Kv kendi kafasına göre iş yapması

Heveslenmıs yaptrmıs ne guzel ıste hıc umursamasa daha mı ıyı olcktı anlamyrum hem uzaktan bırı degıl kı kocanın annesı onunda ozenmesı cok dogal. Sen begenmemıssın hıc uzulecek bişi degıl sende kendı begenecegın bişler yaptr. Hem senın yaptrdgnı hem onun yaptrdıgını dagıtın nolcak çesıt olur

Sağlıkla kucağınıza alın öncelikle

Ama erken değil mi doğmamış bebeğin Mevlüt'ü için dağıtılacak şeyler hazırlamak

Bir de şimdiye kadar beğenmediklerinizi söylemediğiniz için beğenirsiniz diye düşünmüş olabilir

Ben sizin terinizde olsam gayeiihtiyari aceleniz neydi bir bana sorsaydınız ya derdim

Tepkinizi koyun yani

Bir de madem o onları kendi tanıdıklarına dağıtsın siz de ayrıca yaptırın ki bence acayip de gereksiz bir şey

Herkese merhaba kızlar,
çok içim sıkıldı buraya anlatmak içimi dökmek istedim gece gece.

Kayınvalidemlerle ayrı şehirlerdeyiz.
neyse bana sormadan bebek mevlidi için dağıtılacak bişeyler yaptırmışlar,az önce de eşime fotoğrafını attılar.
İçimden bir ses sağolsunlar düşünmüşler diyo,
diğer ses ise madem yaptıracaksınız insan sorar ne düşünüyorsunuz,nasıl bir şey yaptıralım falan diye sorar diye çemkiriyor. Moralim bozuldu ben daha farklı bir şeyler düşünüyordum yaptırdıklarını da beğenmedim açıkçası.

Aynısını düğünde de yaptı, düğün davetiyesini benim fikrimi almadan kendi zevklerine göre bastırmışlardı. Tabi o zaman evlenelim umrumda değil gözüyle bakıyordum ama bu tarz davranışlar sinirimi bozmaya başladı.
Böyle birkaç tane daha yaptığı şeyler var nikah şekeri vs.

Zaten geceleri uyuyamıyorum moralim bozuldu yaa.
Aslında kv iyidir aramız da iyi ama böyle densizlikler yapıyo sinir oluyorum.
üüüüfffff
o kadar yaptırmışlar ben şimdi içimdeki hangi sesi dinliyim
ayyy sağolsunlar mı diyim
yoksa off bebeğimin mevlidinde dağıtılacak hediyeleri bile kendim seçemedim hiçbir şey istediğim gibi olmuyo mu diyim??

siz olsanız ne yapardınız :KK43:
benim kv dem yılbaşı hediyesi bana mobilya yolladı yaaaa naaparsın ölür müüsn öldürü müsün o kadar da kiracıyım eşya istemiyrum dediğim halde ???

onun işiyle hareket etme ben sipariş vermiştim parasını da ödedim de gitsin ne istiyorsan git yaptırt onun kileri de bunları da kv yaptırtmış diye yanında dağıtırsın bu kadar o da anlasın acık ... git ne istiyrosan yaptır

neyse bana sormadan bebek mevlidi için dağıtılacak bişeyler yaptırmışlar,az önce de eşime fotoğrafını attılar.
diğer ses ise madem yaptıracaksınız insan sorar ne düşünüyorsunuz,nasıl bir şey yaptıralım falan diye sorar diye çemkiriyor. Moralim bozuldu ben daha farklı bir şeyler düşünüyordum yaptırdıklarını da beğenmedim açıkçası.

Aynısını düğünde de yaptı, düğün davetiyesini benim fikrimi almadan kendi zevklerine göre bastırmışlardı. Tabi o zaman evlenelim umrumda değil gözüyle bakıyordum ama bu tarz davranışlar sinirimi bozmaya başladı.

üüüüfffff
yoksa off bebeğimin mevlidinde dağıtılacak hediyeleri bile kendim seçemedim hiçbir şey istediğim gibi olmuyo mu diyim??

Aman sıkma boşuna canını şekerleri o yaptırmış diğerlerini zevkine göre yap bir sorun olursa annen yaptırmış diyebilirsn,uzaksınız belki torun sevgisidir yani benimkide öyleydi bi zamanlar daha sonra bi kaç kere yaptığı aldığı bir şey beğenilmedi yada olmadı eşim artık karıştırmaz kimseyi eşime bırakın der sorun etme derim bebişinle güzel vakit geçir

Herkese merhaba kızlar,

üüüüfffff

Sen de mesaj at. Keske oncesinden konussaydik. Ben de siparis verdim parayi da verdim de. Zaten benim aklımda ki başka bişeydi, gelince görürsünüz de.

