Kv kavga etttik baba evine gitmek istiyorm nolur buraya bakın size çok ihtiyacm var

madem baba evine gideceksiniz niye eşinize "beni götür" diyorsunuz?
kendini gidemiyorsunuz diycem ama "sen götürmesen yarın kendim gitcem" demişsiniz
amacınız sanki gitmek değil de eşinizi tehdit etmek veya gözdağı vermek mi?
ama o treni kaçırmışsınız gibi..
gitmek isteyen o an çıkar gider..
Çünkü hava çok kötüydü ve 5 saatlik yoldu ama rabbim yüzüme güldü

Hanimlar butür konulara cevap vermeden önce eski konulara bakin...buna benzer konular yine acilmiş ise cevap vermeyin...sinirlenip bazen kendimizi tutamiyoruz geriliyoruz ve boşu boşuna banlaniyoruz yazdigimiz sözlerden dolayi...şu an bu sözleri yazarken bende cok gerginim sinirliyim..ama deymez ceza almaya sabirli bir sekilde bu konudan ayriliyorum yanliş birsey yazmadan :KK34:...hayirli geceler

Oluyorum dese önüne su koyma derdim eskiden olsa ama insanlık bu ya eşine güveniyorsan katlanacaksın seni ezmiyor ise

Kv ayni evde kalıyorum. 2 yaşında ki kizim çok yaramaz cok ağlıyordu banyo yaptırdı kv baktim benimle kavga ediyor zaten 2 gündür yüzü aşıktı birtane işe elini sürmez akşama kadar önünde köle gibiyim. Bu kavga son oldu galiba baktim laf sokuyor bağırıyor bir tane kiza bakamiyorsun benim kizlarimi görmüyor msun dogurmasaydin diyor nedir çocuğumun senden çektigi (esim) birde kızımı banyo yaptırırken şey diyor insallah seni ölesen feyza (kizim) ölesen benim çocuğum sizden kurtulsun diyor kizima ve bana beddue etti kizima inşallah ölursunuz dedi. Ve bende hemen esimi aradim akşam iş çıkışı gel beni babama gotur dedim yoksa ben yarin cikip gidicem dedm. Arkadaşlar eski konularımi kısaca okursanız anlarsnz akıl verin nolur ve 1 hafta sonra gorimcemn oglunun sunnet düğünü var ama kaynanamla kavga ettik bu sefer kötü kavga ettik hizmetci gibiyim önünde akşama kadar tv karşısında ama bütün evin yükü bende.. bıktım artık bu hayattan yazarken ellerm titriyor inanin

GİTme tabi ki düğüne filan. Bence böylece tavrını koymuş olursun çocuğu da gönderme özledimler başlayacak çünkü. Eşini de ayrı eve çıkmadan dönmem de. Katlanma!!

Emin olun onu dedim s*ktirgit bu evden dedi :KK43:
Ay benimde oğlum var büyük konuşmayayım diyorum ama benim oğlum benim yüzümden bile olsa eşine s...tır git dese parçalarım oğlumu.. buna göz yuman kaynanalar okur inşallah oğlunuzun yuvasını yikacaksaniz baştan evlendirmeyin yazık günah bu kadınlara ya biraz vicdan, biraz insaf...

Baba evine donmek istiyorum demenden belli kocanin bi halt olmayisi anasina o kadar duskunse ne diye evlenip baskasinin gunahina girmis birbirlerinin tursunu kursunlar iste. Kadin kizina beddua ediyo kariqina beddua ediyo qoyledigi lafa bak. allah kolaylik versin bacim ne diyim

O beddua tez zamanda kendine döner inşallah!!! Çocuğunu başkasına yıkatman hata. Babaanne bişe olsa. Ayrıca ne diye kocana akşam beni götür diyosun ki?! O adam bunu ciddiye alır mı? Arayıp ben gidiyorum haberin olsun diyeceksin ki kararlılığını görsün.

Çocuğum var inanin o cesareti birturlu kendimde bulamadım hep döndüm kararmdan. Arkadaşlar bana kızacak ama :KK43:( kaç kere bavul hazırlayp salak gibi yerlerine dizdim elbiseleri mi :KK43: ya kaynim gelecekti yada misafir yarinda cok uzaktan misafitler gelecek sunnet icin
sadece onlar değil sende kendini hizmetçi gibi görüyorsun yahu gelsin bırak orda da konu olan senin çocuğun ve sensin kim takar gelen misafiri naparlarsa yapsınlar madem ailen arkanda annem gelir alır diyosun bir dakika durma o evde.

Canim al bebegini cik git. cekilecek cile degil. Allah buyuktur.

Back
X