Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Bu üye Zeynepgüven gibi birisi çıkmazsa ben de bir şey bilmiyorum.
Hayatı sırlar kapısı gibi !
Eee kocan kanepe yaktı mi :))
Kayinvaliden sofra başında mi geçirmiş kalp krizini :)

konu başlığını okuyunca aynısını yazmaya gelmiştim..

aramızda tekrar hoşgeldin zeynep, bunun bir tik sonrası da ayaklarına kapanmak değil mi canım :) yalnız minik bir sorun, papaz her gün pilav yemiyor canım ya :/

Herkese merhaba. Yine ben geldim. Kv eltimde kalıyor demiştim en son. Dün gece fenalık geçirmiş kalp krizi geçirmiş ve suan marmama eğitim ve araştırma hastanesinde. Bana haber yollamış hakkı hakkıni helal etsin demiş.
Hak helal etmek neyse de bu işin sonunda yine o kaynana sana kalacak haberin olsun hiç sanmıyorum ayrıca hastanede olduğunu öyle olsa oğlu seni de zorla alıp uçarak giderdi oraya

Siz sizi kapıya koyan adamı ne diye affettiniz?
Hakaret küfür şiddet hepsini yaşayıp eşinizi affeden insan şu an kayınvalidesine sıcak yemekler hazırlıyor olmalıydi,hastaneye götürmek için.bir de yedek çamaşır ve çiçeği unutmayın lütfen...

O sığır kocişini öpüp başına koyduktan sonra, onu yetiştiren kadını da affetmiş sayılıyorsun zaten mantık olarak..
Bu arada dikkat et katakulliye getirip arayı ısıtmasınlar.. :KK45:

Bir daha beddua etmeden önce iyi düşünsün, ne taraftan tutacağı belli olmuyor işte...
Ben olsam etmezdim.
Din- öte taraf - cennet falan... Bu konularda inancım çok sağlam değil ama hayatımda bana kazık atan tam 5 kişiye de tüm inancimla hakkımı haram ediyorum. Aynı kan grubundayim coguyla- gözümün önünde ölseler bir miligram kan bağışı yapmam. Bu kadar nefret ediyorum hepsinden.
Senin yerinde olsam bu kaynanaya da hakkımı helal etmezdim. Bu kötülükle öyle çabuk ölmez zaten, uzulmesin

Zalım keve kalp krizi sonrasi akillanir. Elinde güllerle kapiya gelir. (anadan oğula nesil bunlar.)
Premses affeder evine alır. Artik her şey değişmiştir koca ve keve çok iyidir. Keve evin işini yapar ama premses sadece çamaşır makinesini çalıştırır. Örtüleri açar halıların ustundeki, keve bir daha hiç halıların üstünü örtmez akillanmistir. Hayat artık premsese güzeldir. :deli:

:D :D

Konu sahibini ve kaynanasını buldum "capsliii"

stv-de-program-isimleri_881538.webp

Zeynep güven kim diyenler için alıntıladım
Nasıl anlatsam ki... kk ya travma geçirten kadın. Onunla yattık onunla kalktık ağladık ettik. Konusu kısaca şuydu: kv onlarda yaşamak istiyor ki zaten aynı mahallede oturuyolardı. Bizim kız kk nın yönlendirmesiyle kocasın tepki koydu kv ile aynı evde yaşamamak için. Evi terketti 3çocuğuyla babasına gitti.

Derken kv bir gece hastaneye kaldırıldı. Bizim kız da gitti babasıyla. Kocası mustafa bak ismini de hatırlıyorum; mustafa perişan olmuştu. Ve evliliklerinin ilk yılında da kv gazıyla zeynebin kafasında saksı kıran ve kısmi felç gibi bir şey geçirten adamdı koca mustafa...

Neyse efem.. en son kv öldü. Zeynep cenazede hizmet etti misafir ağırladı vs. Kocası mustafa zeynebi suçladı boşanmak istedi. Zeynep bir gün eve geldiğinde bir baktı ki aaaaa mustafa koltuğu ateşe vermiş. Psikolojik sıkıntısı varmış 3 gün hastanede kaldı. Zeyneple ayrılmaya karar verdiler ve en son bizim kız çay ocağında vs iş bakıyordu.

Olay nasıl mı çözüldü?? Hala plaket verilesi olduğunu düşündüğüm bir üye galiba gizli özneydi adı (yalan olmasın) zeynebin yaşadığı şehirde kv nin öldüğü tarihte kimler vefat etmiş onlara ulaştı. O tarihte 10kişi vefat etmiş ve ölen kadınlardan kimsenin yaşı bir kv yaşı değildi vs vs. En son kendini aklayamayan aklamaya da çalışmayan zeynep güven kk ya veda etti kayıplara karıştı..

Edit: bu konu için fake kelimesini kullanmadım şüphelerim var ama sabote etmemek için yazmıyorum izlemedeyim dedim. Hala da yazmıyorum. Sordunuz diye anlattım zeynep güveni. Bir çok konuda refereans olarak gösteriliyor gösteriyoruz zira..

O kocayı affeden elbette kaynanasını da affetmeli ama biz kocalari affedip hep bebek misali doldurusa getirildiklerini düşündügümüz için kocalar hemen aklanan taraf oluyor

Kızlar bu konu zeynepguven tarzı ilerlemiyor mu sizce de
Bende bunu yazacaktım.
İlerleyen bölümlerde kv ölecek, koca kafayı yiyecek...

Ben çocuğuma beddua eden, ölsün gebersin diyen birine hakkımı helal etmem!

Senide bilmem.

Evladıma ölsün diyen bir insan müsveddesi çıkarsa karşıma hakkım zerresine kadar zehir zıkkım olsun o bedduadan dolayı can çekişe çekişe geber derdim.evlat bu...

Zeynep güven kim diyenler için alıntıladım

Yav Zeynep Güven'i geçtim de o gizli özne nickli üyeye MİT ulaşsın, kendisine iş teklif etsin vallahi kadın buralarda harcanıyor. Ablacım nasıl bir araştırmacı gazetecilik örneğidir vallahi tebrik ederim dalga geçmiyorum buraları okuyorsan sana hayran kaldığımı belirtmek isterim.

Bacım geçen konuda sen zaten demedin mi "artık eşim saatinde odamıza geliyor" diye. Kadın hala sizde zaten de burada yolunu yapıyorsun döndü demenin. İnan burada konu açmasan bizim haberimiz bile olmaz, merak da etmeyiz yani. Ya da yeni üyelik aç bunu kapatıp, oradan devam et kayınvalide konularına.

Amacın zeynep güvenlik oynamaksa bilemem. Onun konusu, yazma yeteneği falan fena değildi. Yine de sen yaşadığın şehri söyleme, ölüm kaydından filan bulunuyor, heyecanı kaçıyor konunun sonra.

Bence kocan seni alip anansinin elini opturmeye goturecek hadi hadi diyerek
Anasina hakkini helal ettirecek
Sonra yaziktir anama bizim yuzumuzden boyle oldu diyerek
Baslayacak anam anam garip anam
Alalim gelelim basimizda dursun
Sesi cikmaz nefes almaz diyerek baskoseye oturtacak
Helallik kismi sana kalmis kimsenin aklina ihtiyacin yok bu konuda

Back
X