- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.020
- 548
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
İyi de bu gün konu sahibinin başına aynı şey gelse arkasında duran birinin olacağını mi düşünüyorsunuz? Ya da benim başıma gelse eşimin ailesi ne diyecek,Anamnez hatalı,yaprak saramadi, bizim her dediğimizi yapmadı oğlumuz hakli...Kimse yoğurdum ekşi demez.Kendi oğullarına da laf soyletmezler bunu bilir bunu soylerimKarisini 20 lik bir hatunla boynuzlamis. Anasi babasi da demis ki kadinlik yapmadigi icin normaldir aldatmasi. Ailecek zihniyetleri igrenc otesi.
Biz onlarla yaşıyoruz desek daha doğru olur eşim iş batırdı ve mecbur kaldık bende cahilliğin vermiş olduğu şeyle kabul ettim. Eşim zaten beş ay sonra taşınacağız der bilmiyorum beş ay geçer mi
Bu sorun dışında normalde ciddi bir probleminiz yoksa sabredin derim çocuğumuzda var geçici bir durum sonuçta evliliği bitirmeye değmez bence. Ama susmayında tabi şikayetlerinizi dile getirin sizi anlamasi içinÇok mutsuzum nerden başlasam bilmiyorum..
Kv kp den sonra kaynım da eve yerleşiyor. Bu yaz ayrı eve çıkıcaz zaten eşyalarımızı aldık. Ama yaza kadar bi evin içinde o kadar insanla ne yapıcam. 5 ay geçer mi...
Kimse fikrimi bile almadı eşimle bi haftadır konuşmuyorum neden konuşmuyorsun bile demiyor. Hayatına gayet normal devam ediyor. Benim içimde kıyamet kopuyor. Çok bunaldım. Kızımı da alıp gidesim var.
Susmak en büyük cevaptır diyip sussam mı ? Yoksa içimdekileri kusup herşeyi bitirsem mi.
Ama yemeği yapan benim temizlik yapan benim ayrıca evde onun kalacağı bir oda bile yok Ken kendisi düşünmesi gerekmez mi oturduğumuz odada yatıp kalacak ne kadar saçma off
Zaten kendisi ile eli kv ile kp inin evindelermiş, 5 ay sonra eve çıkıncaya kadar. Yani ev kvsinin evi, oğlu hata yapmış olabilir burda bir sürü yorum gelmiş adama ama et tırnaktan kolay kolay ayrılmaz. Ben eşinin ailesine de kızamadımNe terbiyesiz insanlar ya!fikrini bile sormamak ne demek yahu. Ekonomik ozgurlugunuz var mı? Varsa çekmek zorunda değilsiniz. Sizde getirin madem kendi anne babanızı o eve nasil oluyormuş görsünler.
Ev onlarinmiymis o zaman farklı bir bakış açısı getiririm. Ev kimise onun borusu öter. Bunların evi yokmu orasını kacirdim ben. Yoksa neden yok. Madem öyle misafir durumundalar yapacak birsey yok. Kocası ile halledeçekti bizim neden bi evimiz yok diye.insanların suçu yokmuşZaten kendisi ile eli kv ile kp inin evindelermiş, 5 ay sonra eve çıkıncaya kadar. Yani ev kvsinin evi, oğlu hata yapmış olabilir burda bir sürü yorum gelmiş adama ama et tırnaktan kolay kolay ayrılmaz. Ben eşinin ailesine de kızamadım
Adamlaarin kendi evi neden sorsunlarki :)Ne terbiyesiz insanlar ya!fikrini bile sormamak ne demek yahu. Ekonomik ozgurlugunuz var mı? Varsa çekmek zorunda değilsiniz. Sizde getirin madem kendi anne babanızı o eve nasil oluyormuş görsünler.
Baştan söyleseydi zaten böyle yorum yapmazdimAdamlaarin kendi evi neden sorsunlarki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?