kv kv kv kv kv

yok esım benı savunur asla yalnız bırakmaz o bıle bızde ona gore davranalım fe daha ıyıedı zaten bırazz mesafe daha ıyı

bu bıraz ozel bır konu ama su kadarını soyleyım benım oglum erkek onlarınkı kız dıye bu sekılde davranıyorlar
Kafadan kontaklar yani. Sizin bir kiskirtmaniz yoksa, ne bileyim bak bizimki oğlan diye övünme gibi bir durumunuz yoksa, bayağı sacmaliyorlar. Kv de delirmiş herhalde. Torununa hakaret edene susmak da ne bileyim. Hatta savunmak.

Yanlış anlamayin ama şunu merak ediyorum, kayinvalideniz sizi begense ne olur beğenmezse ne olur. Eşiniz sizin yanınızda sonuçta öyle değil mi? Benim umurum olmazdı ya, bunu mu kafaya takicam derdim. 2020 yılını değişme yılı ilan edin. Ben bu yılın enerjisinin değişik olduğunu düşünüyorum

bende bunu demesını beklıyorum ıste ama onları haklı cıkarıyor bana kadın 4 aylık bebgımle dalga gecıyor esıme bunlarıda anlattım bana ıstedıgnı desın sorun degıl ama 4 aylık bebegımın arkasından konusursa orada dursun kayınvalıdem de benım yzume karsı soylesın dıyor ya afedersınız bu kadn sızın yuzunuze nasıl desın yahu kım der yuzune karsı torununda bk yesın dıye

Klasik kv. Görüşme bak ne güzel eşin arkanda. Kp arkanda. Eşin gitsin gelsin sen araya uzun süre mesafe koy.

Kafadan kontaklar yani. Sizin bir kiskirtmaniz yoksa, ne bileyim bak bizimki oğlan diye övünme gibi bir durumunuz yoksa, bayağı sacmaliyorlar. Kv de delirmiş herhalde. Torununa hakaret edene susmak da ne bileyim. Hatta savunmak.
ben kızım olsun ıstedım hep ama Allah bana erkek verdı ıyıkı erkek olmus dıyorum sımdıde ama hıc bır zaman aa benım erkek cocugum oldu dıye ovunmedım hep sukrekttım saglıklı olsun dıye

Bahane bahane bahane. Yüzüne dese ne olacak, bu zihniyetteyse "sus sus gelin duymasın." der en fazla. Belli yani.
Mesafeyi baya koyun siz.

Şahsen baştan kimseye yaranmaya çalışmadım, çalışmam da. Kimse beni beğenmek veya sevmek zorunda değil. Saygı göstersin yeterki ki, saygı görsünler. Sizi başkaları ile karşılaştırıp konuşuyorsa çok ayıp ediyor. Kimimiz böyle birşey den hoşlanırız. Ama o zaman o konuşmayı kesip atmak lazim. Baska insanlar zerre ilgilendirmiyor beni: benden güzel, hamarat, başarılı, daha komik, daha eğlenceli olabilirler mesela. Masallah Allah daha çok versin herkese. Ama kimse öz güvenimi başkalarını öne sürerek değiştiremez. Onun icin nefesini boşuna tüketmesin kimse. Ben büyüklerle saygısızca konuşulmasını asla sevmem, ama bu demek değildir ki herseyi signeye çekin susun. Kendinizi savunmanız ve sınır cizmeniz çok doğru olmuş. Başka anlamazlar. Simdi "küstüm" diye aramamak sadece karşı tarafın olgun olmadığının kanıtı

dogru soyluyorsunuz kımse benı begenmek zorunda esım begendı o bana yeter

Durduk yerde mi yapıyor bunu yoksa siz birilerini eleştiriyorsunuz o da savunuyor mu? Girmeyim muhabbette. Durduk yerde konu açıyorsa "Bunları anlatmayın bana ben rahatsız oluyorum" deyin kestirin atın. Yok konuyu siz açıyorsanız açmayın, konuşmayın kv'ninzle böyle şeyleri, mesafeli olun. Tek yaptığı buysa bence küskünlüğe değmez. Onu değiştirecek haliniz yok. Takmayın kafaya.

Bu gelinlerden dhaa istediği nedir ya anlayamıyorum.
Ağzınla kuş da tutsan bir gelin asla yaranamiyor kaynanalarin gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…