- Konu Sahibi Karmaprenses
Sabret bakalim yuzmuz yuzmus kuyruguna gelmissin. 5 ay sonra yeni evinize cikimca mutlu olursunuz insallah. Onun hayalini kur. Kayininda iste filan calisiyordur gotmezsin zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara göre oğulları haklı eşi kadınlık yapmamış oda aldatmış resmen sinirlerim tepede böyle saçmalık var mı ya ben bu adamla aynı ortam da olmak zorunda mıyım şeytan yokluyor diyorum beş ay gidiyim annemlere ama babam sıkıntı of yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakalKaynin baya büyümüş canım ya 40 yaşında o yüzden sordum sizde yeni evlisiniz bir mi yasiyordunuz böyle saçmalık olmaz ya annesi babası nasıl kabul etmiş ya karısını aldatmış
Maddi açıdan çıkamayız canım 1200 kira taksit ödüyoruz yaza bitecek zaten eşim 1900 maaş alıyor geçinemeyizBronşit falan filan bunları geçin bence iyice sarar sarmalarsanız evinizi ısıtırsanız çocuk neden hasta olsun
Hemen çıkın bence
Onlar neden geldilerMaddi açıdan çıkamayız canım 1200 kira taksit ödüyoruz yaza bitecek zaten eşim 1900 maaş alıyor geçinemeyiz
Maddi açısı da var bunu şu anda imkanımız yok 1200 taksit ödüyoruz yaza bitecekAdamın babasının evi gelir
Gelsin mi diyeevin gelinine sorulmaz
5 ay susun ya da erken taşının
Çocuğun hasta olması ile taşınmanın ilgisi ne
Çocuk taşımayacak ya eşyaları
Bu evin işini yapacağınıza 5 yetişkinin yani iki kişinin işini yaparsınız
Eşya taksiti canımOnlar neden geldiler
Onlara göre oğulları haklı eşi kadınlık yapmamış oda aldatmış resmen sinirlerim tepede böyle saçmalık var mı ya ben bu adamla aynı ortam da olmak zorunda mıyım şeytan yokluyor diyorum beş ay gidiyim annemlere ama babam sıkıntı of yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
İl dışından gelecek de iş bulacakta zaten özel hayatımız yoktu tamamen bittiSabret bakalim yuzmuz yuzmus kuyruguna gelmissin. 5 ay sonra yeni evinize cikimca mutlu olursunuz insallah. Onun hayalini kur. Kayininda iste filan calisiyordur gotmezsin zaten.
Aynen öyle aşağılık bir insan keşke ailem sorum çıkarmasa bugün gideri mVay beni kadınlık yapmadı başka aşağılık birine gitti öyle mi ! Bunu kabul ettiler bnce gidebiliyorsunuz git annenin yanına
İl dışından gelecek de iş bulacakta zaten özel hayatımız yoktu tamamen bitti
40yasındakı adamın ne işi varmış ki ailesi ile hala aynı evde ..degısıkO daha çok koyuyor 40 yaşımda eşini 20 yaşında biriyle aldatmış eşi de öğrendiği için boşanan birisi ve onunla aynı ortamda durmak istemiyorum. Ama kimse sormadı bile kendimi O kadar kötü hissediyorum ki
Aynen öyle aşağılık bir insan keşke ailem sorum çıkarmasa bugün gideri m
Bir yatak bir kanepeyle nasıl olacak.1 yatak 1 kanepe alırdım yine de kendi evime gecerdim. Farkındaysan eşya taksiti ödeyerek kendi hayatını mahvediyorsun