Kv + kp, elti, kayin ne ararsan= sinir krizi

Ay pardon kv imiş bende kp anladım ve daha çok şaşırdım deli mi ne bu kadın
Kp olabilir mi arkadasim onu girtlaklardim heralde k.valide yapan.ama o da cok abest kadin kadinasin diye bunu yapabilirsin diye bisey yok. Resmen taciz o da.

Bence ne siz yazı orada geçirin ne onlar kışi sizde geçirsin. Sorunların hepsi kökten çözülür.
Ben hic gitmek istemiyorum esim istediginden gidiyorduk ama bu yaz tam siyirdilar. Kademeli olarak 3. Yilda evrim tamamlandi. :KK76:Eve dondum zaten donerken de sinir krizimi gecirdim hayatimda ilk defa simdi evimde oturuyom sukur.

Demi ya ben abartmiyorum yani o kadar delirmisler
Evet kafadan kontaklar
Zararsız tiplere benziyorlar böyle anlattiginizda
Yani nasil desem gününü gün eden hahahaha heheheheh diyen
Size de cok karışmıyorlar sanırım
Bir de cahiller galiba oyle herseyi pat pat söylüyorlar düşünmeden
Var boyle insanlar

Kayınvalideniz poponuzu elledi, siz "Lütfen elleme bu şekilde." dediniz ama şuan sinir olduğunuz konu eşinizin motorla gezmesi ve yeğenleri denize götürmek. Doğru mu anladim?

Edit: Yanlış anlamışım sapık kayınvalide çıktı.:duduk:
Mantarkafa Mantarkafa düzeltme için teşekkürler.
Sinir oldugum hepsi ya ozet gectim tbiki burada yoksa hepsi manyak bence

Evet kafadan kontaklar
Zararsız tiplere benziyorlar böyle anlattiginizda
Yani nasil desem gününü gün eden hahahaha heheheheh diyen
Size de cok karışmıyorlar sanırım
Bir de cahiller galiba oyle herseyi pat pat söylüyorlar düşünmeden
Var boyle insanlar
karismak istiyolar da ben tinlamiyorum esim de karistirmaz o yuzden dir dir dir. Ama bu hasta ruhluluklari bni bnden aldi artik. Evet cok cahiller ne yazikki. Acikliga laf ederler ama insan icinde ellesmek serbest

Gidiş gelişi kesmek tek çözüm gibi yoksa çok başınız ağrır. Daha beterlerini gördüğüm içın nefret ettim artk uzak durunca sinir krizleri geciyo güzel günler gelir umarım..

O değil de kayınvalide ve kayınpeder ekmek yerine mesir macunu mu tüketiyorlar. Ben gidip on buçukta koltukta sızan kocama kötü bakışlar atayım.

Siz de gidip gelmeyin pis azgınlara.
Ne zikkim yiyolarsa artik valla bnde anlayamadim cnm ama sok oldum yani kendi ailemde gormedigimden:KK12:

Mortal Kombat fatality gibi konu olmuş. :/
Bu nasıl yorum ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bayıldım:KK9:
Konu sahibi kv senin sabrını deniyor ve bilerek yapıyor gelme anne bizim bütçemiz sizin edepsizlikten sonraki duş parasına yetmez de tövbe tövbe yarabbi şok oldum
Evine dönmen iyi olmuş eşine söyledin mi o ne dedi ?

Bu nasıl yorum ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez bayıldım:KK9:
Konu sahibi kv senin sabrını deniyor ve bilerek yapıyor gelme anne bizim bütçemiz sizin edepsizlikten sonraki duş parasına yetmez de tövbe tövbe yarabbi şok oldum
Evine dönmen iyi olmuş eşine söyledin mi o ne dedi ?
Soyledim eger annen bir daha boyle bisey yaparsa cok sert uyaririm dedim. Uyar haklisin dedi. Yazik napsin bn olsam bnde bisey diyemem heralde. Sessiz kaldi oyle

Katil bu durumda uşak mi çıktı:deli: kafamda deli sorular. Çok rahat insanlarmış. Bence bir cesaret eşinizin arkasında motora binin. Değişiklik iyidir gelir. Kışın yanınıza gelmelerini kabul etmeyin. Ama tatil de gelinip gidilir sanırım toptan iletişimi kesemezsiniz. Ayrıca yeğenler denize gitti mi onu merak ettim:KK49:

Soyledim eger annen bir daha boyle bisey yaparsa cok sert uyaririm dedim. Uyar haklisin dedi. Yazik napsin bn olsam bnde bisey diyemem heralde. Sessiz kaldi oyle
İyi bari gitmenize de bir şey dememiş evinize eşiniz dönmüşsünüz
Doğru adam ne yapsın

Back
X