kv. kp.

Yalan söylemeye gerek yok..
Bir hafta sonumuz var o hafta sonunuda eşimle kendimize ayirdik demelisiniz..
Hayır bir de takildigim nokta eşiniz her hafta aranıyor ve her seferinde kabul ediyor.
Peki eşinizin hiç mi planı yok kafasında..
Bence sadece düşüncesizlik onlarda değil esinizde de var.

Evi bırakıp gitmek de yanlış.Sen yokken n'apıyor başka insanlar senin evinde ya? Ayrıca hadi bu hafta evi onlara bırakıp ablanlara gittin , peki ya sonraki haftalarda ne yapacaksın? Bazı insanlara açık açık söylemek gerekiyor.

:) en iyisi demek ki . Benim bi tane üst katımızda oturuyor hatta ama konuşmuyoruz annesi yani kayinvalidem anahtarını falan bırakıyo alsın diye bi kaç kere oldu ondada hiç konuşmadan verdim o kadar yazdan kalma . Hatta geçen yazdan ve hatta ilk evlendiğin zamanlardan beridir bi kıskançlığı var esimin aileside söylüyor bunu ama neyi neden kıskanır insan aklım almiyo . Oz yeğen kıskanır mi insan onu daha çok seviyorlar diye cok saçma geliyor bana yaptığı hareketler.
Hepsi aynı bunların benimkilerde öyle en güzeli muhatap olmamak. Ben anlatsam burada sayfa yetmez

Hepsi aynı bunların benimkilerde öyle en güzeli muhatap olmamak. Ben anlatsam burada sayfa yetmez
Çok haklısın valla bende anlatsam hiçte anlatamam beynimi onun için yoramam:;) esimin ablası her zaman saygı duyarım ama sevmem imkansız gibi artik.

Çok haklısın valla bende anlatsam hiçte anlatamam beynimi onun için yoramam::KK66: esimin ablası her zaman saygı duyarım ama sevmem imkansız gibi artik.
Ben artık saygı bile duymuyorum o da tek başına olmuyor karşılıklı o kardeşimin eşi derse ben de öyle derim aman evleri uzak yolları sapa olsun

Kuzucuğum
Mesele kv ile kp deil ki.

Onlar arayip belirtmişler.

Esin de sana danismadan gelin demiş.

Bu tabloda suçlu olan kim? Tekrar düşün.

Hafta sonu planımız var dıyeceksınız bu kadar basit..
Once 2 haftada bir soyleyın sonra arad sız gıdın arada onlar gelecek sekılde hafta sonu plan yaptık dıye ayarlayın :)

arayıp hafta sonu sıze gelicez dıyıp 1 gun kalıp gıdıyolar. bızde calısıyoruz sonucta bı hafta sonumuz var dinlenmek için planlarımız var dışarı falan cıkıcaz. her hafta sonu aynı seyı yapıyolar. hıc sormuyolar gelelım mı ısınız varmı. bu durumdan nasıl kurtulabılırım kızlar. bıde bu hafta sonu ıcın ablama gıdıcektım. onları evde bırakıp benım planım vardı dıyıp cıkmayı dusunuyorum haksızmıyım kızlar.:63:
Sakın o hataya düşme derim ben yaptım yeni evli demeden her pazar 8:30 9 bizde oluyorlardı kesin. Eşimin kardeşleri gelip gelip kalıyordu. Bi hafta sonu teyzem şehir dışından gelecek plan yaptık bi baktm yine gelmişler daha önce eşim söyledi aramadan gelmeyin diye sinirlendim çıktım bütün odalarıma girmişler yorgan nevresimimin iç yüzünede pislik sürmüş iç çamaşırlarım karıştırılmış ve eşim o zaman yeminler ediyordu girmedi diye nice sonra kızımı kaybettim görüşmemeye başladık sen yokken görmeden hep giriyolardı diyor şimdi

Back
X