- 26 Ekim 2012
- 5.018
- 4.072
- 198
- Konu Sahibi atlasirmak
Yok daha neler...
Bakire olsanız çarşaf gösterecek miydiniz yani?
Bakire olsanız çarşaf gösterecek miydiniz yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistimNisanlin biliyo mu? Ay sıla dizisi gibi damat elini kessin madem. O ne biçim adetmis öyle
Ufak tefek cinsel iliski nasi oluyo ki?Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistim
O tamam yanı. E çocuk anne o iş tamam desin bu kadar meraklilarsa. Bırak o düşünsün. Kendi oğulları evlenmeden yapacak,gelin hanım kan gösterecek. Yok yea.Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistim
Eminim yemiştir bunu.Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistim
Nişanlıyken bir kaç kere ufak tefek cinsel ilişkimiz olmuştu bir kere sordu neden senden kan gelmedi diye karanlıktı belkide ondan farketmemissindir demistim
Eee korkunun ecele faydası yokGöstermeye mecbursun yoksa dulmuş kiz değilmiş diye laf ederler dediler bende ne yapacagimi bilemedim biryandanda korkuyorum doğrusu ya adım lekelenirse laf sokulursa diye korkuyorum da
Aynen bir olması gitti şimdi olacakta nolacak bir öğrenilirse sonucsonucu boşatmaya kadar bile gidiliyor 20 21 22 ocak düğün 3 gun olacakSenin düğün de bi olmadı gitti.en son 1 hafta vardı simdi 5 gün mü kaldı! Nikahlı kocam dediğin kişi biliyorsa sorun olmaz keyfine bak bacım.
Başlıktada gördüğünüz gibi malesef kayinvalidemgilde gerdek gecesi sabahı gelinle damadın evine kahve içmeye geliniyor ve geldiklerinde o çarşafı görmek istiyorlarmış biliyorum bu devir eskide kaldı ama onlarda adet böyleymiş yoksa kızınız dul çıktı deniyormuş ben gençliğimde yaptığım bir hatam yüzünden bakire değilim tabiki çok pişmanım ama şuan ne yapacağımıda bilmiyorum bir kaç gün aynı şehirde olmasak hemen gelir gelmez yine soracaklarmış yoksa dul gelinmiş diye laf çıkarırlarmış ne yapacagimi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz
Daha öncedenedim nisanlimla oteldeyken o duşa gitmişti hemen koşup minibardan şarap damlattim ama inanmadı gelir gelmez bir şey mi içtin yatağa dökülmüş dedi sarapsarap dökülünce 5 dk dahi gecse açık pembeye dönüştü boya gibi olduGörünmeyen bi yerini kes akıt :) ya da kırmızı bişey sür gitsin
Gayet haklisin teşekkür ederim2017 yılında, evlenecek şuura ulaşmış hanım kızların hala böyle bir hakaret karşısında ne söyleyeceğini bilmemesine mı uzuleyim, beyni gotune kaçmış zatların mahreme müdahale etmelerine mı yanayım , bosanmalarin bu denli arttığı bir zamanda evliligin pipi ve kukudan ibaret olmadığının hala anlaşılamıyor oluşuna mı kahrolayim bilemedim ki.
Kardeş sen böyle bir saçmalık karşısında "benim mahremim kimseyi ilgilendirmez" diyemiyorsan evlenme. Kocan olacak zat ailesine "benim seks hayatım beni bağlar size bok yemek düşer" diyemiyorsa evlenmesin. İkiniz de bu hususta ne yapacaginizi bilemeyecek olgunlukta değilseniz de sakin uremeyin. Mümkünse bunu dillendiren son nesil siz olun.