kv klasigi

moonliqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
1.779
1.970
63
38
Merhaba bayanlar size bir konu hakkinda yanlismi dusunuyorum diye sormak istiyorum.
Ben malum hamileyim ve uzerine birde bu hafta grip oldum. P.tesiden beri ne gece uykum var ne gunduz halim var. Neyse bu halimede cok sukur diyorum. K.validemle evler yurume mesafesinde ve kendisi p.tesi hasta oldugumu bildigi halde sali gunu kalkti sehir disindaki kizina gitti. Tamam ona da gidebilir sonucta anam degil babam degil beklentimde yok ondan. Sadece sali gunu aradi nasil oldun diye (normalde hergun illa arasmak ister kendisi) carsamba ve dun aramadi. Dun gelmisler kizindan bende aksamuzeri esimden duyuyorum. Ve gene beni aramadi geldim kizim nasil oldun vs vs demedi.
Dedim bosver kendi bilir, aksam esim isten geldi baktim kulaginda telefon konusuyor. Kapatti kimdi dedim. Annem aradi dedi, bize gelecekmiste isten eve geldinmi diye soruyor dedi. Benim bunu duyunca tepem atti, dedim ben burda essek basimiyim, beni niye aramiyorda seni ariyor. Hem de hastayim gunlerdir ev hali malum. Neyse agladim biraz, surat astim oturdum. K.validem geldi hic muhatap olmadim. Soru sorarsa cvp verdim, cay koyuyordum dedi cay koyma giderim ben sende hastasin. Dedim olmaz cay ic oyle gidersin, o ara eside geldi 2ser bardak cay icip gittiler. Sizce ben alinmakda haksizmiyim? Yanlismi dusunuyorum? Hamilelikten dolayi cokmu alinganim?

ilk gebeliğimi hatırlattınız :)
24 yaşındaydım kv annem gibidir çok seviyordum (hala seviyorum) çok beklentiye girmiştim
hasta olduğumu bildiği halde arayıp sormamıştı hiç.. çok üzülüp ağlamıştım

aranızdaki diyaloğa bağlı.. eğer aranız iyiyse ilgilenmeliydi

Cok fazla anlam yüklemissin kaynananin hareketlerine. Arayamamis olabilir. Gelmis yinede. Bide eşine söylese ne olur sana ne olur size gelecegini.

kendince haklısın ama belki onunda kendince sebepleri vardır..çokta kafaya takma...tabiki kendi annen gibi olmaz..aşırı beklentiye girmezsen bu şekilde üzülmezsin..

bnm kayınvalidem düşük riskim varken bana bakmaya geldi bütün gün örgü ördü yemekleri ben yaptım çamasırımı ben astım genee gıkımı cıkarmadım çünkü biliyorum ki bilinçli yapmıyor akıl edemiyor dedim hatta eşimle konusup gülüştük bu konuda ...ha bida cagırır mıyım hayır :KK39:

Ben danismak istedim sizlere acaba yanlismiyim diye, demekki yanlis dusunmusum. Ama o hasta olsa gitmesen aramasan trip atar bi tiptir ve iletisimimizde iyidir o yuzden dedim acaba neden boyle yapti. Alinganlik da yapiyor olabilirim

her ama her konunuz aynı kvdeyle altı üstlüyüm yok yemege cagırıyor gitme aklın fikrin yokmu. kim dedi sana altı üstlü oturmayı kabul et diye. kira ödememek için yapıyorsunuz zaten sonrada mırmırmır:) kvdenle uğraştıgın kadar kıtap okusaydın prof olursun şimdi. zamanını böyle şeylerle meşgul etme cok gereksız. üstelık dertte yok sen resmen dert arıyorsun. birak istedıgını desım dursun

her ama her konunuz aynı kvdeyle altı üstlüyüm yok yemege cagırıyor gitme aklın fikrin yokmu. kim dedi sana altı üstlü oturmayı kabul et diye. kira ödememek için yapıyorsunuz zaten sonrada mırmırmır:) kvdenle uğraştıgın kadar kıtap okusaydın prof olursun şimdi. zamanını böyle şeylerle meşgul etme cok gereksız. üstelık dertte yok sen resmen dert arıyorsun. birak istedıgını desım dursun

Yanlis hatirliyorsunuz sanirim. Ben k.validemle altli ustlu oturmuyorum. Ayrica bu actigim 2. Konum sadece. Lutfen iyice okuyup yorum yapin sacmalamaya gerek yok

Hergun arasa da niye arayip duruyor hastayken bile rahat vermiyor diye dusunebilirdin. Hamilelikten diye dusunuyorum. Benim eşim de eve gec geldigi icin bazen kaynanam eve gidecek misin biz gelcez diye arar eşimi o da bana haber verir. Bana çok anormal gelmiyor acikcasi. Zaten genelde beni ararlar gelicez diye eşimi nadir arar.

Ben danismak istedim sizlere acaba yanlismiyim diye, demekki yanlis dusunmusum. Ama o hasta olsa gitmesen aramasan trip atar bi tiptir ve iletisimimizde iyidir o yuzden dedim acaba neden boyle yapti. Alinganlik da yapiyor olabilirim
O zaman sizin iliskinize gore durum başka olabilir biz birbirimize karsi saygiliyizdir iyi de anlasiriz ama çok samimi degiliz. O yuzden ben farkli yorumlayabilirim yani.

of dertsiz başınıza dert arıyosunuz valla. bi de hem surat asıp hem illa aman bi çayımı iç diye ısrar ediyosunuz. siz de tutarlı değilsiniz ki... hamileik psikolojisi sanırım.

O zaman sizin iliskinize gore durum başka olabilir biz birbirimize karsi saygiliyizdir iyi de anlasiriz ama çok samimi degiliz. O yuzden ben farkli yorumlayabilirim yani.

Tabi ben alinganlik ediyorda olabilirim asla hani haksiz vs demiyorum k.validem icin. Objektif yorumlari okumak istedim

Hamileydim aramızda sokakta vs de yoktu,
aynı apartmandaydık, hastaydım gelip bir tabak çorba koymadı önüme..
Bende çok ağlamıştım..
Sizi çok iyi anlıyorum, alınmanız normal..

Bencede bukadar büyütecek bişey yok. Altı üstü bir grip olmuşsun yani abartmaya gerek yok

Back
X