- 27 Kasım 2019
- 1.453
- 1.343
- 133
- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
bu bıraz ozel bır konu ama su kadarını soyleyım benım oglum erkek onlarınkı kız dıye bu sekılde davranıyorlarPeki derdi ne bu kişinin? Durup dururken kim.kimin çocuğuna bk yesin der ki? Sorunu nedir yani?
yok esım benı savunur asla yalnız bırakmaz o bıle bızde ona gore davranalım fe daha ıyıedı zaten bırazz mesafe daha ıyıBence hiç kafana bile takma kadın istediğini sevsin istediğini övsün, değer görmek istiyorsun evet ama o değeri eşin sana veriyor ne güzel ana kuzusu olsa neler olurdu düşünsene..
Ben eşimin ailesini hiç sallamam mesela, yüzlerine gülerim ama lafları, kıyaslamaları umrumda olmaz, uzak olmak en tatlısı en güzeli biraz uzak durun bence. Ele ayağa düştüklerinde mumla arayacaklar..
Kafadan kontaklar yani. Sizin bir kiskirtmaniz yoksa, ne bileyim bak bizimki oğlan diye övünme gibi bir durumunuz yoksa, bayağı sacmaliyorlar. Kv de delirmiş herhalde. Torununa hakaret edene susmak da ne bileyim. Hatta savunmak.bu bıraz ozel bır konu ama su kadarını soyleyım benım oglum erkek onlarınkı kız dıye bu sekılde davranıyorlar
bende bunu demesını beklıyorum ıste ama onları haklı cıkarıyor bana kadın 4 aylık bebgımle dalga gecıyor esıme bunlarıda anlattım bana ıstedıgnı desın sorun degıl ama 4 aylık bebegımın arkasından konusursa orada dursun kayınvalıdem de benım yzume karsı soylesın dıyor ya afedersınız bu kadn sızın yuzunuze nasıl desın yahu kım der yuzune karsı torununda bk yesın dıyeKadını kışkırtıp duruyorlar, kv "o benim gelinim artık aileden" demiyor da, bil bik kadını susturmaya çalışıyor.
Oh iyi yapmışsınız. Kendinizi ezdirmeyin kimseye. Çok sinir oldum ya, sen kim köpek benim beşikteki bebeme bok yesin diyorsun hadsiz. Sen çok yedin herhalde, beğenmişsin ki öneriyorsun deyiverin ya. Hayret doğrusu.
Eşiniz de arkanızdaymış, Hiiiç istifinizi bozmayın bu tipler için.
Klasik kv. Görüşme bak ne güzel eşin arkanda. Kp arkanda. Eşin gitsin gelsin sen araya uzun süre mesafe koy.Merhaba hanımlar sorunum tabi ki kv kv kv kv
Hafta sonu eşimle ailesinin yanına gittik ve bir nedenden dolayı kayın validemle kavga ettik kv yüzünden kp suçu yokken adama bile sert çıktım ama onu arayıp özür diledim saolsun oda 'kızım biz böyle şeyleri kafamıza takmayız ben önemsemedim ' dedi adam gayet olgunlukla karşıladı.
Kayınvalideme gelirsek konuyu çok fazla anlatmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim
kadın habire başkalarını savunuyor bana karşı ben ne yapsam kötü onlar ne yapsa övünüp duruyor hayır karşıda ki kişinin yaptıklarıda hep kusurlu kadın kusurlu olan şeyleri savunuyor hani güzel olan şeyleri savunsa aa evet anne doğru söylüyorsun dicem.Ama onuda yapmıyor en sonunda açtım agzımı söyledim içimdekileri kadın hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor onları savunuyor bana birde kıvırıyor ben başka birşey söylüyorum o geçiştirip kendini haklı çıkaracak şeyler söylüyor. beni hergün arayıp çoçugumu soran kadın 4 gündür aramıyor eşim benim arkamda asla arama anlasın değerini kıymetini aradığında da onlara verdiğin değeri bana vermiyorsun de diyor.
ben asla aramayacağım hatta arasa daha ıcımde kalanları da söylucem ben bir türlü yaranamadım kadına ve o savunduğu kişiler kv hıc sevmıyorlar arkasından konusuyorlar kv bunu bılıyor ama onlar kotu bırsey bıle yapsa mukemmeller ben ıyı bırsey yapsam begenmıyor kadın benı hıce sayıyor artık bu durumdan cok sıkıldım aslında arasa acmak konusmak bıle ıstemıyorum
size sorum sizce cok mu abartıyorum yanı ben kendımı ezılıyoır gıbı hıssedıyorum
2 hafta oncede esım kv arayıp benı savunmustu ben onu cok sevıyorum ona gore deger ver ona gore ılgı goster demıstı ama kadın hala benim yaptıklarımı hep hıce sayıyor baskalarını ovuyor bana.
ben kızım olsun ıstedım hep ama Allah bana erkek verdı ıyıkı erkek olmus dıyorum sımdıde ama hıc bır zaman aa benım erkek cocugum oldu dıye ovunmedım hep sukrekttım saglıklı olsun dıyeKafadan kontaklar yani. Sizin bir kiskirtmaniz yoksa, ne bileyim bak bizimki oğlan diye övünme gibi bir durumunuz yoksa, bayağı sacmaliyorlar. Kv de delirmiş herhalde. Torununa hakaret edene susmak da ne bileyim. Hatta savunmak.
