- Konu Sahibi Ondokuzdokuzondokuz
-
ben hiçbir zaman acmadım ama oda bilerek acmaz bazen şaf laf derken acılıyor ven safe ce oğluma soylediklerinde oğluma bk yesın demiş dedim oda daha birşey yemiyorki bos ver takma dedi yoksa kasıtlı olarak hiç bir zaman açmadımDurduk yerde mi yapıyor bunu yoksa siz birilerini eleştiriyorsunuz o da savunuyor mu? Girmeyim muhabbette. Durduk yerde konu açıyorsa "Bunları anlatmayın bana ben rahatsız oluyorum" deyin kestirin atın. Yok konuyu siz açıyorsanız açmayın, konuşmayın kv'ninzle böyle şeyleri, mesafeli olun. Tek yaptığı buysa bence küskünlüğe değmez. Onu değiştirecek haliniz yok. Takmayın kafaya.
yok dogru canım bıraz fazla onem vermısım ama artık ona gore davranacagımKuzum sen kayinvalideyi biraz fazla onemsemiyor musun? Ne gerek var?
haklısınız mesafe her seyı cozuyor .Valla su kisa evlilik hayatimin icersinde kayinvalide mevzusunu az cok yasayarak ogrendim. Ve birseyi daha ogrendim: umursamamak. Benim kayinvalidem de daha bana kizim cocugum dememistir. Adimla hitap eder edecegi zaman. Kendi herseyi bilir kendinden daha onemli bisey yok hayatta. Elalemin abuk sabuk insanlarini yucelyltmeye bayilir. Bana gerince guzel bi soz agzindan kerpetenle cikar. Hic umursamiyorum. Saygili ve mesafeliyim. Kimse benim annem gibi olamaz. O da benim annem degil, esimin annesi.
Eşim beni savunur diye 3 kere yazmissin kendini savunman icin esinin onayı olmasa kafayi yersin sen üç dediğinde he de geç bukadar zor degil hayati kendinize zindan etmeyinMerhaba hanımlar sorunum tabi ki kv kv kv kv
Hafta sonu eşimle ailesinin yanına gittik ve bir nedenden dolayı kayın validemle kavga ettik kv yüzünden kp suçu yokken adama bile sert çıktım ama onu arayıp özür diledim saolsun oda 'kızım biz böyle şeyleri kafamıza takmayız ben önemsemedim ' dedi adam gayet olgunlukla karşıladı.
Kayınvalideme gelirsek konuyu çok fazla anlatmak istemiyorum ama şu kadarını söyleyeyim
kadın habire başkalarını savunuyor bana karşı ben ne yapsam kötü onlar ne yapsa övünüp duruyor hayır karşıda ki kişinin yaptıklarıda hep kusurlu kadın kusurlu olan şeyleri savunuyor hani güzel olan şeyleri savunsa aa evet anne doğru söylüyorsun dicem.Ama onuda yapmıyor en sonunda açtım agzımı söyledim içimdekileri kadın hala kendini haklı çıkarmaya çalışıyor onları savunuyor bana birde kıvırıyor ben başka birşey söylüyorum o geçiştirip kendini haklı çıkaracak şeyler söylüyor. beni hergün arayıp çoçugumu soran kadın 4 gündür aramıyor eşim benim arkamda asla arama anlasın değerini kıymetini aradığında da onlara verdiğin değeri bana vermiyorsun de diyor.
ben asla aramayacağım hatta arasa daha ıcımde kalanları da söylucem ben bir türlü yaranamadım kadına ve o savunduğu kişiler kv hıc sevmıyorlar arkasından konusuyorlar kv bunu bılıyor ama onlar kotu bırsey bıle yapsa mukemmeller ben ıyı bırsey yapsam begenmıyor kadın benı hıce sayıyor artık bu durumdan cok sıkıldım aslında arasa acmak konusmak bıle ıstemıyorum
size sorum sizce cok mu abartıyorum yanı ben kendımı ezılıyoır gıbı hıssedıyorum
2 hafta oncede esım kv arayıp benı savunmustu ben onu cok sevıyorum ona gore deger ver ona gore ılgı goster demıstı ama kadın hala benim yaptıklarımı hep hıce sayıyor baskalarını ovuyor bana.
Ben sadece arkamda olduğunu söylemek istedim kendimi savunacak yasta ve akıldayım kimseye ihtiyacım yok saolın yorumunuz için.Eşim beni savunur diye 3 kere yazmissin kendini savunman icin esinin onayı olmasa kafayi yersin sen üç dediğinde he de geç bukadar zor degil hayati kendinize zindan etmeyin
Terbiyesiz ahlaksız insan olan bunu der mii bee tüm sinirlerim yerinden oynadısunu söyleyeyım bu savundugu kısılerle aramız ıyı degıl aslında bız o ksıılere karsı bırsey yapmadık sucumuz da yok ama bızı sevmıyorlar sevmekde zorunda degıller ama 2 aylık bebegıme b*k yesın dıyor kadın kv de desın bos ver kulak asma dıyor
Bende bunun için onun evinde dur,ak istemedim ve aramadım aramayacagımda birde bana sen dolmuşusun diyor hala yediremiyorum kendime ve benim o sıralar bebeğim hastaydıTerbiyesiz ahlaksız insan olan bunu der mii bee tüm sinirlerim yerinden oynadısen kim oluyorsun da benim çocuğuma onu dersin o dediğin şeyi sana yediriririm
Dediğinizi anlamadım ama teşekkür ederimnick entry uyumu
Boşver yaaa hiç ne ara ne sor nede o arasin telefonunu aç kocan yanında bak çoğu kadının arkasında kocası yok anam anam diyorBende bunun için onun evinde dur,ak istemedim ve aramadım aramayacagımda birde bana sen dolmuşusun diyor hala yediremiyorum kendime ve benim o sıralar bebeğim hastaydı
bu bıraz ozel bır konu ama su kadarını soyleyım benım oglum erkek onlarınkı kız dıye bu sekılde davranıyorlar
Doğru ssoyluyorsun canım en iyisi mesafe çok şükür yanımda eşim çocuğu yeter teşekkür ederimBoşver yaaa hiç ne ara ne sor nede o arasin telefonunu aç kocan yanında bak çoğu kadının arkasında kocası yok anam anam diyor
Çekirdek ailende otur huzurlu yasa kulak bile asma evinde de seni huzursuzluk edicek kişiler gelmesin
Yani bir pipi nelere gebeymiş..
[/
]
Aynen öyle erkek diye çocugum demediklerini koymadılar oysakı oğlum oldu ama sadece sağlıklı oldu dıye sulrettım erkek kız fark etmez dedim çünkü Allah bana bunu nasip gordu
Haklısınızonlar pipi ile kafayı yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?