kv kv kv kv kv

doğru söyleyeni bu devirde dokuz köyden kovuyorlar canım.
senin kv kv kv aydınlanma yaşamamış henüz. gözleri kör manevi anlamda. anlamak istemeyene davul zurna az kalır. kendini hiç boşa yorma. bazılarını belli yaştan sonra değiştiremezsin. bırak, kendi görür zaten zamanla insanların tavırlarını.

Aynen oyle canim devamli bans yeri geldiginde benim diger yuzmu gorurler . Diyor be zaman gorecekler dedim kavga mi edim simdi diyor daha fiyecek soz yok bu kadina gorsun sonra anlar AMA is isten gecmis olur

Yahu ne takmışsınız kaynanayı kafanıza. Kimi överse övsün. “Aaa o öyle mi ben de böyleyim beğenmeyen küçük oğluna almasın. Aman unuttum siz aldınız ama di mi” diyip hahaha bi kahkaha patlatın. Ya da “hımm anne evet o övdüğün insanlar pek iyi pek hoş da hayatta da hep onlar eziliyor be. Baksana bana bu halimle nasıl kaptım senin yumurta gibi oğlanı. Elimi de sıcak sudan soğuk suya sokmaz kocişim” deyip geçin.

Aramıyorsa da aramasın daha iyi. Kafa ütülemez en azından

Dogru soyluyorsunuz ovdugu kisiler hep eziliyor haklisiniz gercekten

Doğru söylüyorsun gerçekten ovulen insanlar eziliyor

Hiç birşey bekleme eşinin annesinden ne iyi nede kötü nötr yaklaşmayı öğren kv gerceği bu bende senin gibi takıp sinirimi bozuyordum ama gerek yok he diyip geçiştirmeyi öğrenmelisin o kadını değiştiremezsin sen taktiğini değiştirmelisin

Haklısınız zaten bugün kv mı yoğum bakıma almışlarhersey bır yana sağlık ayrı bir yana diyecek başka bursey yok gerçekten yalan dünya

en sonda yazdığın beni benden aldı helal olsun eşine sende eşin yanında zaten hesaba alma boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…