BÖyle sana danismadan yapılan şeyleri boşa çıkarmayi bilin yahu

resmen sağ tarafımdaki melekle, sol tarafımdaki şeytanın seslerini duyuyorum :110:

Melek ile şeytan işi değil bu. Şimdi işin zevkli kısmı bunlar davetiyeler, süsler şekerler vs vs. Kv kötü niyetli değil ama iyi niyetli de değil. Bunlar kendi hazırlayarak bir tatmin yaşıyor. Ama bu senin hakkın esasında. Bunlar ile vakit gecirmek arastirmak konsep belirlemek vs cok keyifli. Düğün davetiyesini de aynı şeyi yapmış. Senden rol çalıyor.

Söylediğim gibi kötü niyetli değil. Ama aman gelinime iyilik olsun diye de yapmıyor. Öyle olsa fikirini sorardi. Ben yaptıralım sen seç derdi. Yani bu işe ortak olmak istemiyor direk kendi yapıyor. San sorsa kendi beğendiği yapılmayacak çünkü. Yani ne yapiyorsa kendisi için yapıyor. O süsleri kendi memleketinde mevlit okutup gelene dağıtılır. Öyle yapsın. Bunun için vicdan yapacak bişey yok.

Benim annemde hamileyken torununa bi suru şey aldı ayri sehirlerdeydik biz çok sevindik bu torununu önemsediği ve dört gozle yolunu beklediklerini gosterir kvden de bekledik ama hic bisey yapmadi sevinin bence torunları için birşeyler yapmak istiyorlar

Bu hediye almak gibi değil ama. Bir işin fikirine karışıyor burada. Yani torun için yapıyorsa alsın kıyafet oyuncak vs. Mesela besik alsa onu da sorması gerekir. Sunlar var hangisini alayim diye. Mevlüt şekeri yaptıracaksa ve gelininin yaptığı bir Org. Da dağıtacaksa Org. Sahibine sorması gerekir.

Bu hediye almak gibi değil ama. Bir işin fikirine karışıyor burada. Yani torun için yapıyorsa alsın kıyafet oyuncak vs. Mesela besik alsa onu da sorması gerekir. Sunlar var hangisini alayim diye. Mevlüt şekeri yaptıracaksa ve gelininin yaptığı bir Org. Da dağıtacaksa Org. Sahibine sorması gerekir.
Onlarca tulumun yeleğin patiğin vs. nin arasında elbet o da kafasına göre takılabilir. Ama büyük ve tek şeylerde mutlaka söz Hakkı annenin ve babanın, aksi direk rol çalmaktır. Ben de sizin gibi düşünüyorum...

vicdan mı yapıyorsun pataklarım seni haaa adresini ver seni patağa geliyorum:KK53: ben önceden ayarlamıştım sihirli sözcük parasını da ödemiştim kusura bakmayın olmadı annem yaptırmış de. önce kendininkileri dağıt çıkışta kv ninkileri anlasın biraz

Gayet iyi niyetli bence... Sağ tarafınızdaki meleği dinleyin... Sağolsunlar düşünmüş önrmsemişler...

Ben boyle yakinliga bastan ixin vermezdim evlenirken yani.
Dusuncekse bana danisacak yok davetiye bastirmak yok mevlut sekeri secicek felan asla izin vermem.
Herkes yerini bilmeli. Herkesin yasadigi bir ilk heves var. Kendi evlenmis cocuk yapmis hevesi heyecani gitmis. Size ne diye karisiyor. Bence cok bencil bir kadin. Zaten bunlarin hep bir bahanesi var. Yok ilk torun heycanim yok cocugum evlilik heycanim vs. Izin vermeyin arkadasim bu kadar vicikliga.

Arkadaşlar hepinize teşekkürler yorumlarınız için :)

Konumu kapatabilirsiniz Mune Mune

iyi niyetli olanbilir ama yaptığı hiç hoş değil. torununu düşünüyo onun için hevesleniyoda, gelinin düşüncelerini hevesini hiçe sayıyo. nikah şekerine davetiyeye bile karışmış ona noluyo. o zaman sesini çıkarmadığın için, oluyo bunlar. kendi istediğini beğendiğini yaptır.

Back
X