Kv. Kalp kirizi geçirdii ve benden helallik istiyormuş

Benim büyüklerim hep şunu söylemiştir bir insan ne kadar çok "YEMİN" ederse o kadar yalan söylüyordur derlerdi.

Burada çok kadın konuna mesaj yazdı ama sen ananı babanı bilakis herkesi çiğneyip tekrar döndün o eve. Artık pek mühim değil yarın kocam dövdü diye konu açarsan burada ki desteğin 100 de 1 ini bile bulamayacaksın. Bulsa da haketmeyeceksin.
Herkes beni o kadin zannetti. Ne yapabilirim nasıl inandirabilirm insanlara kendimi ? Yemin etmekten baska çarem mi var

Herkes beni o kadin zannetti. Ne yapabilirim nasıl inandirabilirm insanlara kendimi ? Yemin etmekten baska çarem mi var
Yalan söylersen seni bağlar sadece çok merak ediyorum seni darp eden hatta evladını darp eden adamın evine yatağına nasıl geri döndün bi söylesene hiç mi miden bulanmadı?

Herkese merhaba eşim izinli olduğu için yazamadm cok özür dilerim. Rabbimin huzurunda yemin ederim ki o bahsi geçen kizi tanımıyorum. Konularmz aynıymış ama ismini ilk defa burda duydum hatta araştırma geregi bile dymadm. Yemin ederim anlattığım herşey doğrudur. Kv haber yolladı demiştim sizlere oda doğru . Bende eşimle haber yolladım ben kesinlikle gitmedim eşim de götürmedi zaten. Sadece şunu sözü mü söyledim.allahım layigi neyse rabbim ani nasip etsin dedim. Ve eşim asla bize gelsin gibi cümleler kurmadi kuramaz çünkü gerçekten asla evime sokmam artık.bu arada o bhsi geçen kadın kim acaba ama yemin ederm asla tanımıyorum o kişiyi. Bana yorum yapan bütün arkadaşlara cok tesekkur ederim
Asıl mesajlardan çok bu konuya takılmanız da enteresan. Değilseniz kanıtlanır zaten. Siz diğer mesajlara cevap verin bence. Mesela nasıl yedirdiniz kendinize o adama dönmeyi?

Yok ayol o zannetmedik zaten. Sadece onun gibi biri oldugunuzu dusunuyorum sahsen. Gercek hayatta hic bir sey boyle degil cunku,garip bir hizla ilerliyor konulariniz. Dayakci kocaniz ellerinde cicekler kapinizda sirilsiklam. Sonra bedduaci kaynananiz aninda yatak dosek mahkumu oluyor. Sizinle sorun yasayan herkes birden belasini buluyor falan. Tuhaf yani. Yoksa sizin o diger uye oldugunuzu dusunmuyoruz. Ki oyle olsaniz kazen aninda zimbalar sizi. Kimin kim oldugunu biliyor zira

Birde su sebepten inanmiyorum hala konuya normalde sizin kocanizin kalp krizi gecirmis annesine gidelim bir gecmis olsun diyelim demesi gerekirdi daha da ileri gidip annem senin yuzunden kriz gecirdi uzuntu stresten bile diyebilirdi.bu kadar iyimser olmasi hayatin akisina olaylarin gidisatina cok aykiri.

Yoo hicde o zannettmedik konu benzerliğin çok o yüzden biraz geyik yaptık konunda
Diğer kişi de arkası yarın gibi konular açtı sende aynısını yapınca bizde o kişiden etkilendi konu açıyor dedik o kadar yani
Neyse sen devam et konularına bakalım daha neler yaşayacaksın :kahve:

Herkese merhaba eşim izinli olduğu için yazamadm cok özür dilerim. Rabbimin huzurunda yemin ederim ki o bahsi geçen kizi tanımıyorum. Konularmz aynıymış ama ismini ilk defa burda duydum hatta araştırma geregi bile dymadm. Yemin ederim anlattığım herşey doğrudur. Kv haber yolladı demiştim sizlere oda doğru . Bende eşimle haber yolladım ben kesinlikle gitmedim eşim de götürmedi zaten. Sadece şunu sözü mü söyledim.allahım layigi neyse rabbim ani nasip etsin dedim. Ve eşim asla bize gelsin gibi cümleler kurmadi kuramaz çünkü gerçekten asla evime sokmam artık.bu arada o bhsi geçen kadın kim acaba ama yemin ederm asla tanımıyorum o kişiyi. Bana yorum yapan bütün arkadaşlara cok tesekkur ederim

Tamam, Allah belamızı versin ki inandık aynen yeminle valla billa inandık sen değilsin. Hoşgeldiiiinn. Gözümüz yollarda kaldı, kayınvalidenin başına gelecek "belaları", ayy pardon olayları heyecanla bekliyoruz.

Birde su sebepten inanmiyorum hala konuya normalde sizin kocanizin kalp krizi gecirmis annesine gidelim bir gecmis olsun diyelim demesi gerekirdi daha da ileri gidip annem senin yuzunden kriz gecirdi uzuntu stresten bile diyebilirdi.bu kadar iyimser olmasi hayatin akisina olaylarin gidisatina cok aykiri.
Artı kv artık eltimde kalıyor,eşimde artık saatinde 'odamıza' geliyor dedi.Evimize değil'odamıza' kv yoksa tüm ev senin zaten,odaya saatinde gelmek nasıl oluyor.Önemli mi,değil artık,fakat görüyoruz tutarsızlıkları yani...

Madem neden konu açıp kaçıyorsun?? Neden cevap vermiyorsun.. kv kalp krizi geçirdi eşin hadi gidelim demedi? Kv kalp krizi geçirdi derdiniz hak helal edip etmemesi mi?

Back
X