- Konu Sahibi yenidunyaperisi
-
Büyük ihtimalle ailenin aklında başka biri vardı o yüzden sana karşı uzak duruyorlardır.
Yerinde olsam onlara güleryüzümü eksik etmem,kibarlığımı da bozmam.
Ancak onlara da minnet etmem çift olarak kendi imkanlarımla düğünümü yapıp yuvamı kurarım.
nişanlınız nediyor?
sizi istememe sebepleri neler?
evlenirseniz mutlu olur musunuz diye düşünüyorum ama şimdi bile degilsiniz ki
Bu kadar takma kafana.kv daha ılımlı gibi ama o da kp den etkileniyor. kp cok baskın inanılmaz ben bilirimcibu adama kendimi sevdirmenin bir yolunu bulabilsem keşke...
Nişanlın da takma kafana arama diyormuş işte ne zorluyorsun seven sever sevmeyen defolup gider. Ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın böylelerine bir kaç yıl sonra da şöyle yaptım böyle yaptım yaranamadım hep kötü davrandılar diye konu açarsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte o yüzden yaranacağım diye uğraşma sakın enerjine yazık saygını koru yeter...nişanlım "bana karşı da hayat boyu hep mesafelilerdi. onlar onların istediği hayatı harfiyyen yaşamamı isiyorlar" diyor "bosver hatta hic arama" diyor ama ben biliyorum ki onlar yarın iyi olur ben kötü olurum o yüzden normalleştirmeye çalışıyorum ilişkimi.
nişanlımla cok cok mutluyuz, sadece onun ailesi ile olan bu mesafe ve gerilim bir miktar yoruyor bizi ama ona da zamanla alışıyoruz galiba.
beni istememe sebepleri siyasi görüşümden tutun da aramızdaki 2 yaş farkı. yani birsürü şey ama bence asıl mesele kendilerinin değil de oğullarının bulmuş olması. çünkü kp bu tür evlilikleri stratejik görüyor. iş ilişkisini güçlendirebileceği birinin kızıyla evlenmesi daha makbul olacaktı kendince. bu benim yorumum ve analizim tabi
tesekkur ederim nazik yorumunuz için :)Bu kadar takma kafana.
Herkes herkesi sevmek zorunda değil.
Saygı duysunlar yeterli.
Sevgi çok kolay oluşabilen bir duygu değil,zamanla belki tanıdıkça sevmeye başlarlar.
Israr edici olmamanı tavsiye ederim.
Kabullenmeniz gereken birşey var, o da zorla güzellik olmadığı. Sizi istemedikleri belli. Ben olsam herşey 4/4'lük değil de 4/3'lük olsun ama kimseye minnet etmiyim derim. Sizi istemeyen insanlardan beklentiye girmezseniz daha mutlu olursunuz.
Nişanlın da takma kafana arama diyormuş işte ne zorluyorsun seven sever sevmeyen defolup gider. Ağzınla kuş tutsan da yaranamazsın böylelerine bir kaç yıl sonra da şöyle yaptım böyle yaptım yaranamadım hep kötü davrandılar diye konu açarsın. Ne kadar ekmek o kadar köfte o yüzden yaranacağım diye uğraşma sakın enerjine yazık saygını koru yeter...
Yav oyle yapınca bin beter ezikleyecekler.
4S kuralını duymadiniz mi
Ya da bu durumu cok takıyorsanız nisani atin.
Ara bulmaya çalışmak zaman kaybı. Asla yaranamazsiniz. Politik davranin saygili mesafeli olun onlar adim atmadıkça. Atmazlarsa da kendileri bilir.
Siz nisanlinizi avucunuza almaya bakin. Ailesini kötülemeden. Fakat o da evlendikten sonra aileci olup sizi bazı şeylere zorlayabilir.
Bak tecrübelerime dayanarak söylüyorum gerçekten uğraştığına değmez koyver gitsin ilerde seni ne yaparsan yap hiç sevmediklerini kabullendiğin zaman bu sefer de kendine öfkeleneceksin neden böyle yaptım diye. Bak benim kv düğünüme bile gelmedi ne hakaretler ne iftiralar ne laflar ettiler ben hep bir gün unutulur bi gün iyi olunur diye hiç saygımı bozmadım tek laf etmedim 3 yıldır evliyim 2 buçuk aylık bebeğim var daha kv görmedi düşün artık hiçbirşey değişmiyor o kadar kızıyorum ki kendime neden hakettikleri gibi davranmadım diye ama bundan sonra çok farklı olacak herşey... O yüzden boşveeerr uğraşma deveye diken insana da s...... yarar Derler ne yazık ki çok doğru...tesekkur ederim değerli yorumunuz için.
enerji koruma meselesi kesinlikle o kadar önemli ki. bu dertten hayatımdaki çok önemli bir terfii yi kaçırdığım doğrudur.
bir seyler iyi olsun diye uğraşırken başka şeyleri yok ediyoruz..
Sevmesinler. Çok mu önemli ?
4s kuralı ne bacım aydınlatıver beni deYav oyle yapınca bin beter ezikleyecekler.
4S kuralını duymadiniz mi
Ya da bu durumu cok takıyorsanız nisani atin.
Ara bulmaya çalışmak zaman kaybı. Asla yaranamazsiniz. Politik davranin saygili mesafeli olun onlar adim atmadıkça. Atmazlarsa da kendileri bilir.
Siz nisanlinizi avucunuza almaya bakin. Ailesini kötülemeden. Fakat o da evlendikten sonra aileci olup sizi bazı şeylere zorlayabilir.
Bak tecrübelerime dayanarak söylüyorum gerçekten uğraştığına değmez koyver gitsin ilerde seni ne yaparsan yap hiç sevmediklerini kabullendiğin zaman bu sefer de kendine öfkeleneceksin neden böyle yaptım diye. Bak benim kv düğünüme bile gelmedi ne hakaretler ne iftiralar ne laflar ettiler ben hep bir gün unutulur bi gün iyi olunur diye hiç saygımı bozmadım tek laf etmedim 3 yıldır evliyim 2 buçuk aylık bebeğim var daha kv görmedi düşün artık hiçbirşey değişmiyor o kadar kızıyorum ki kendime neden hakettikleri gibi davranmadım diye ama bundan sonra çok farklı olacak herşey... O yüzden boşveeerr uğraşma deveye diken insana da s...... yarar Derler ne yazık ki çok doğru...
Üzülmeyin onların sizi sevip sevmemesi hiç önemli olmayacak evlendikten sonra.aslında önemli ama çokta önemli değil.
kariyerim anlamında kp istese cok yardımcı olabilir ama olmasa da olur sonucta bugunlere onun sayesinde gelmedim.
herseyden önemlisi ağzımızın tadı kaçmasın diye iyi olalım istiyorum ama olmuyorsa da hergün ağlamak aptallık olur zaten .
ne bileyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?