Kv kavga etttik baba evine gitmek istiyorm nolur buraya bakın size çok ihtiyacm var

Şuradaki konuları okumaktan evlilikten soğudum yemin ederim koca derdi kv kp derdi.taviz vermeyin kocan olacak erkekcik sana git diyabiliyorsa ailende arkandaysa ardına bile bakma Allah yardımcınız olsun
Buradaki dertlere bakip evlilikten sogumayin.
Herkesin evliligi kötü gidecek diye bisey yok. Her kv de kötü degildir.

Sizin bu ozguvensiz güçsüz tutumunuz emin olun çocuğunuza da geçer. Babaanneden beddua duyuyor, belki o da hakaret yiyor kendisi için . Annesinin hakaret asagilanmasina siddet durumuna şahit oluyor. Sığıntı gibi bir durum içerisinde hissederken o yavrudan nasıl bir psikolojiye girmesini ve nasıl bir kişilik sahibi olmasını bekliyorsunuz .

Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
Sen geber millete eziyet etmekten eve yamanmaktan başka bir sey yapmadin derdim

Ağzına sağlık vallahi deliriyorum ya kadın beddua ediyor evladına adam s.ktir git diyor kadın hala gelmiş diyor ki gorumcemin sünneti var uzaktan misafir gelecek insan bunu düşünüyorsa yaşadığını hak ediyor demektir kendine kıymet vermeyene burda hep görüyoruz ıste kimse vermiyor hizmetçi gibiyim diyor her konusunda olma kardesim olma sen dik dursan kimse zorla yapamaz anlayamiyorum gercekten
+1000
S..... O gorumceye de getireceği misafire de
Hatta misafir gelene kadar bekler kapının onunda ağlar bu kadın küçücük kiza beddua eden bir yilan diye herkese söylerdim rezil olsun ana kiz pislikler

Asla taviz vermeyin. Annenizin evinden eşinizi aramayın. Ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin.
Kimsenin esiri değilsiniz ilk önce kendinize saygınız olsun ki evladınız da düzgün bir birey yetişsin.

Ben olsam bana böyle davranan eşimin annesine köle olup onla yaşayacağıma giderim annemin hizmetçisi olur kendi öz annemle yaşarım ananız sizi bunlar için mi doğurdu bak siz de kız annesiy mişsiniz sen ister misin çocuğun bunları yaşasın ona da kötü örnek olmak çocuk bunları olağan karşılayıp ileriki hayatını ona göre şekillendirecek bu düzen artık dur de

Ben olsam bana böyle davranan eşimin annesine köle olup onla yaşayacağıma giderim annemin hizmetçisi olur kendi öz annemle yaşarım ananız sizi bunlar için mi doğurdu bak siz de kız annesiy mişsiniz sen ister misin çocuğun bunları yaşasın ona da kötü örnek olmak çocuk bunları olağan karşılayıp ileriki hayatını ona göre şekillendirecek bu düzen artık dur de
Her harfine katılıyorum şu yorumun.

Birde inci kolye vermemişti diye kv den ne laflar duymuştu

Aynen defalarca kv yanında dayak yiyen, ayaklarını kremleyen, o..., kal... Laflarını duyann üye bu. Ailesi de arkasındaymış ama gidemiyomuş. Bir de kocası s..git demiş ve bazen annesiyle uyuyomuş.
Yani kendimi tutamıyorum müstehak değil de nedir??
Gitmiyosan kır dizini otur aşağı dayağını ye. Bizim sinirlerimizi bozma burda.

Aynen defalarca kv yanında dayak yiyen, ayaklarını kremleyen, o..., kal... Laflarını duyann üye bu. Ailesi de arkasındaymış ama gidemiyomuş. Bir de kocası s..git demiş ve bazen annesiyle uyuyomuş.
Inanamiorm bende üzülmüştüm :skandal::skandal:gerçi araya sünneti sokmasından anlamaliydim

Heh işte ağzına sağlık
Daha düğün derdinde

Belli zaten bu kadın kocasının da basının Eti'ni yemiş. Toprağa gommus onu. Sizi de gommeden o evden ayrılın. Bu tipler bencil olur. Seni gönderip oğluyla yasamak amaci. Başka çocuğu yokumu onlarla konusun. Bı çare bulsunlar. Benim kv de de bizde suan ama 1-2 haftaya evine gidiyor. Sizinki gibi degil tabi. Evi ayni ilde ise gitsin evinde kalsın musibet kadın

Yani acikcasi cok da evliligin bitirilmesi yonunde tavsiye vermem kimseye ama sunu soyleyebilirim ki ben de ayni seyleri ben de 7 sene fazlasiyla yasadim esime her dert yanisimda s.ktir git derdi ben de gidemezdim. Ama bi gun gercekten esyalarimi topladim ve benim canimi siz vermediniz ya evimi ayirin yada gotur beni babamin evine birak istemiyorum artik dedim. O olaydan bir ay sonra da evimi ayirdilar. Ha benim sana gore tek avantajim kp hayattaydi. Belki o olmasa biz de ayrilamazdik cunku benim esim tek cocuk. Ama madem baska cocuklari da var konusun ve donusumlu kalsin hepinizde cunku boyle omur gecmez yada ona yakin belji ayni apartman belki ayni sokaktan ayri ev tutun. Seni cok iyi anliyorum Allah yardimcin olsun

Evli kalmak için neden bu israr görünceleriniz nerdeyse anneniz yaşındaymıs görmüyorlar mı yapılanları gittiğiniz de o ev ayrı tutulmayana kadar direneceksiniz kii o cocuk ezik gücsüz bir anne görerek büyümesin girin bir işe çalışın anneniz kızınızla ılgılenır kendınize aıt bir eviniz yok bu nasıl evlilik bu süre içinde o ev işlerini yapmak yatakta yanlız kalmak ikisinede ders olur süre uzadıkca kıymetınız artar ve özellıkle herkese anlatın bilsinler

Bir süre annenler de kal,elinde sonunda gelip alacaktır eşin seni.Sende kv gitmezse gelmem dersin

Back
X