Arkadaşlar merhaba
nişanlım ve ben ikimizde yetişkin , mesleki anlamda başarılı, aklı başında insanlarız.
kp ve kv beni sudan birsürü sebeple istemedi. nişanlım ısrar etti, hatta gelmezseniz ben yalnız gideceğim diyerek zorla istemeye getirdi zorla söz-nişan çekirdek aile arasında birarada yaptık bir çeyrek bile takmadılar. kendisi borc edip alyans ve iki bilezik aldı.
şimdiyse isteme ve sözün üstünden 6 ay geçmiş olmasına rağmen babamı 2 kez aradı babası annemi hiç aramadılar. babam sonrasında bir iki kez daha aramış olmasına rağmen geç dönüş yapılarak geçiştirerek konuşuldu.
erkek tarafı olarak aramış olmaları nikah düğün vs hakkında konuşmaları gerekmez mi?
kısacası ne beni ne de ailemi saymıyorlar. belkide ezikliyorlar bizi. ailem mutevazi bir aile diye. halen kabullenemediler beni ve kimbilir belki de ömür boyu kabullenemeyecekler. dahası nişanlımla da araları açıldı bayağı çok az görüşüyorlar. nadiren gidiyoruz ama onda da çok mesafeliler. Ama onlar aile birgün iyi olurlar ben hep istenmeyen olarak kalmak istemiyorum.
ilişkilerimi iyileştirmek kendimi sevdirmek istiyorum ama bu çizgimi bozmadan yalakalık yapmadan olsun istiyorum.
lütfen bana akıl verin. bir yolu yok mu bunun?