kv. kp.

papatyaa51

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
45
27
8
31
arayıp hafta sonu sıze gelicez dıyıp 1 gun kalıp gıdıyolar. bızde calısıyoruz sonucta bı hafta sonumuz var dinlenmek için planlarımız var dışarı falan cıkıcaz. her hafta sonu aynı seyı yapıyolar. hıc sormuyolar gelelım mı ısınız varmı. bu durumdan nasıl kurtulabılırım kızlar. bıde bu hafta sonu ıcın ablama gıdıcektım. onları evde bırakıp benım planım vardı dıyıp cıkmayı dusunuyorum haksızmıyım kızlar.:63:

Siz hiç bir şey demeyin, kötü gelin olursunuz. Eşiniz ne diyor bu duruma? Bir iki defa bahane uydursun ailesine. Onlarda anlar her hafta sonu gelmezler herhalde. Ben olsam ablama da giderdim nasıl olsa her hafta geliyorlarmış.Biraz da onlar düşünceli olsunlar.

Eşin ile de konuş bu mevzuyu.
Tamam arada olur da, her haftasonu olmaz yani.
Herkesin bir özel hayatı var neticede.

Aradıklarında "bu hafta müsait değiliz" diyebilmelisiniz.
Veya çat kapı geldiklerinde "keşke haber verseydiniz, biz de ona göre planlarımızı ayarlardık, habersiz geldiğiniz için kusura bakmayın sizi yalnız bırakmak zorundayım, başka planlarım vardı erteleyemeyeceğim verilmiş sözlerim olduğundan, siz çekinmeyin kalın ama benim çıkmam gerek" gibilerinden davranırsanız, bi daha yeltenmezler bence.

nefret ediyorum şöyle insanlardan
eşine söyle eşin söylesin işimiz var diye.
eşinde söylemiyorsa sende her hafta sonu ailene söyle eşin bıkana kadar seninkilerde gelsinler.
hiç bişey diyemez.
sonunda patlar anlar ne hissettiğini.

suz kız gülme burası bdv ama bizi geyik sayfamız değil.ciddi bi öneride bulunuyorum derken bi gülme geldi:KK70::KK70::KK70:
sana bile gelmiş bir gülme birde karşındaki insanı düşün :D :D
konu sahibi önce eşiniz ile konuşun bu durumu eğer eşiniz pasif kalırsa siz girin devreye
kötü gelin olmak çok iyi birşeydir..
kimse kırılmasın üzülmesin aman darılmasın derken bir bakmıssınz olan size olmuş..
bazı şeyleri söyleyeceksin.. duruşun olacak yoksa zor hepimiiz geçtik bu yollardan

sana bile gelmiş bir gülme birde karşındaki insanı düşün :KK70: :KK70:
konu sahibi önce eşiniz ile konuşun bu durumu eğer eşiniz pasif kalırsa siz girin devreye
kötü gelin olmak çok iyi birşeydir..
kimse kırılmasın üzülmesin aman darılmasın derken bir bakmıssınz olan size olmuş..
bazı şeyleri söyleyeceksin.. duruşun olacak yoksa zor hepimiiz geçtik bu yollardan
net.:KK14:
nokta bitti gitti.çözüm odaklıyız biz.

Eşin ile de konuş bu mevzuyu.
Tamam arada olur da, her haftasonu olmaz yani.
Herkesin bir özel hayatı var neticede.

Aradıklarında "bu hafta müsait değiliz" diyebilmelisiniz.
Veya çat kapı geldiklerinde "keşke haber verseydiniz, biz de ona göre planlarımızı ayarlardık, habersiz geldiğiniz için kusura bakmayın sizi yalnız bırakmak zorundayım, başka planlarım vardı erteleyemeyeceğim verilmiş sözlerim olduğundan, siz çekinmeyin kalın ama benim çıkmam gerek" gibilerinden davranırsanız, bi daha yeltenmezler bence.
aynen boyle yapmayı dusunuyorum

benı arayıp gelicez deseydı soylerdım dun aksam esımı aramıs kp. cumartesı gelicez dıye oda tamam demıs
Bu hafta sonu dediğin gibi ayarladigin yere git eşin bozulursa madem ggel demeden bana sorsaydin kaç gün önceden yapmıştım ben planı size iyi oturmalar de cik

Back
X