Kv-Kp tarafından dışlanmak

4s kuralı ne bacım aydınlatıver beni de

sen ona deyime bakma. haklılık payı var ama normal insanlarda işe yarar cok tehlikeli insanlarda işe yaramaz.
bir kitapta der ki kimin ayağına basacağınızı dikkatli seçin
yok edemeyeceğiniz düşmanı incitirseniz daha çok kızdırır gazabına daha cok uğrarsınız der.

Kp yok da kv için öyle olacak ama neye yarar iğne ucu kadar değer sevgi bırakmadılar Allah ne beni onlara ne de onları bana muhtaç etmesin inşallah...

Çok güzelmiş ve çok doğru Allah yardımcımız olsun...

biz herhalde bilmiyorum.
onlardan ses cıkmadığına göre bize kalacak hersey.
belkide bize kalsın diye ses cıkmıyordur :)
bir taşta onbeş kuş misali

e nişanlınızla konuşmuyo musunuz? yani siz ayarlayacaksanız zaten kp-kv ile ne konuşulacak ki?

O zaman nisanlinizdan eminseniz hicccc takmayin emin olun en iyiyim diyen kv kp de gelini sevmiyor aman aman iyiligini istemiyor.
Evlenince görüş elim gidelim gelelim demeyecekse cok da tın.
Erkek ailesinin az görüşeni makbuldür nisanlinda bitiyor butun is.

e nişanlınızla konuşmuyo musunuz? yani siz ayarlayacaksanız zaten kp-kv ile ne konuşulacak ki?
:)
konusuyoruz tabi. a b c planlarımız hazır.
biz kp kv den bişey beklediğimiz için değil insani ve nezaket içinde olsun hersey istiyoruz.
hayat zaten savaş alanı gibi iş güç herşey. bari özel hayatımız naif olsun diyoruz ama çok şey istiyoruz belkide...

haklısınız,
nazik yorumunuz için cok tesekkur ederim.

Valla en iyisi senin yaptığın sen yapacağını da yap da yarın birgün nişanlınla da iyi olunca ortada sen kaynama
Ki zaten nişanlın arkanda ailesinin de ne olduğunu biliyor boşverin kendi bacağınızı kendiniz kesin her şeyi ikiniz halledin kimseyi de karıştırmamış gönlünüze göre yapmış olursunuz

öncelikle ikinzde meslek sahibi insanlarız demişsin sonrasındada borc edip size alyans ve iki bilezik almış bu tutarasız geldi ilkönce ama ailesinden birşey beklemeden kendi yuvanızı kurabilirisinzi beklentileriniz var gibi tabiki çok doğal ama bazı aileler böyle olmuyo siz ikinizde çalışna bireyler olarak evinizi kurabilirsiniz inanın çok daha rahar edersin skıntıda ceksen kisenin ağız kokusun çekmezsin

Demekki çok da yetişkin değilsiniz aslında.
Biz evleneceğimiz zaman gidip mekanı günü ayarlayıp gelip ailelere söylemiş davetiyeleri dağıtmalarını istemiştik. Yani kendiniz ayarlayın gidin söyleyin ama bizim maddi olarak hiçbir bağımlılığımız yoktu kimseye belki de ondandır.

Tarihleri aiz belirleyin herkes ailesine soylesin sonra annesini alsin size gelsin anneler konussun siz de mekana bakarsiniz gun vs alirsiniz ayarlarsiniz. Evinizi de belirleyin yakin olmasin bence nisanlinizla her seyi acik acik konusun korkularinizi dile getirin onun da dusuncelerini ogrenin emin olun. Kimseye zorla kendinizi sevdiremezsiniz.

Istenmedigin bi aileye girme bence .at yuzugu eger nisanlin cok istiyorsa ailesini ikna etsin .sen ikna etmeye yaranmaya calisma. yoksa heo kendinden verirsin guclu ve net durursan sayginligin olur. tavuz verme kendinden. kendine deger ver.aileni de ezdirme.

Nişanlınızın hali tavrı fikri önemli olan. Onlar ister istesin isterse istemesin çok da tın..

Olduğunuz gibi dosdoğru olun. Ektra hiçbi şey yapmayın. Kendinizden taviz vermeyin.. Beklentileri büyür.

Nişanlım evldndikten sonra sorun çıkarır aileci olur beni birlikte ezerler derseniz de ayrılın.

Kaynanam beni de istemedi ama eşim beni bırakmadı. Gerçi ben nişanlıyken öğrenseydim bu durumu ayrılırdım. Eşim hala der ben annemin ağzına baksaydım milyon kere boşanırdık diye. Gerçi çok eziyet ettiler eşimle aramı çok açtılar ama eşim ailesine mesafe koyunca huzura erdik. İyi düşünün o yüzden..

Kimseye kendinizi begendirmek zorunda degilsiniz ki. Her seyi es adayinizla yapin ayarlayin,ailelere de haber verin bitti gitti.
Biz oyle yapmistik. Esimin ailesiyle benim aramda koskoca bir ucurum var,ne onlar beni begenebilirdi ne de ben onlari benimseyebilirdim. Dunya gorusu,inanc,kultur,dis goruntu vs her sey farkli olunca anlasmak imkansiz hale gelebiliyor. Onemli olan sizin es adayinizla olan uyumunuz

Benim etrafımda böyle bir çift var onların yaşadıklarını anlatayım belki sana destek olur. Adam çocukluk aşkı kızla evlenmek istiyor ama ailesi istemiyor, çünkü adamın anası babası emekli devletten müdür vs konumunda çalışmış insanlar, gelinleri okumuş ve çalışan olsun yol yordam bilsin vs istiyorlar. Gelin adayı lise mezunu bile değil, biraz da rahat bir kızdı. Ama adam ısrar etti benim sevdiğim bu, hatta duygu sömürüsü yaptı bak anne sen çalıştın ben seni özledim ben çocuklarıma annelerinin bakmasını istiyorum vs vs. Başta çok kavga vs oldu ama adam hep arayı buldu, hiç vazgeçmedi eşinden. Kv daha ılımlıydı, kp de iyi insandı aslında ama hep bir kusur buluyordu, gel zaman git zaman torun oldu şu bu derken şimdi çok iyiler. Ben bu aileyi çok iyi tanıyorum çok çok iyi insanlar ama sizinkiler nasıl bilemedim şimdi...İş burda çoğunlukla nişanlınıza düşüyor ve ben olsam bir şekilde neden "istenmediğinizi" öğrenmeye çalışır ona göre devam ederdim yoluma ya da etmezdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…