Kp olabilir mi arkadasim onu girtlaklardim heralde k.valide yapan.ama o da cok abest kadin kadinasin diye bunu yapabilirsin diye bisey yok. Resmen taciz o da.Ay pardon kv imiş bende kp anladım ve daha çok şaşırdım deli mi ne bu kadın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kp olabilir mi arkadasim onu girtlaklardim heralde k.valide yapan.ama o da cok abest kadin kadinasin diye bunu yapabilirsin diye bisey yok. Resmen taciz o da.Ay pardon kv imiş bende kp anladım ve daha çok şaşırdım deli mi ne bu kadın
Demi ya ben abartmiyorum yani o kadar delirmislerHeeee tamam kaynanaymis
Oha aile tam manyak mış
Kp olabilir mi arkadasim onu girtlaklardim heralde k.valide yapan.ama o da cok abest kadin kadinasin diye bunu yapabilirsin diye bisey yok. Resmen taciz o da.
Ha pardonKv yanlis okumussunuz. Kp olsa suan oldurmustum heralde.
Ben hic gitmek istemiyorum esim istediginden gidiyorduk ama bu yaz tam siyirdilar. Kademeli olarak 3. Yilda evrim tamamlandi.Bence ne siz yazı orada geçirin ne onlar kışi sizde geçirsin. Sorunların hepsi kökten çözülür.
Evet kafadan kontaklarDemi ya ben abartmiyorum yani o kadar delirmisler
Sinir oldugum hepsi ya ozet gectim tbiki burada yoksa hepsi manyak benceKayınvalideniz poponuzu elledi, siz "Lütfen elleme bu şekilde." dediniz ama şuan sinir olduğunuz konu eşinizin motorla gezmesi ve yeğenleri denize götürmek. Doğru mu anladim?
Edit: Yanlış anlamışım sapık kayınvalide çıktı.
Mantarkafa düzeltme için teşekkürler.
karismak istiyolar da ben tinlamiyorum esim de karistirmaz o yuzden dir dir dir. Ama bu hasta ruhluluklari bni bnden aldi artik. Evet cok cahiller ne yazikki. Acikliga laf ederler ama insan icinde ellesmek serbestEvet kafadan kontaklar
Zararsız tiplere benziyorlar böyle anlattiginizda
Yani nasil desem gününü gün eden hahahaha heheheheh diyen
Size de cok karışmıyorlar sanırım
Bir de cahiller galiba oyle herseyi pat pat söylüyorlar düşünmeden
Var boyle insanlar
Kayınvalideniz poponuzu elledi, siz "Lütfen elleme bu şekilde." dediniz ama şuan sinir olduğunuz konu eşinizin motorla gezmesi ve yeğenleri denize götürmek. Doğru mu anladim?
Edit: Yanlış anlamışım sapık kayınvalide çıktı.
Mantarkafa düzeltme için teşekkürler.
Amin hepimize insGidiş gelişi kesmek tek çözüm gibi yoksa çok başınız ağrır. Daha beterlerini gördüğüm içın nefret ettim artk uzak durunca sinir krizleri geciyo güzel günler gelir umarım..
Ne zikkim yiyolarsa artik valla bnde anlayamadim cnm ama sok oldum yani kendi ailemde gormedigimdenO değil de kayınvalide ve kayınpeder ekmek yerine mesir macunu mu tüketiyorlar. Ben gidip on buçukta koltukta sızan kocama kötü bakışlar atayım.
Siz de gidip gelmeyin pis azgınlara.
Bu nasıl yorum ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bayıldımMortal Kombat fatality gibi konu olmuş. :/
Çok severim mortal kombat ı ama bi süre aklıma bu konu gelebilir oynarkenMortal Kombat fatality gibi konu olmuş. :/
Soyledim eger annen bir daha boyle bisey yaparsa cok sert uyaririm dedim. Uyar haklisin dedi. Yazik napsin bn olsam bnde bisey diyemem heralde. Sessiz kaldi oyleBu nasıl yorum ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bayıldım
Konu sahibi kv senin sabrını deniyor ve bilerek yapıyor gelme anne bizim bütçemiz sizin edepsizlikten sonraki duş parasına yetmez de tövbe tövbe yarabbi şok oldum
Evine dönmen iyi olmuş eşine söyledin mi o ne dedi ?
İyi bari gitmenize de bir şey dememiş evinize eşiniz dönmüşsünüzSoyledim eger annen bir daha boyle bisey yaparsa cok sert uyaririm dedim. Uyar haklisin dedi. Yazik napsin bn olsam bnde bisey diyemem heralde. Sessiz kaldi oyle