kv konusunda aydınlanma yaşadım...fakat şimdi kafamda başka soru işaretleri ?iyice eminim

Böyle konuları görünce üzülüyorum.
Ne kadar anlayışsız ve karşımızdaki insanı bir kalıp içine sokarak "bu" diye parmak gösterir olduk...

Annem bipolar - ben değilim.

Bazen insanların rahatsızlıklarının nedenleri genetik değil, yaşadıkları ağır yaşamlardan kaynaklı olabilir.
Annem hayatında o kadar ağır şeyler yaşamış ki (anlatsam roman olur) kadının sağlıklı çıkması mucize.
2 tane oğlum var, ikisine de annem bakıyor doğduklarından bu güne kadar.

Bence yargılamadan önce anlamaya çalışın...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/torun-bakma-meselesi.1059607/

Bu konunuzda da hiç kayınvalidenizin rahatsız olduğundna bahsetmemişsiniz. Gayet fuarlar sporlar gezen tozan sosyal bir kişiymiş hiç de şimdi anlattığınız gibi psikolojik rahatsızlığı var gibi değil gayet sağlıklı demişsiniz.

Kendi annem rahatsız bakamaz kaynanam bende çocuk bakamam diyor ağrıma gidiyor ben izin alamam bakıcı bulamazsan kim bakacak demişsiniz sanki mecburmuş gibi. Şimdi de çocuğunuza bakmaktan kaçıyor diye pat manik depresif teşhisi koymuşsunuz ciddi psikolojik rahatsızlığı olan insan evden çıkmak istemez sosyalleşmez ama böyle bir sorunu yokmuş bu konunuza göre ee damdan mı düştü iki ayda böyle oldu hayret.

Bipolar yasadiklarimiz yüzünden belirgin olabilir ancak yatkınlığı olmayan kimse bipolar olamaz anlatamıyoruz kimseye ben bipolar teşhisi konmuş bir insanım ayrıca bipolar rahatsızlığı olanların bir çok hakları var sadece küçük bir tanı değildir bipolar

genetik dayanağı var ama az. korkmayın
sırf bu yüzden çocuktan da vazgeçmeyin

Back
X