Bahane bahane bahane. Yüzüne dese ne olacak, bu zihniyetteyse "sus sus gelin duymasın." der en fazla. Belli yani.bende bunu demesını beklıyorum ıste ama onları haklı cıkarıyor bana kadın 4 aylık bebgımle dalga gecıyor esıme bunlarıda anlattım bana ıstedıgnı desın sorun degıl ama 4 aylık bebegımın arkasından konusursa orada dursun kayınvalıdem de benım yzume karsı soylesın dıyor ya afedersınız bu kadn sızın yuzunuze nasıl desın yahu kım der yuzune karsı torununda bk yesın dıye
esım bensız asla gıtmez ben gıtmıyorsam benım orada ısım yok derKlasik kv. Görüşme bak ne güzel eşin arkanda. Kp arkanda. Eşin gitsin gelsin sen araya uzun süre mesafe koy.
Eşini başında taşı. Bak burda kv yüzünden boşanan kaç üye var, kv lafıyla dayak yiyen, hakaret edilen. Maşallah nazar değmesinesım bensız asla gıtmez ben gıtmıyorsam benım orada ısım yok der
tesekkur ederım basımın tacı zaten haklsıınız masallahEşini başında taşı. Bak burda kv yüzünden boşanan kaç üye var, kv lafıyla dayak yiyen, hakaret edilen. Maşallah nazar değmesin
o zaman haklısınsavundugu kısı bana esıme ve suan 4 aylık olan bebegıme laf soyluyor 4 aylık bebegımle dalga gecıyor bana demedıgını koymuyor bız artık esımle bıze desın ama oglumuza asla bodundayz
dogru soyluyorsunuz kımse benı begenmek zorunda esım begendı o bana yeterŞahsen baştan kimseye yaranmaya çalışmadım, çalışmam da. Kimse beni beğenmek veya sevmek zorunda değil. Saygı göstersin yeterki ki, saygı görsünler. Sizi başkaları ile karşılaştırıp konuşuyorsa çok ayıp ediyor. Kimimiz böyle birşey den hoşlanırız. Ama o zaman o konuşmayı kesip atmak lazim. Baska insanlar zerre ilgilendirmiyor beni: benden güzel, hamarat, başarılı, daha komik, daha eğlenceli olabilirler mesela. Masallah Allah daha çok versin herkese. Ama kimse öz güvenimi başkalarını öne sürerek değiştiremez. Onun icin nefesini boşuna tüketmesin kimse. Ben büyüklerle saygısızca konuşulmasını asla sevmem, ama bu demek değildir ki herseyi signeye çekin susun. Kendinizi savunmanız ve sınır cizmeniz çok doğru olmuş. Başka anlamazlar. Simdi "küstüm" diye aramamak sadece karşı tarafın olgun olmadığının kanıtı
Bu gelinlerden dhaa istediği nedir ya anlayamıyorum.Merhaba hanımlar sorunum tabi ki kv kv kv kv
Hafta sonu eşimle ailesinin yanına gittik ve bir nedenden dolayı kayın validemle kavga ettik kv yüzünden kp suçu yokken adama bile sert çıktım ama onu arayıp özür diledim saolsun oda 'kızım biz böyle şeyleri kafamıza takmayız ben önemsemedim ' dedi adam gayet olgunlukla karşıladı.
Kayınvalideme gelirsek konuyu çok fazla anlatmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim
kadın habire başkalarını savunuyor bana karşı ben ne yapsam kötü onlar ne yapsa övünüp duruyor hayır karşıda ki kişinin yaptıklarıda hep kusurlu kadın kusurlu olan şeyleri savunuyor hani güzel olan şeyleri savunsa aa evet anne doğru söylüyorsun dicem.Ama onuda yapmıyor en sonunda açtım agzımı söyledim içimdekileri kadın hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor onları savunuyor bana birde kıvırıyor ben başka birşey söylüyorum o geçiştirip kendini haklı çıkaracak şeyler söylüyor. beni hergün arayıp çoçugumu soran kadın 4 gündür aramıyor eşim benim arkamda asla arama anlasın değerini kıymetini aradığında da onlara verdiğin değeri bana vermiyorsun de diyor.
ben asla aramayacağım hatta arasa daha ıcımde kalanları da söylucem ben bir türlü yaranamadım kadına ve o savunduğu kişiler kv hıc sevmıyorlar arkasından konusuyorlar kv bunu bılıyor ama onlar kotu bırsey bıle yapsa mukemmeller ben ıyı bırsey yapsam begenmıyor kadın benı hıce sayıyor artık bu durumdan cok sıkıldım aslında arasa acmak konusmak bıle ıstemıyorum
size sorum sizce cok mu abartıyorum yanı ben kendımı ezılıyoır gıbı hıssedıyorum
2 hafta oncede esım kv arayıp benı savunmustu ben onu cok sevıyorum ona gore deger ver ona gore ılgı goster demıstı ama kadın hala benim yaptıklarımı hep hıce sayıyor baskalarını ovuyor bana.
Kesinlikle katılıyorum ne güzel de dediniz canımDuyma o konuşurken. Dinleme. Onlar dediğin kim . Eltimi gorumcemi.. herneyse..seni kocan beğenmiş almış eksiginle kusurunla kv begensin begenmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?