Kv kp in bir garip ilişkisi

Yaşlı çiftlerin çoğu ayrı yatıyor mesela beni kb horladığından
ve akşam çok tuvalete çıktığından şeker hastası kaynanayı uyandırmamak için ayrı yatıyorlar
bunda bir gariplik yok yaşlandıkça tahamül azalıyor bencilik ve rahatlık ön planda oluyor
56 yaş yaşlılık sınırlarında değerlendirilmez ki ama. Bunların bi sağlık sorunu da yok öyle

Bence siz karismayin derim.

Ne olursa olsun siz gelinsiniz, alakaniz olmayan bir durumda bile el kizi olarak gorunup kabak bal gibide size patlar..

Dertsiz basiniza dert acmayin.

Kocanizla iyiyseniz kapayin kapinizi, bakin huzurunuza derim.

Yarejani, kesinlikle böyle bir hata, daha doğrusu terbiyesizlik yapma.
Ben olsam sanane la benim seks hayatımdan derim zira.

Sen hiç girme o topa, kahrını da çekmezsin merak etme. Anne allaah uzun versin sen bizi gömersin deyin, anlasın.
56 yaşında menopozlu kadın bu yaştan sonra doggy stylesten medet umacak değil ya..

Eşin de hakikaten çok çok ayıp etmiş ya, ne demek anneye niye ayı yatıyorsunuz demek..
Eşimi kız niyetine büyütmüş öyle der hep kv eşim de belki ordan cesaret aldı bilemedim:işsiz:
Seks olayına falan girmeyi düşünmüyordum zaten duygusal kopukluklarını dile getirip onu da söyleyecektim. Neyse gelen yorumlar doğrultusunda bulaşmama kararı aldım.
Eşimin memleketine taşınma isteği vardı onu da toptan çöpe attım bu sayede. Teşekkürler:KK52:

Aşkı erken bulup erken yitirmişler

Aşkı erken bulup erken yitirmişler

bence yaptığınız çok ayıp.düşünceleriniz de terbiyesizce.bir anne evlatlarından ilgi bekliyor diye,bunu cinsel açlığına nasıl bağlayabiliyorsunuz.?
kayınvalidenizin yaptıklarını doğru bulduğumu söylemiyorum, ama yaşını başını almış iki insanın yatak konuları sizi ilgilendirmez.
not:54 yaşındayım,kayınvalideyim,kocamla aynı yatakta yatıyorum ama gelinimin ve oğlumun haddine düşmemiştir benim yatakta neler yaptığım ve yapmadığım.nasıl ki ben onların özel hayatlarına saygı duyuyorsam,aynı saygıyı onlardan beklerim.

bence yaptığınız çok ayıp.düşünceleriniz de terbiyesizce.bir anne evlatlarından ilgi bekliyor diye,bunu cinsel açlığına nasıl bağlayabiliyorsunuz.?
kayınvalidenizin yaptıklarını doğru bulduğumu söylemiyorum, ama yaşını başını almış iki insanın yatak konuları sizi ilgilendirmez.
not:54 yaşındayım,kayınvalideyim,kocamla aynı yatakta yatıyorum ama gelinimin ve oğlumun haddine düşmemiştir benim yatakta neler yaptığım ve yapmadığım.nasıl ki ben onların özel hayatlarına saygı duyuyorsam,aynı saygıyı onlardan beklerim.
Hıhı ben yatakta ne yapıp ne yapmadıklarıyla ilgilendim aynen öyle..teee Allahım

Hıhı ben yatakta ne yapıp ne yapmadıklarıyla ilgilendim aynen öyle..teee Allahım

ilgilenmişsiniz işte "ağız orgazmı,cinsel orgazmdan daha fazla haz verir" bu ne demek?

ben şunu anladım."kayınvalidem cinsel orgazma ulaşamadığı için,ağzına vurmuş."
şimdi kıvırıyorsunuz.

Arkadaşlar bi de yatak odası özeli tabi banane ama. Şöyle bir durum var bilimsel olarak kanıtlanmış ağız orgazmı cinsel orgazmdan kat kat daha fazla haz veriyor. Afedersiniz kv m o hazzı yaşadığı için ya da kocasından uzaklaştığı için tahammül edilemez bir hal almış. Kendi anneniz olsa düşünmez miydiniz nolmuş bu kadına diye? Gerçekten tüyler ürpertici derecede çok konuşuyor ve duygusal olarak çok talepkar bizden
Yahu size ne ağız orgazmından kaynananızın bunu yaşadığından. Herkes biraz haddini bilmeli. Eşiniz annesine neden ayrı yatıyorsunuz diye sorabiliyor siz konuyu irdeliyorsunuz vb ayıp yani. Amacınız kv düşünmek değil kadının en ufak isteğine dahi tahammül edememezlik. Aman kaynana bizden bi şey istemesin kaygısı. Benim oğlum bana böyle sorsa höösst der ağzının payını veririm.

