Kv kinaya gelemiyor

kv ile konuştunuz mu bu durumu?
ben olsam kendi şehrimde yapmayı tercih ederim
kv ye geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Kına kayınvalide için düzenlenmiyor, gelin için düzenleniyor. Tabii ki kendi şehrinde yap. Ve evlendikten sonra da hiç bir şeyi "kayınvalidem ne düşünür" diyerek yapma. Hazır sistemde bug bulmuşken evini de kayınvalideden en az 1 saat ötede kur

Kına kız evinde olur zaten. Gelmesin yani kaynana nolcak ki.gorumce elti falan varsa onlar gelsin yeter. Erkek tarafında kız kınasi olmaz. Çok da problem ederse saat başı mola verip 6 saatlik yolu 10 saatte gelsin

Gerçekten iyi niyetli biriyse onun tutuşması lazım senin değil...şimdiden böyle yapmasına izin verirsen önünü alamazsın. zamanında bu saflıklara düşmüş biri olarak söylüyorum, sen bizi dinle.

Aynen benim kv de tedaviyi kabul etmiyor ama ben zaten nisanlimlada kv de ilede acik acik konustum ben sık sık gelis gidisi sevmiyorum mumkunse iki aileyede uzak oturmak en hayirlisi dedim (2 gunun birinde eltimde yada eltim onda) tabi kv biraz bozuldu cocuk olsa napicaksin bak eltine hep beni yaninda istiyor gibi seyler soyledi (asla istediğine inanmiyorum kaynanama laf soyleyemedigi icin herseyi kabul ediyor) o zaman annem gelir dedim ve konu kapandı teşekkür ederim yorumlarınız icin :)

Tabikide kendi şehrinde yapmalısın. Ben öbür türlüsünü söz konusu bile yapmazdm. Gelmesin nolcak sanki. Zaten sebebide gayet makul bence. Var böyle insanlar yaşadğı şehrden çıkmayıp yolclk yapamayan

Kv biraz takintili yani ileride ben gelmiyim diye orda yaptin dimi falan diyebilir o potansiyel var

Sen yap kınanı bir hafta önce kendi şehrinde

Düğünden önce de Kv tarafı orada küçük kına yapsın

Genel şehirdışı düğün uygulaması bu şekilde zaten

ki
kina gecesi baba evinde kalınan son gecedir bir nevi.kv nin yasadigi yerde yapmanız bana göre ailenize saygısızlıktır.birakin isteyen gelsin istemeyen gelmesin.eger ilerde önüme sunar diye dusunuyorsaniz zaten öyle bir insansa yaptığınız herşeyi gün gelir önünuze atar ı o yüzden bukadar kv yi düşünmeyi bırakın kendi kin a gecenizi kendi yasadiginiz şehirde yapın tabki

Dugun zaten damatin bulunduğu ilde olacakmış ben senin yerinde olsam babamın kapisindada bir senlik olsun diye kınami kendi sehrimdr isterim ( baba evinizi bulundugunuz sehirde varsaydim bilmiyorum cunku) Ayrica evlenecek benim kv ne hisseder fln diye düşünemem.

Ayrıca yeni evinizide kv'nixe şöyle 3-4 saat aralıkta bir yere ayarlayin ki gelemesin yaniniza

aman gelmesin ne olacak, kına kız tarafında yapılır, kayınvalide için orda yapmanız çok anlamsız olur.
gerçekten gelmek istiyorsa uyku ilacı alır uyuyarak gelir, yok gelemem diyorsa bi zahmet sitem etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…