- Konu Sahibi yenidunyaperisi
-
4s kuralı ne bacım aydınlatıver beni de
tesekkur ederim nazik yorumunz içinÜzülmeyin onların sizi sevip sevmemesi hiç önemli olmayacak evlendikten sonra.
Nisanlinizla mutlulugunuza bakın.
Kp yok da kv için öyle olacak ama neye yarar iğne ucu kadar değer sevgi bırakmadılar Allah ne beni onlara ne de onları bana muhtaç etmesin inşallah...ah canım ah
kıyamam
insallah hakettiğin değeri her zaman eşinden görür ve cocugun ile mutlu mesut yaşarsın.
kp çok yaşlanıp ele ayağa düştüğünde görürsün bir anda nasıl da sevecek seni.
hayat cok tuhaf işte.
Çok güzelmiş ve çok doğru Allah yardımcımız olsun...
sen ona deyime bakma. haklılık payı var ama normal insanlarda işe yarar cok tehlikeli insanlarda işe yaramaz.
bir kitapta der ki kimin ayağına basacağınızı dikkatli seçin
yok edemeyeceğiniz düşmanı incitirseniz daha çok kızdırır gazabına daha cok uğrarsınız der.
4s kuralı ne bacım aydınlatıver beni de
düğünü onlar mı karşılayacak siz mi?
biz herhalde bilmiyorum.
onlardan ses cıkmadığına göre bize kalacak hersey.
belkide bize kalsın diye ses cıkmıyordur :)
bir taşta onbeş kuş misali
ay nişanı ölürüm de atmam nişanlım tapıyor banakravatının rengini bile benim fikrimi almadan seçmez korkudan değil benim beğenime hitap etmek için. politik davranma konusunda çok haklısınız ama. satranc gibi :) bu fikri sevdim.
google yazinca cikiyor ne oldugu. Buraya yazarsam Mune kökümu kazir
:)e nişanlınızla konuşmuyo musunuz? yani siz ayarlayacaksanız zaten kp-kv ile ne konuşulacak ki?
O zaman nisanlinizdan eminseniz hicccc takmayin emin olun en iyiyim diyen kv kp de gelini sevmiyor aman aman iyiligini istemiyor.
Evlenince görüş elim gidelim gelelim demeyecekse cok da tın.
Erkek ailesinin az görüşeni makbuldür nisanlinda bitiyor butun is.
öncelikle ikinzde meslek sahibi insanlarız demişsin sonrasındada borc edip size alyans ve iki bilezik almış bu tutarasız geldi ilkönce ama ailesinden birşey beklemeden kendi yuvanızı kurabilirisinzi beklentileriniz var gibi tabiki çok doğal ama bazı aileler böyle olmuyo siz ikinizde çalışna bireyler olarak evinizi kurabilirsiniz inanın çok daha rahar edersin skıntıda ceksen kisenin ağız kokusun çekmezsinArkadaşlar merhaba
nişanlım ve ben ikimizde yetişkin , mesleki anlamda başarılı, aklı başında insanlarız.
kp ve kv beni sudan birsürü sebeple istemedi. nişanlım ısrar etti, hatta gelmezseniz ben yalnız gideceğim diyerek zorla istemeye getirdi zorla söz-nişan çekirdek aile arasında birarada yaptık bir çeyrek bile takmadılar. kendisi borc edip alyans ve iki bilezik aldı.
şimdiyse isteme ve sözün üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen babamı 2 kez aradı babası annemi hiç aramadılar. babam sonrasında bir iki kez daha aramış olmasına rağmen geç dönüş yapılarak geçiştirerek konuşuldu.
erkek tarafı olarak aramış olmaları nikah düğün vs hakkında konuşmaları gerekmez mi?
kısacası ne beni ne de ailemi saymıyorlar. belkide ezikliyorlar bizi. ailem mutevazi bir aile diye. halen kabullenemediler beni ve kimbilir belki de ömür boyu kabullenemeyecekler. dahası nişanlımla da araları açıldı bayağı çok az görüşüyorlar. nadiren gidiyoruz ama onda da çok mesafeliler. Ama onlar aile birgün iyi olurlar ben hep istenmeyen olarak kalmak istemiyorum.
ilişkilerimi iyileştirmek kendimi sevdirmek istiyorum ama bu çizgimi bozmadan yalakalık yapmadan olsun istiyorum.
lütfen bana akıl verin. bir yolu yok mu bunun?
Arkadaşlar merhaba
nişanlım ve ben ikimizde yetişkin , mesleki anlamda başarılı, aklı başında insanlarız.
kp ve kv beni sudan birsürü sebeple istemedi. nişanlım ısrar etti, hatta gelmezseniz ben yalnız gideceğim diyerek zorla istemeye getirdi zorla söz-nişan çekirdek aile arasında birarada yaptık bir çeyrek bile takmadılar. kendisi borc edip alyans ve iki bilezik aldı.
şimdiyse isteme ve sözün üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen babamı 2 kez aradı babası annemi hiç aramadılar. babam sonrasında bir iki kez daha aramış olmasına rağmen geç dönüş yapılarak geçiştirerek konuşuldu.
erkek tarafı olarak aramış olmaları nikah düğün vs hakkında konuşmaları gerekmez mi?
kısacası ne beni ne de ailemi saymıyorlar. belkide ezikliyorlar bizi. ailem mutevazi bir aile diye. halen kabullenemediler beni ve kimbilir belki de ömür boyu kabullenemeyecekler. dahası nişanlımla da araları açıldı bayağı çok az görüşüyorlar. nadiren gidiyoruz ama onda da çok mesafeliler. Ama onlar aile birgün iyi olurlar ben hep istenmeyen olarak kalmak istemiyorum.
ilişkilerimi iyileştirmek kendimi sevdirmek istiyorum ama bu çizgimi bozmadan yalakalık yapmadan olsun istiyorum.
lütfen bana akıl verin. bir yolu yok mu bunun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?