Şimdi sizin kınaniz olduğu için siz karar verirsiniz kv nın gelecek olması sizin için önemliyse onların olduğu şehre gidin...eger ki arkadaşlarınızı filan istiyorsanız yanınızda kendi şehrinizde yapın başka şehirde olunca herkes gelemeyebilirMerhaba arkadaslar yazin düğünüm var nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz 6 saatlik mesafe var kv panik atak hastasi yola gidemiyor karanlikta kalamiyor gidebildigi en fazla mesafe 1 saat sonra fenalasiyor ben kina gecemi onların oldugu sehirde mi yapmaliyim (orda da cevremiz var ) yoksa bulunduğum sehirde mi eğer yasadigim sehirde yaparsam en fazla 10 kisi gelir damat tarafindan ailem karismak istemiyor sen nasil istiyorsan o sekilde yapariz diyorlar ama ben cok kararsiz kaldim sizce ne yapayim?
Bende nişanlınızın şehrinde yapın.. Kv de gecms olsun cok zordur onun için yaşam.Merhaba arkadaslar yazin düğünüm var nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz 6 saatlik mesafe var kv panik atak hastasi yola gidemiyor karanlikta kalamiyor gidebildigi en fazla mesafe 1 saat sonra fenalasiyor ben kina gecemi onların oldugu sehirde mi yapmaliyim (orda da cevremiz var ) yoksa bulunduğum sehirde mi eğer yasadigim sehirde yaparsam en fazla 10 kisi gelir damat tarafindan ailem karismak istemiyor sen nasil istiyorsan o sekilde yapariz diyorlar ama ben cok kararsiz kaldim sizce ne yapayim?
Ohoo simdiden kv ne dicek diye hareket ederseniz isiniz zor.senin dugun senin kinan istedigin yerde yaparsinKv biraz takintili yani ileride ben gelmiyim diye orda yaptin dimi falan diyebilir o potansiyel var
Kv biraz takintili yani ileride ben gelmiyim diye orda yaptin dimi falan diyebilir o potansiyel var
ailen nerdeyse orda yap gelen gelsin gelmeyen kendi bilir, ben kınamıda düğünümüde kendi memleketimde yaptım, yaşadığımız yerde sadece nikah törenimiz oldu, eşimin fazla akrabası zaten yok ailesinden de toplasan 10 kişi düğüne geldi, kınamada 5 kişi geldi ve kv dem yaşlıydı yola gelemiyordu o nedenle kınama değil düğünüme geldi ikisi ard arda günlerde idi zaten ben sorun etmedim , rahatıma baktım herşeyde güzeldi..Merhaba arkadaslar yazin düğünüm var nisanlimla farkli sehirlerde yasiyoruz 6 saatlik mesafe var kv panik atak hastasi yola gidemiyor karanlikta kalamiyor gidebildigi en fazla mesafe 1 saat sonra fenalasiyor ben kina gecemi onların oldugu sehirde mi yapmaliyim (orda da cevremiz var ) yoksa bulunduğum sehirde mi eğer yasadigim sehirde yaparsam en fazla 10 kisi gelir damat tarafindan ailem karismak istemiyor sen nasil istiyorsan o sekilde yapariz diyorlar ama ben cok kararsiz kaldim sizce ne yapayim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?