• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp yaninda yaşadığım olay

Monoceto

Guru
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
3.615
6.565
358
35
Merhaba hanımlar,
Bayram yaklaşırken bir bayramla ilgili sorun da benden olsun.
Eşimin ailesi başka sehirde. Ayda bir filan gideriz. Geçen ay gittiğimizde eve dönmek üzereyken kv nin evi süpürüp silmek istedim. Çünkü bebeğim her yere birşeyler döktü çok dikkat etmeme rağmen. Özellikle kapalı olan balkonu beter hale getirmişti.
Eşimde bir an once yoka çıkmak istiyordu ve temizliği bırakmanı söyledi. Oysa sadece balkon kalmıştı ve silmeyecektim bile sadece süpürme yapmaya çalışıyordum çünkü kv biraz hastaydı arkamda ona iş bırakmak istemedim.
Eşim hadi hadi dedikce stres mi yaptın nedir cam kenarında duran bardağı görmedim düştü kırıldı. Tam toplayayım derken esim geldi sesini yükseltti bana. Kaç saattir hadi diyorum bi çıkamadık diye. Oysa herşeyim hazırdı hemen çıkacaktık.

Kv ve kp nin yaninda öyle bağırınca çok üzüldüm gittim dayanamadim ağladım. Kv kp çok üzülüp eşime kızdılar. Eşim de çok pişman oldu. Zaten halim selim biridir kolay kolay sesini yuksek duymam.

Eve gidene kadar kendini affettirmek için dil döktü ama ben günlerce unutamadım bu durumu.

Simdi bayrama oraya gideceğiz ama ben utanıyorum. En son öyle ayrıldığımız için gitmek istemiyorum. Gitmeme gibi bir imkanım da var. Sizce ne yapayım?

Eşiniz yapmış bi yanlış ama büyütülecek bi durum yok.Eşinizin hatası yüzünden büyüklerin bayramda evine gitmemek kesinlikle olmaz.Hoş değil.Herşeyden önce bekler o insanlar sizi.

Yani adam bin defa hadi demiş
Bırakabilirdiniz. Balkonda kalıverseydi

Abartmayın lütfen
Çoktan unutmuşlardır.
İşte benim aptal kafam. Bırakayım kalsın sanki ne olacak demi. Ama huyum vardır arkamdan is bırakmamak gibi. Bir de kv bana her geldiğinde cam kapı ne varsa siler gider. O bile o yaştaki haliyle yaparken içim pis bırakmaya el vermedi :( simdi de saçma bir utanç yaşıyorum. :( sanki bir daha o evde is yapamazmışım gibi...

Esiniz utanmis kac kerede özür dilemis, kv kp de zaten size hak vermiski ogullarina kizmislar... Daha abartmaya gerek yok bence...:ssz:

Gitmemekle bu olayı unutacaklar mı sizce? Bence gitmemeniz saygısızlık olur.Ayrıca olay gelmiş geçmiş,eşiniz sizden özür dilemiş konu kapanmış.Yani oraya gitmemekle ne alakası var onu anlayamadım ben?

Onlar çocuklarına ağzının payını verip olayı unutmuşlardır bile, boşverin gidin bence

Birde onlarda bir olay hemen bütün sülaleye yayılır. Kesin bu da yayılmıştır. Millet ne düşünmüştür simdi diyorum. Canımı sıkıyorum gitmeye cekiniyorum. Görümce elti tüm sülale kesin bilir kesin.. kv bunu gelinim bana yardim etmeye çalıştı mutluluğuyla anlatir. İyiliğinden yapar bilirim ama benim için utanç verici.

Back
X