KV konusu (Bu güne kısmetmiş)

Hayat böyle maalesef .siz belli başlı gelinlik görevlerinizi yapın mesafeyi Koruyun saygıda kusur etmeyin

Hayat böyle maalesef .siz belli başlı gelinlik görevlerinizi yapın mesafeyi Koruyun saygıda kusur etmeyin yeter.
Dediğinizi en haklı yanı eşimle ayrılmadığım sürece bu sorunların bitmeyeceği oluşu.
Keşke aman takma denildiğinde takmasak.
Güzelim 9 ay gebeliğim ve lohusalığım içime attıklarım yüzünden bunalımve depresyonla geçti.
Aklımı yitiricem diye korktum inanın.
Şimdi ise yorulmuş hayattan keyif almaya umudu kalmamış biriyim.
Bir bebeğim olduğunun yeni yeni farkına varıyorum.
Kimi suçlayayım eşimi mi kv kp mi yoksa bunları yaşayacağını kestiremeyip evet diyen kendimi mi?

Hiç öyle umutsuz olmayın bebeğinizin size ihtiyacı var çocuğunuza sarılın ...hayattan zevk almayı,mutlu olmayı ona siz mğreteceksiniz inşallah.hiç bir çocuk gözü yaşlı ,umutsuz ,mutsuz bir annesi olsun istemez .hepsi kıpır kıpır canlı bir annesi olsun ister .sen boşver herkesi hayatına çocuğuna bak .kimse sana senden fazla değer vermez .kimseden bir beklentin olmasın üzülürsün yoksa .hangi gecenin sabahı olmamış .her karanlığın bir aydınlığı var .peygamberlerin hayatlarına bak eziyetlere dolu ,sen ben kimiz ki??.bir de sana son tavsiyem bir sadaka kutusu yap hergün niyet edip güzel geçim için Allah rızası için sadaka at .faydasını görürsün inşallah .sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…