- 18 Ağustos 2017
- 887
- 1.273
- 63
- Konu Sahibi Karmaprenses
-
ev valide ve k.babanın evlat da onların kapıya mı atsınlar..
bakın sizi atmamışlar onların evinde siz de onlarla birlikte yaşıyor taşınmak için borcunuzun bitmesini bekliyorsunuz. 5 ay sonra kendi evinizde söz sahibi olabilene kadar bekleyin
kusura bakmayın maddi olarak hem onlara muhtaçsınızMaddi açısı da var bunu şu anda imkanımız yok 1200 taksit ödüyoruz yaza bitecek
karısını aldatan adamı boşama hakkı kadına verilmiş ana babaya degil.üstelik birlikte yaşamak istemeyen insan taşınır evini kurar .Karısını aldatan insanı bağrına basan anne baba ? Siz birlikte yaşamak ister miydiniz gerçekten ?
karısını aldatan adamı boşama hakkı kadına verilmiş ana babaya degil.üstelik birlikte yaşamak istemeyen insan taşınır evini kurar .
ana babaya seçim yapmasını istemez.
karısını aldatan oglun yada biz deme hakkına sahip degildir kimse
Dünyada her şey insanlar için, anne baba evladını öyle bir çırpıda silemez. Sizde annesiniz bildiğim kadarıyla kendi evladınız açısından düşünün gelme karını aldattın artık seni istemiyorum diyebilir miydiniz? Konu sahibi birlikte yaşamak istemeyebilir onu anlıyorum, o halde borca vs. Takılmayıp kendi evine çıkmalı sonuçta oturduğu ev eşinin ailesininKarısını aldatan insanı bağrına basan anne baba ? Siz birlikte yaşamak ister miydiniz gerçekten ?
O daha çok koyuyor 40 yaşımda eşini 20 yaşında biriyle aldatmış eşi de öğrendiği için boşanan birisi ve onunla aynı ortamda durmak istemiyorum. Ama kimse sormadı bile kendimi O kadar kötü hissediyorum ki
Dünyada her şey insanlar için, anne baba evladını öyle bir çırpıda silemez. Sizde annesiniz bildiğim kadarıyla kendi evladınız açısından düşünün gelme karını aldattın artık seni istemiyorum diyebilir miydiniz? Konu sahibi birlikte yaşamak istemeyebilir onu anlıyorum, o halde borca vs. Takılmayıp kendi evine çıkmalı sonuçta oturduğu ev eşinin ailesinin
Canım konu sahibinin su an ayrı eve çıkma durumu yok,kavga etse yanında duracak bir eşi yok,göz dağı vermek için baba evine dön desek muhtemelen o kapıyı çarparak çıktığından donebilecegi bir baba evi yok..konu sahibi icin var mı tavsiyenBu kdr trajik baktın öyle anne baba öyle değil mi karısı kadınlık yapmadığı için oğlunu savunan anne baba ?
Ben olsam istemezdim karısını aldatmış o zihniyette ki insanlarla aynı evde kalmayı
şunu anlamadınız ne benim yorumumda ne bu yorumda aferin kaynına aldatmış helal olsun adamın dibi gb bir yorum yazmadık.Ben evladını atsın demiyorum ama aldatmayi savunan anne babayla da arkadaşın da istemediği kalmak istemem .
Oldu o zaman evlatlar her halti yesin biz de sırtını sivazlayalim bu adam dediğimiz 40 yaşında benim amcam yaşında bunu savunan anne baba 60 dan büyüktür bu zihniyet devam ettikçe bu erkeklerin pipisi yere inmez siz evlatlarızın sırtını sivazlayarak erkeksin oğlum yapabilirsin diye buyutebilirsiniz ama buna ben karşıyım
Canım konu sahibinin su an ayrı eve çıkma durumu yok,kavga etse yanında duracak bir eşi yok,göz dağı vermek için baba evine dön desek muhtemelen o kapıyı çarparak çıktığından donebilecegi bir baba evi yok..konu sahibi icin var mı tavsiyen
Keşke babam anlayışlı olsaydı inan bunu çoktan yapmış olurdum. Babam maddi olarak zengin istese bana bir ev alır. Ama ben kimseye minnet etmek istemiyorum. Severek evlendim. Babamın kendin ettin kendin buldun demesini istemiyorum
şunu anlamadınız ne benim yorumumda ne bu yorumda aferin kaynına aldatmış helal olsun adamın dibi gb bir yorum yazmadık.