Arkadaslarinda dediği gibi onların mevzusuna karismasaniz iyi olur sonuçta bizlerde birer kv adaylariyiz gelinler özel hayatımızı sorgulasa rahatsız olabiliriz

kızlar sanırım kv ile kp en az üç yıldır ayrı yataktalar. Çocuk için evliliğini sürdüren çiftler gibiler. Bu arada söz konusu çocuk da kaynımın kızı. Kv olağanüstü müdahaleciliği ve eltimin de kaygısızlığıyla çocuk yılın en az 320 günü kv de. Ve ihtiyaçları da onlar tarafından gideriliyor. Bunlar için iletişime geçiliyor çoğunlukla..aktüalite de konuşulmuyor değil ihtiyaç gereği..
Asıl mesele yani dert:kv min kp ile sağlıklı bir ilişkisi olmadığı için herkesi koca belleyip naz yapması ve ilerde kendi kahrını çekecek birilerini tespit edip onlara yol yapması, olmadı günlük nazını çektirmeye çalışıp boğması bizi:KK43: şöyle ki eşim sormuş "anne siz niye ayrı yatıyosunuz, soğuksunuz birbirinize karşı" diye "sen karışma biz böyle iyiyiz" demiş. Eleştiri asla kabul etmeyen biridir kendisi. Ben de konuşmak istedim bugün bi deneyeyim dedim konuyu bile açamadım. Nihayetinde ucu bize de dokunan bir dert bu:KK43:
Sizce şansımı zorlayayım mı ne dersiniz? Etrafında böyle olup da yola gelen var mı? İşe yarayacağını düşündüğünüz bir yol yordam varsa lütfen yazınız şekli varsa çiziniz:)
Not:Kv kp ilkokul aşkı bi de 56 yaşlarındalar

Aferim koca koca insanlar ne ayıp bir şey ya. Eşiniz utanmadan sormuş siz de konuyu açmaya çalışmışsınız. Ters bir cevap verse kalırsınız ama. Sizi ilgilendirmez ki. Yani siz bi sebepten ayrı yatsanız kvnin haddine mi size sormak? Ya da gelecekteki gelininizin. Karı koca nerde yattıkları nasıl yattıkları sadece onları ilgilendirir. Niye sevişmiyorsunuz demek gibi bir şey olmuş. Ayıp yani.

Biraz empati yaparsanız düşüncenizin çok saçma olduğunu sizde farkedersiniz..
Sizene, ister ayrı yatar ister yanyana..
O değilde ben eltiye takıldım nasıl 320 gün orada kalıyor aynı şehirdeyken :o

Konuyu saptırmadan yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Mune Mune yeterli fikir aldım konumu kapatabilirsiniz:KK52:

Bencede aorgulama kv ve kp sana düstügünü düsünmüyorum. Genede sen bilirsin yerind eolsam karismazdim asla... birak ogluna biraz naz yapsin abartmiyorsa birsey olmaz herhalde

O yaşta insanlar genelde ayrı yatarlar bacım, cevremde birlikte yatan yok desem yeridir neden yadirgadin ki hem. Kv sana salca olmamis anlasilan sen bulaşayim dedin

O yaşta insanlar genelde ayrı yatarlar bacım, cevremde birlikte yatan yok desem yeridir neden yadirgadin ki hem. Kv sana salca olmamis anlasilan sen bulaşayim dedin
Yatak olayını başa yazınca herkes cinsel hayatına karışmak olarak algıladı olayı ama mesele kadının kocasıyla olmayan duygusal bağını etraftan tedarik etmeye çalışması. Bu arada benim babamın o kadar sağlık problemi vardı ki horlama(aşırı derecede), altına kaçırma(bu da yıllarca sürdü) annem asla yatak ayırmadı bunlara rağmen. Yukarda bi arkadaşın söylediği gibi olay kopan bağlar ve tahammülsüzlük. Ve yapacak bişey yok. Bu arada bana da çok pis salça oluyo bacım:)

Back
X