff offffff ne bu ya her hafta konu
Kanepenin yakıldığı bölümü kaçırmadım dimi?
Yani aynı kişi olmasa bile konu sahibinin zeynepguven isimli ünlü yazardan esinlendigi kesineski bi konu vardı öyle. fake çıkmıştı. aynı kişi mi diyosunuz?
Yani aynı kişi olmasa bile konu sahibinin zeynepguven isimli ünlü yazardan esinlendigi kesin![]()
Aynen katiliyorum. Bunun adi ilahi adalet. Rabbim oyle buyuk ki kimsenin ahini yerde birakmaz. Ben de cok cektim kv den oldugu zaman da cok uzuldum onu oyle yatarken gorunce dayanamayip helallik verdim icinden ne geliyosa onu yap bu isler baskasinin demesiyle olmaz. ne Cektigini sen biliyosun ne istersen onu yap.Konu ne tam takip etmedim ama eski eski konularina bakayim dedim onlarda parca parca ve çok konu ama bisey gözüm e ilişti 2 yaşındaki masum bir meleğe ölsün ıkinizde ölün de kurtulsun oğlum diyen kv ye değil hakkımı helal etmek .. yavrumun üzerine ettigin ah ile geber derdim...