siz yorumu nerden alıp nereye geldiniz şaşırdım
Benim erkek egomanyalı bir şekilde yetiştireceğimi nerden çıkardınız? İnsanları kadın ya da erkek diye ayrıştırmam, bir erkek ne kadar özgürse bir kadın da o kadar özgürdür benim için. Aldatan kayın değil görümce de olsa aynı yorumu yapardım. Dediğim gibi hayatta her şey insanlar için, insanlar beşerdir ve hata yapabilirler. Ve aileler tecavüz, kasten adam öldürme gibi büyük bir durum olmadıkça birbirinin yanında olmalıdır bana göre. Kendi ailemde de bu gibi bir durumla karşılaşsam seni sildim demem onun kendi hayatı, kaç yaşında adam kendi kararı bir yanlış yaptıysa zaman ona zaten gösterecektir. Büyük konuşmaya gelmiyo hayatBen evladını atsın demiyorum ama aldatmayi savunan anne babayla da arkadaşın da istemediği kalmak istemem .
Oldu o zaman evlatlar her halti yesin biz de sırtını sivazlayalim bu adam dediğimiz 40 yaşında benim amcam yaşında bunu savunan anne baba 60 dan büyüktür bu zihniyet devam ettikçe bu erkeklerin pipisi yere inmez siz evlatlarızın sırtını sivazlayarak erkeksin oğlum yapabilirsin diye buyutebilirsiniz ama buna ben karşıyım
Benim erkek egomanyalı bir şekilde yetiştireceğimi nerden çıkardınız? İnsanları kadın ya da erkek diye ayrıştırmam, bir erkek ne kadar özgürse bir kadın da o kadar özgürdür benim için. Aldatan kayın değil görümce de olsa aynı yorumu yapardım. Dediğim gibi hayatta her şey insanlar için, insanlar beşerdir ve hata yapabilirler. Ve aileler tecavüz, kasten adam öldürme gibi büyük bir durum olmadıkça birbirinin yanında olmalıdır bana göre. Kendi ailemde de bu gibi bir durumla karşılaşsam seni sildim demem onun kendi hayatı, kaç yaşında adam kendi kararı bir yanlış yaptıysa zaman ona zaten gösterecektir. Büyük konuşmaya gelmiyo hayat
Mutlaka değil,ama zaten bu düşünce yapısında olmasalar ve hakkaniyetli insanlar olsalar; konu sahibi bir arada yaşamak zor ama geçinip gidiyoruz derdi.Huzurum yerinde derdi ayrı eve bu maddi sıkıntılarla cikmak istemezdiHayır ben zaten yazdım diğer yorumlarda da başka seçeneğin yok ya baba evine gideceksin yada 5 ay katlanacaksin seçim senin diye ama şurada kaynı için evlat yazan kişiler nasıl oluyor da terbiyesizliği kabul edebiliyor onu anlamıyorum kız haklı sonuna kdr istememkte zaten
Benim dedem böyle bir şeyi duysaydi babamla ilgili evine adım attirmazdi evlatlıktan redderdi yada annem için resmen adam zina yapmış kv kp aferin oğlum senin karın zaten sana kadınlık yapmıyordu iyi yapmışsın demiş kabul edilecek bir düşünce değil zihniyet hiç değil.
Mutlaka değil,ama zaten bu düşünce yapısında olmasalar ve hakkaniyetli insanlar olsalar; konu sahibi bir arada yaşamak zor ama geçinip gidiyoruz derdi.Huzurum yerinde derdi ayrı eve bu maddi sıkıntılarla cikmak istemezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?