Kv kinaya gelemiyor

Yamursss

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2017
22
8
16
28
Merhaba arkadaslar yazin düğünüm var nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz 6 saatlik mesafe var kv panik atak hastasi yola gidemiyor karanlikta kalamiyor gidebildigi en fazla mesafe 1 saat sonra fenalasiyor ben kina gecemi onların oldugu sehirde mi yapmaliyim (orda da cevremiz var ) yoksa bulunduğum sehirde mi eğer yasadigim sehirde yaparsam en fazla 10 kisi gelir damat tarafindan ailem karismak istemiyor sen nasil istiyorsan o sekilde yapariz diyorlar ama ben cok kararsiz kaldim sizce ne yapayim?

Şimdi sizin kınaniz olduğu için siz karar verirsiniz kv nın gelecek olması sizin için önemliyse onların olduğu şehre gidin...eger ki arkadaşlarınızı filan istiyorsanız yanınızda kendi şehrinizde yapın başka şehirde olunca herkes gelemeyebilir

Bende nişanlınızın şehrinde yapın.. Kv de gecms olsun cok zordur onun için yaşam.

Kendi ilinde bir kına yaparsın oradaki cevrenle bi güzel eglenirsin düğünün olduğu günde düğün öncesi kısa bi kına ritüeli daha yaparsın KVninde içinde kalmaz hem.. eğer kıyafet değiştirebilecek durumdaysan tabi...

Yerinizde olsam kendi sehrimde yaparim orda olan arkadaslariniz gelir zate dugunu kv oldugu sehirde yapicaksiniz ozamn kayinvalidenizde gelir ordaki cevrenizde

Kv biraz takintili yani ileride ben gelmiyim diye orda yaptin dimi falan diyebilir o potansiyel var

Oncelikle kadin panik atakmis gecmis olsun.. sizde buyuk kinanizi kendi oldugunuz sehirde yapin.. bir tane kucuk kinada onlarin sehrinde yapin.. boylelikle kv'niz takinti yapmamis olur..

Kendi şehrinde yap. Eminim zordur kv için durum ama ayağına kadar kına yapmaya gitmek bana biraz tuhaf geliyor. Yüzde bulur bu tür şeylerden sonra başınıza daha sıkıcı çoraplar örülebilir.

Ayrıca kv gözünden yaşamamanızı öneririm size. Kv şöyle der böyle dermi tedirginliğinde olmayın. Onlar gelin böyle der mi tedirginliğinde olsun.

Kina gelin icin yapiliyor ,nerede mutlu olacaksaniz orada yapin ,illa kv nin gelmesi gerekmiyor ,hastta mumkunse hic gelemeyecegi bir mesafede kalin

İki kina, sirf kv yi dusundugunuz icin milleti eglendirmekten baska bir ise yaramaz. Kimseye yaranamazsin. O yuzden kendi sehrinde yap kucuk capli bisey. Ben bir tane yi bile zor yapiyorum, iki kina da neymis ayol.

Benim kayınvalidem de rahatsızlığı nedeniyle kınama gelememişti. 800 km yol vardı, dayanamazdı. Kp de onu evde yalnız bırakamazdı tabi, o da yoktu.

Tabi ki isterdim yanımızda olmalarını. Hem duygusal anlamda, hem de millet laf eder mi yanlış anlar mı diye içimden geçirmiştim. Kaynım ve eltim geldi onları sembolen. Başka kimse yoktu damat tarafından. Hiçbir sıkıntı, laf, kırgınlık olmadı, kayınvalidem de iyileşti çok şükür.

Davetiyeler falan dağıtılmıştı, gün yer kesindi ama öyle olmasa bile kınayı eşimin memleketinde yapmayı düşünmezdim açıkçası. Hem benim en yakın çevrem gelemezdi, hem de baba evinden dualarla çıkmak istedim, hep hayalimdi

Kınanın %80inde de ben arkadaşlarımla oynadım zaten, eşim köşede beni izledi

Allah tamamına erdirsin bu arada

Son düzenleme:
Kv biraz takintili yani ileride ben gelmiyim diye orda yaptin dimi falan diyebilir o potansiyel var

Desin
Kayınvalidelerin her dediğini ciddiye alsak ooooooo işimiz var.

Bu arada "karanlıkta kalamıyor" dediğiniz için aklıma geldi. Benim ex kv'de böyleydi. Çok zor oluyor ama. Akşam olunca evinde kalamıyordu tek. Eşi zaten 30 sene önce vefat etmişti. Ex eşim ya bize getiriyordu (ki 2 haftadan sonra evim deyip gidiyordu) ya kızına gidiyordu (3 günde kavga edip dönüyordu) ya oğluna gidiyordu (5 günde kavga edip dönmek istiyordu). Ama genelde kendi evimde rahatım ben dediği için benim ex eşim beni ve çocuğumuzu bırakıp gidiyordu. Ben hamileyken de durum değişmedi. Gidip annesinde 3 gün kalıp dönüyordu.

Tedavi olması gerek dediğimde "annem gitmiyor doktora"
Kadın haklı, herkes evinde rahat eder, bari bakıcı tutalım dediğimde "bakıcı istemiyor annem, hem elalem ne der"

Yani kısacası, evlilik için sorun oluyor. Şimdiden konuşulması gerek bu konunun.

illa kv gelicek diyorsan biletini sabahtan alır mesela 8de öğlen 2de iner. özel araçla geliyorsa sabah erken çıkarlar saat başı mola vere vere gelirler.

ailen nerdeyse orda yap gelen gelsin gelmeyen kendi bilir, ben kınamıda düğünümüde kendi memleketimde yaptım, yaşadığımız yerde sadece nikah törenimiz oldu, eşimin fazla akrabası zaten yok ailesinden de toplasan 10 kişi düğüne geldi, kınamada 5 kişi geldi ve kv dem yaşlıydı yola gelemiyordu o nedenle kınama değil düğünüme geldi ikisi ard arda günlerde idi zaten ben sorun etmedim , rahatıma baktım herşeyde güzeldi..

Şimdiden sırf onun gönlünü hoş tutmak için kararlar alma. Nerede yapmak istiyorsan orada yap. Kendi şehrinde karar vermişsin, orda yap akrabaların arkadaşların olsun. Zaten düğün diğer tarafta yapılacakmış kv de kınaya gelmeyiversin. Sonra kendince yaptığın fedakârlıklarla düşün eli davranışlara pişman olursun bak kıymet bilecegini sanmıyorum nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…