• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp... yorumunuz nedir?

Hallimce

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
122
69
18
38
Çoook uzun uzun anlatmalık bir konu ama sizin fikrinizi merak ettiğim kısmı anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.

Kpnin geliri yok. Kvnin emekli maaşı var. Birlikte yaşıyorlar. Ev kendilerinin.

Kp daha önce defalarca eşinin kendisine pahalı kpye de ucuz peynir aldığını söylerdi. Şu an görüşmüyoruz gibi ikisiyle de ama görüştüğümüz zamanlarda evlerine birşey götürdüğümüzde kvnin bir iki kere baban görmesin diye sakladığına şahit olmuştum.

Şimdi kpnin kardeşinden öğrendim. Kv boş su şişelerine musluktan su dolduruyormuş. Kocası içsin diye dolaba koyuyormuş. Apartman eski olduğu için musluktan akan su açık sarı renkteymiş hatta. Kendisi için de hazır su alıp odasına kaldırıyormuş.

Bu duruma yorumunuz ne olur merak ediyorum. Ben çok vicdansız olduğunu düşünüyorum kvnin.

Eşim duyduğunda şu yorumu yaptı. Tek başına bu olaya bakıldığında çok çok kötü zalimce kabul edilemez ama babasının bi geliri yok evi annesi geçindiriyor bu durum da çok kötü. Adam karısının eline bakıyor ve geçinme derdinde de değil dedi. Yani olayın bütününe bakmak gerek dedi halasına.

Sizce?

Çoook uzun uzun anlatmalık bir konu ama sizin fikrinizi merak ettiğim kısmı anlatıp yorumlarınızı almak istiyorum.

Kp daha önce defalarca eşinin kendisine pahalı kpye de ucuz peynir aldığını söylerdi. Şu an görüşmüyoruz gibi ikisiyle de ama görüştüğümüz zamanlarda evlerine birşey götürdüğümüzde kvnin bir iki kere baban görmesin diye sakladığına şahit olmuştum.

Şimdi kpnin kardeşinden öğrendim. Kv boş su şişelerine musluktan su dolduruyormuş. Kocası içsin diye dolaba koyuyormuş. Apartman eski olduğu için musluktan akan su açık sarı renkteymiş hatta. Kendisi için de hazır su alıp odasına kaldırıyormuş.

Bu duruma yorumunuz ne olur merak ediyorum. Ben çok vicdansız olduğunu düşünüyorum kvnin.

Eşim duyduğunda şu yorumu yaptı. Tek başına bu olaya bakıldığında çok çok kötü zalimce kabul edilemez ama babasının bi geliri yok evi annesi geçindiriyor bu durum da çok kötü. Adam karısının eline bakıyor ve geçinme derdinde de değil dedi. Yani olayın bütününe bakmak gerek dedi halasına.

Sizce?
Ayy kusura bakmayın kv aşırı zalim ee o zaman kv çalışmıyor olsaydı kp de ona mı öyle yapmalıydı:KK57:

Saka gibi
Daha komigi bende var,bu ne ki?
Kv kpe fazladan erzak aldirip konu komsuya satip parasini cebine atiyordu. Komsuya deterjan cay zeytinyagi falan satiyormus 😂sonra evdeki bitti deyip tekrar aldiriyordu. Su anda bosanma davalari var. Kvnin iddiasi kp eve bakmiyordu :KK66:bakiyormus da sen satiyormussun diye sahitlik yaptim ben de

Kayınvalide kayınpeder konusuna eğer yanıma alıp bakmayacaksam ya da başka bir çözüm üretmeyeceksem herhangi bir yorum yapmazdım sanırım.

Ama eşinizin bakış açısına göre yerinizde olsam hep bir işim olsun diye uğraşırdım. Belki ki eve gelir getirmezseniz ev içinde hak sahibi olduğunuzu düşünmeyecek.

Sizce?
Valla ben size sunu soyliyim bir evlat babasina yapilanlari gormezden gelip babamin geliri yok annem hakli diyorsa iste tam burda siz yandiniz hanimefendi cok uzulerek soyluyorum ki kanı cani olan babasina merhameti olmayanin karisina hic olmaz insallah sizin geliriniz vardir yoksa ilerde musluk suyunu hakettiginizi soyleyen bi esiniz olabilir.

Okurken şok oldum, o nası bişey yahu, adam hastalanınca ne halt yicek mrk ediyorum

Bizim bir akraba vardı kadının oğlu vefat etmisti. Gelini ve 2 cocuguyla birlikte yasiyorlardi. (Gelin kocasindan maas aliyordu). Bizim akraba pazara gitti .gelini para verdi kaynanasina. Sonra kadin eve geldi 2 poset domates 2 poset biber falan. 1 posetteki iyisi digerindeki ezik büzük. Kadın ayni evde yaşadigi gelinine ezik sebze aliyormus. Bu arada yemekleri gelin yapiyor yani ayni tencereden yiyorlar dolayisiyla cürük domatesleri biberleri kaynanada yemis oluyor. Ben şok olmustum .bir insan bu kadarmi kötü ve salak olur.

Kayınpederinize çok üzüldüm. Kv adamı sağlığından eder. Sarı musluk suyu içilir mi hiç bunu anlamayacak kapasitede biri mi Kv? Ayrıca eşiniz de pek masum gelmedi bana. Kendi babası hakkında böyle yorum yapan yarın bir gün size neler demez ki? Sırf Kvnin maaşı var diye eşine böyle davranmaya hakkı olmuş olmaz. Annesinin oğlu demek ki armut çok uzağa düşmemiş

Kadina zamanında cok mu çektirdi napti
Cogu kadina erkeklererkekle genclikte neler yapıyor
Suan fırsat kadina mi gecti bilmiyoruz
Sizde okadar aciyorsaniz yardımda bulunun
Kinamakla olmaz
Eşi beklediği cevabı vermemis ya rahatsız olmuş işte.
Derdi burada ne kadar kötü bir kayinvaliden yazılması, biz öyle yazınca rahatlayacak bir miktar sanırım 😅 çözüm bulma derdinde falan değil yani.

Back
X