Kv kp bonus kayın :'(

Sabret bakalim yuzmuz yuzmus kuyruguna gelmissin. 5 ay sonra yeni evinize cikimca mutlu olursunuz insallah. Onun hayalini kur. Kayininda iste filan calisiyordur gotmezsin zaten.

Kaynin baya büyümüş canım ya 40 yaşında o yüzden sordum sizde yeni evlisiniz bir mi yasiyordunuz böyle saçmalık olmaz ya annesi babası nasıl kabul etmiş ya karısını aldatmış
Onlara göre oğulları haklı eşi kadınlık yapmamış oda aldatmış resmen sinirlerim tepede böyle saçmalık var mı ya ben bu adamla aynı ortam da olmak zorunda mıyım şeytan yokluyor diyorum beş ay gidiyim annemlere ama babam sıkıntı of yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Adamın babasının evi gelir

Gelsin mi diyeevin gelinine sorulmaz

5 ay susun ya da erken taşının

Çocuğun hasta olması ile taşınmanın ilgisi ne

Çocuk taşımayacak ya eşyaları

Bu evin işini yapacağınıza 5 yetişkinin yani iki kişinin işini yaparsınız
Maddi açısı da var bunu şu anda imkanımız yok 1200 taksit ödüyoruz yaza bitecek

Onlara göre oğulları haklı eşi kadınlık yapmamış oda aldatmış resmen sinirlerim tepede böyle saçmalık var mı ya ben bu adamla aynı ortam da olmak zorunda mıyım şeytan yokluyor diyorum beş ay gidiyim annemlere ama babam sıkıntı of yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal

Vay beni kadınlık yapmadı başka aşağılık birine gitti öyle mi ! Bunu kabul ettiler bnce gidebiliyorsunuz git annenin yanına

İl dışından gelecek de iş bulacakta zaten özel hayatımız yoktu tamamen bitti

5 ay sonraya ertlenmiş gözüyle bak olaya. Terkedip gitsen ne olacak bi çocugun var. Birde yillardir boyleymis zaten 5 ay kadar bi zaman kalmis. Esin icinde zordur eminim ki ama o da birsey yapamiyordur.

O daha çok koyuyor 40 yaşımda eşini 20 yaşında biriyle aldatmış eşi de öğrendiği için boşanan birisi ve onunla aynı ortamda durmak istemiyorum. Ama kimse sormadı bile kendimi O kadar kötü hissediyorum ki
40yasındakı adamın ne işi varmış ki ailesi ile hala aynı evde ..degısık

Anlattıklarınıza göre kabullenmekten başka alternatifiniz yok.
Bu süreçte sessizliğinizi koruyabilirseniz, hem kendinize hem evliliğinize zarar vermemiş olursunuz.
Aksi halde hır gürle geçen uzun bir dönemden sonra ayrı eve de çıksanız eşinizle aranızda nur topu gibi sorunlarınız olur.
Eşinizin ses etmeyişi de ondan, O'da sizin neden sustuğunuzun farkında ve gerilmemek için hiç bir şey yokmuş gibi davranmayı tercih ediyor bence.

5 ay sabretmekten başka çare yok gibi.
Çünkü laftan anlayacak ince düşünceli insanlar olsa zaten bu şekilde yaşamazlardı.

40 yaşında,adilik yapıp karısından boşanmış adam tası tarağı toplayıp oraya yerleşeceğine alsın anasını babasını otursun utancıyla.
Ama nerde o akıl tabi.

1 yatak 1 kanepe alırdım yine de kendi evime gecerdim. Farkındaysan eşya taksiti ödeyerek kendi hayatını mahvediyorsun
Bir yatak bir kanepeyle nasıl olacak.
Bunun çamaşır makinesi, buz dolabı, ocağı, fırını, ısınması, ıvırı zıvırı bir sürü şeyi var.
Kayınvalidesinin eşyalarını alıp gelecek değil ya.
Allah darda koymasın tabi mecbur kalınca idare edilir ama zaten hali hazırda eşyalar alınmış ve taksitleri ödeniyor.
Geçici bir süre, evet çok zor ama imkansız değil.
5 ay çok uzun bir süre değil, bunca zaman kayıvalide ve kayınpederle yaşamış 5 ay daha direnebilir bence.
Kaldı ki temel ihtiyaçlarını da onlar karşılıyorlar galiba, zira 1900 maaş - 1200 taksit geriye pek bir şey kalmıyor.

Back
X