Kv-Kp tarafından dışlanmak

Arkadaşlar merhaba

nişanlım ve ben ikimizde yetişkin , mesleki anlamda başarılı, aklı başında insanlarız.
kp ve kv beni sudan birsürü sebeple istemedi. nişanlım ısrar etti, hatta gelmezseniz ben yalnız gideceğim diyerek zorla istemeye getirdi zorla söz-nişan çekirdek aile arasında birarada yaptık bir çeyrek bile takmadılar. kendisi borc edip alyans ve iki bilezik aldı.
şimdiyse isteme ve sözün üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen babamı 2 kez aradı babası annemi hiç aramadılar. babam sonrasında bir iki kez daha aramış olmasına rağmen geç dönüş yapılarak geçiştirerek konuşuldu.

erkek tarafı olarak aramış olmaları nikah düğün vs hakkında konuşmaları gerekmez mi?

kısacası ne beni ne de ailemi saymıyorlar. belkide ezikliyorlar bizi. ailem mutevazi bir aile diye. halen kabullenemediler beni ve kimbilir belki de ömür boyu kabullenemeyecekler. dahası nişanlımla da araları açıldı bayağı çok az görüşüyorlar. nadiren gidiyoruz ama onda da çok mesafeliler. Ama onlar aile birgün iyi olurlar ben hep istenmeyen olarak kalmak istemiyorum.

ilişkilerimi iyileştirmek kendimi sevdirmek istiyorum ama bu çizgimi bozmadan yalakalık yapmadan olsun istiyorum.

lütfen bana akıl verin. bir yolu yok mu bunun?
Bence kibar saygılı ve düşünceli davranın her zaman. Ama bunu kendinizi sevdirmek için yapmayın. Stres olmayın, rahat olun. Siz nişanlınızla mutlu olmaya bakın. Sizin aileniz bu durumu problem ederse işte o sorun olabilir.

Pardon kendinizi sevdirmek mi istiyorsunuz?!!istemeyin arkadaşım!sizi sevecek insan olduğunuz halinizle severdi zaten.nişanlınız sizin yanınızda duruyor gibi evlendikten sonra değişmeyeceğine inanıyorsanız hiç umrunuzda bile olmasın.isterlerse düğüne de gelmesinler.sizi geçtim onlar gerçekten oğullarını seviyor mu acaba??zira seviyor olsalar kararına saygı duyarlardı.

siyasi düşünceler farklıysa olumsuz bakılması bana çok anormal gelmedi.
mezhep farkı filan da var mı acaba?
nişanlınız ve sizin görüşleriniz birebir aynı olmak zorunda değil ama birlikte aynı evin içinde yaşamayı da zorlaştırmayacak türden olmalı. yakın olmalı, bağdaşmalı.

eğer, siyaset çok da ilgi alanınıza girmiyorsa ve seçimden seçime oy veren insanlarsanız sorun olmaz.
ama aile çok siyasiyse bilemedim..

biz herhalde bilmiyorum.
onlardan ses cıkmadığına göre bize kalacak hersey.
belkide bize kalsın diye ses cıkmıyordur :)
bir taşta onbeş kuş misali

Kendi dügününüzü yapmaktan niye gocunuyorsunuz? Sonuçta sizi istemeyen insanlardan neden bu beklenti?

Bana bu adet olaylari hep uzak gelmiştir. Nişanlandiğimda kv'demin beni aramasini tuhaf buluyordum. Yani ne gerek var böyle iki tarafin kasildigi, pek konuşcak konu bulmadiğin telefon görüşmelerine? Kv'den degil, sadece eşimden hep ilgi beklemişimdir.

Yani gelmişiniz kaç yaşina, düğünüzü yapin olsun bitsin. Önemli olan o yuvayi korumak, mutlu olmak, huzurlu olmak. Gerisi gerçekten faso fiso.

şimdi nişanlının tadını çıkar evlendıkten sonra onlar benım ailem ne yapsalar sana yaranamıyorlar demeye başlayacak ,

hazırlıklı ol

Arkadaşlar merhaba

nişanlım ve ben ikimizde yetişkin , mesleki anlamda başarılı, aklı başında insanlarız.
kp ve kv beni sudan birsürü sebeple istemedi. nişanlım ısrar etti, hatta gelmezseniz ben yalnız gideceğim diyerek zorla istemeye getirdi zorla söz-nişan çekirdek aile arasında birarada yaptık bir çeyrek bile takmadılar. kendisi borc edip alyans ve iki bilezik aldı.
şimdiyse isteme ve sözün üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen babamı 2 kez aradı babası annemi hiç aramadılar. babam sonrasında bir iki kez daha aramış olmasına rağmen geç dönüş yapılarak geçiştirerek konuşuldu.

erkek tarafı olarak aramış olmaları nikah düğün vs hakkında konuşmaları gerekmez mi?

kısacası ne beni ne de ailemi saymıyorlar. belkide ezikliyorlar bizi. ailem mutevazi bir aile diye. halen kabullenemediler beni ve kimbilir belki de ömür boyu kabullenemeyecekler. dahası nişanlımla da araları açıldı bayağı çok az görüşüyorlar. nadiren gidiyoruz ama onda da çok mesafeliler. Ama onlar aile birgün iyi olurlar ben hep istenmeyen olarak kalmak istemiyorum.

ilişkilerimi iyileştirmek kendimi sevdirmek istiyorum ama bu çizgimi bozmadan yalakalık yapmadan olsun istiyorum.

lütfen bana akıl verin. bir yolu yok mu bunun?
Yolu yok
seni istemeyeni sen de isteme bu kadar basit
nişanlına da bu konu hakkında yorum yapma
çünkü evlenince ailesi seni çok istedi, istemeyen sen oldunj olacak:)

Hangi kv kp gelinini sever ki? Sadece seviyor gibi yaparlar. Sizinkiler en azından renklerini belli etmişler. Kendinizi sevdirmek için ekstra çaba harcamayın. Güleryüzlü, saygılı olun yeter. Onlar da size saygılı davranıyorlarsa, gerisini düşünmeyin.

Eğer bu tavırlarına rağmen, nişanlınız "annemi ara, şöyle yap böyle yap" diye sizi yönlendirmeye çalışıyorsa o zaman tehlike var demektir.

Back
X