Kv kavga etttik baba evine gitmek istiyorm nolur buraya bakın size çok ihtiyacm var

Eşim hep anneci aradim. Bana diyor ki sen mi birşey dedin. Yani hep annesinin tarafını tuttuyor
Hep annesinin tarafını tutuyorsa gitsene??? Ne bekliyorsun akşamı??? Sanki götürecek mi sanıyorsun? Hizmetçi lazım neden götürsün seni?? Al çocuğunu de ki Ben gidiyorum çocuğun masraflarını karşıla mutlu mesut yaşa. boşan ne bu çektiğin???

Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi :KK43:
heeh işte aynı benım yaşadıklarım.
Bana de s.git dediler . Ertesı gun çıktık o evden .
Ben 800 Tl maaş alıyordum . Eşim okuyordu .
Siz nıye yapamayasınız ?
O kdr bedduaya ragme ayaktayız ve durumumuz çok iyi.
Geçen kulağıma geldi. Kv diyomuş bunlar evın borcuunu bıtırıp arabayı alana kadar ayrılmazlarsa bu kdr bedduamaa ragmen ben lanetlenmiş bir kulum demekkı dıyomus.

Böyle bı rzilliğe göz yumma. Eşin sana destek değilse onu s*ktr et.

Siz nıye yapamayasınız ?
Geçen kulağıma geldi. Kv diyomuş bunlar evın borcuunu bıtırıp arabayı alana kadar ayrılmazlarsa bu kdr bedduamaa ragmen ben lanetlenmiş bir kulum demekkı dıyomus.

Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama :(( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi :( ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin

Canım.
Esin belli ki görmek istemiyor bir şeyleri.
Ama çocuğunda psikolojisi bozuluyor.

Sen cidden mutlu değilsen
Git annenin evine bekleme.

Eşine hakaret içeren bir mesaj yazı arama gönderme.
Sadece biraz kafanı topla.
Yapabilecek mısın tek başına bunu düşün.

Aynı şeyi eşim bana demişti.
Bende gidiyordum.
Ilk zamanlar bende çok çektim.
Şuan evimdeyim çok şükür.
Ne hergun gidiyorum ne de taviz veriyorum.

Kimseyi mutlu edemezsin.
Mutlu edeceğin tek kişi bebegin.

Istersen strateji olarak yaklaş.

Kaynanan ile aran nasıl bu hale geldi inan bilmiyorum belki önerilerim saçma gelecek...
Esin yokken evin normal toplanmasin8 yap.
Evi sen temizlediysen yemeği kaynanan yapsın.

Çocuğuna vakit ayır bunların haricinde.
Eşinin daha çok hoşuna giden yemekleri hazırla
Daha tatlı dilli olmaya ve annesinin yaptıklarını ona anlatmayı bırak.

Eğer yaptig8n isl3r s3ni mutlu etmiyorsa yapma
Yorulduğunu ifade et.
Yardim istemekten çekinme.
Arada ov.

Ama bunlar ilk denemeyle olmaz.
Zamanla olu4..

Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama :KK43:( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi :KK43: ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin
ya sen ilk önce boşver kım gelcek kım gitcek.
Sen böyle elalemı dusunurse daha çok sömürürler sennı !
NE var çocuğu varsa .
Heerşey olur zamanla .
Kendı evınde kuş gbi olucaksın emınol

Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama :KK43:( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi :KK43: ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin

Onlar rezil olur sen olmazsin

Ailen arkandaysa al bebeğini git ne halleri varsa görsünler ana oğul.. Gerekirse iş bul annen bakar bebeğine.. Böyle kayınvalidelere işkence eden gelinler var ya onlardan lazım

Beni gel götür babaevine lafını esin ciddiye almaz ki. Gitmek isteseydi zaten giderdi der. Kararlı olduğunuzu gösterin . Toplayın eşyaları sessizce arayin annenizi o ara gelsin . Çıkın gidin. Kendinize saygınız olsun. Kimseye size böyle davranmasına izin vermeyin. Zaten yasalar da artık kadınlardan yana öncelik kadını korumak. Hal böyleyken daha kaç kez dayak yiyeceksiniz de gideceksiniz

Siz nıye yapamayasınız ?

Ohaaaa senin kaynanada bi ayri levele ulasmis

Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin
Ne yani hem senin evinde kalıp hem de inş. ölün diye dua mı ediyor? Ben şok! yerli dizilerdeki şeytan kv karakterleri senin kv den esinleniliyor galiba. Çekilecek gibi değilmiş. Beddua benim kırmızı çizgim, kimsenin göz göre bana ve çocuğuma beddua etmesine razı olmazdım. Sizi sabırlı ve sessiz görmüş. Niye eşinizi bekliyorsunuz ki? gel al beni babamın evine götür demek bile: sana muhtacım sensiz bir hiçim o yüzden hiç sallama benim dediklerimi öyle konuşur konuşur susarım ben mesajı içeriyor

Sen ölsen de biz senden kurtulsak deseydin !! Dönme evine eşine de ; annenle mutlu mesut yaşa! ben artık annenle aynı evde kalmam ,ya ayrı ev tut ya da ben gelmiyorum de

Ailen arkandaysa al bebeğini git ne halleri varsa görsünler ana oğul.. Gerekirse iş bul annen bakar bebeğine.. Böyle kayınvalidelere işkence eden gelinler var ya onlardan lazım
Ne işkencesi köle gibiyim önünde. Telefonum çalıyor onun yanında bazen açacak durumum olmuyor banyo vs oralarda oluyorm yine de usendiginden acipta telefonu alo demiyor

Daha iyi iste. Gelsinler akrabalara aciklamak zorunda kalsinlar. Tam zamani. Hem sen nasil bi annesin. Biri benim evladima öl diyecek ha. Sacini tek tek yollar ellerine verir o ellerine münasip yerlerine takar cikarim o evden cikmadan da yakarim orayi. Madem annesin madem cocugun kiymetli derhal al evladini git. Benim cocuguma biri öl dicek..... öldür beni diye yalvartiririm ona

Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin

yorumları okuyamadım
değil kayınvalidem, kendi annem çocuğuma inşallah ölürsün dese önce söylemek istediğim her şeyi söyler, sonra da giderim
bir daha da çocuğumun saçının telini göstermem
sünnetmiş, düğünmüş hala bunu mu düşünüyorsunuz?

Back
X