Aman onun isteği senle kocanı kötü etmek. Kocan da ona ayak uydurmuyo dua etki. Arada köprü oluyo benim eşim de oyle. He de geç silerse silsin seni evden kovacak hali yokya paşa paşa kabullenecek. Bol bol iyi ol kocanla onun yanında. Fırsat verme kayınvalideler boyle fırst geziyorlar araya girecek.Kayinvalideniz haksiz yere sizi suclasa kiskancligindan kudursa oglunu kendisinden uzaklasgirdiginizi soyleyip esinizle aranizi bozmaya calissa soylediginiz sozleri carpitsa ve esiniz de size haklisin ama yasli iste arayi duzelt bayram var küs mü kalalim dese ne yapardiniz? Esim annesine hakli demiyor asla ama kötü niyetli oldugunu da kabul etmek istemiyor. Kv beni silmis oyle soyluyor. Tek sorun sabahin korunde bize geldiginde yuzum asıkmis. Sebebi de esimle tartismamizdi. Esim yuzun asik filan degildi diyor dis goz olarak.
Kv beni aradi azarladi sirf bu yuzden. Ben de icimde ne varsa saydim esimin yaninda telefonda. Esim de sahit. Simdi ama esim arayi duzelt diyor. Ben bisey yapmadim ki duzeltiyim. Su an ne yapabilirim.Eşinle bir oldun mu dünya yansa, sana kıvılcım sıçramaz.
Takıntılı olmayı bırakın. Kv de alışır bir süre sonra minik oyunlarının tutamayacağına. Önemli olan bu sürecin evliliğinizi yıpratmaması.
Bişey yapma ne yapcan. Bayramda gidersiniz bu dengesiz elinide vermez. Akışına bırak eşine gitmem etmem gelmesin deme. Meraktan o arar seni zamanlaKv beni aradi azarladi sirf bu yuzden. Ben de icimde ne varsa saydim esimin yaninda telefonda. Esim de sahit. Simdi ama esim arayi duzelt diyor. Ben bisey yapmadim ki duzeltiyim. Su an ne yapabilirim.
Ayy Allah korusunÜç kere anma adını kız gelecek şimdi
Arayıp arayı yumuşat dedi esim bugun. Sinirler tepeme zıpladı. Ben ne yaptim da arayacagim dedim. Gerildik biraz sonra kapandi konu. Allah askina hakliyken aranip ara mi yumusatilir. Illaki buyuk diye alttan mi almam gerek. Gururum var benim.Bişey yapma ne yapcan. Bayramda gidersiniz bu dengesiz elinide vermez. Akışına bırak eşine gitmem etmem gelmesin deme. Meraktan o arar seni zamanla
Ben arayip arayi yumusatacakmisim. Ben hakliymisim ama küs mü kalacakmışız.Ben olsam gitmezdim.. ozur diletsin annesine
Seni sildim dedi. Hayal kırıklığına ugramis. Esim ne yapti anne sana diyor. Annesinden cevap yok. Oyle bir durum yani. Gittim ne konuscam ben. Dusun dusun deliye çıkcam.Gidin vıccık vıccık kocacımlar canımlar havada uçuşsun
Evliliğimde uzun yıllar kayinvalidenin suyuna gittim, haklı olduğum yerlerde bile hep alttan aldım. Sonra baktım vücudum artık kaldırmıyor bu kadar üzüntüyü, vücudumda yaralar çıkmaya başlamıştı. Doktor üzüntüden olabiliyor dedi.Kv beni aradi azarladi sirf bu yuzden. Ben de icimde ne varsa saydim esimin yaninda telefonda. Esim de sahit. Simdi ama esim arayi duzelt diyor. Ben bisey yapmadim ki duzeltiyim. Su an ne yapabilirim.
Ah VelvetteÜç kere anma adını kız gelecek şimdi
Arayıp arayı yumuşat dedi esim bugun. Sinirler tepeme zıpladı. Ben ne yaptim da arayacagim dedim. Gerildik biraz sonra kapandi konu. Allah askina hakliyken aranip ara mi yumusatilir. Illaki buyuk diye alttan mi almam gerek. Gururum var benim.
Geçecek o işi. Ben bu yaşa hürmet olayını saçma buluyorum. Sırf dünyaya benden 10-20-30 sene önce geldi diye, yalvarayım kapısında. Oldu canım. Kim haksız ise o özür dileyecek, bunun büyüğü küçüğü yok.Arayıp arayı yumuşat dedi esim bugun. Sinirler tepeme zıpladı. Ben ne yaptim da arayacagim dedim. Gerildik biraz sonra kapandi konu. Allah askina hakliyken aranip ara mi yumusatilir. Illaki buyuk diye alttan mi almam gerek. Gururum var benim.
Esimi aramis ben esime beni azarladi dedikten sonra. Esim ya acmamis telefonunu ya soguk konusup hemen kapatmis. Onun uzerine patladi kv. Esim sordu problem ne aciklayamiyor. Beni sadece sucluyor ama su sekilde. Beni hayal kirikligina ugratti diyor. Sebep yok. Sevgimi bitirdi diyor sebep yok. Ben hep iyiliginizi istedim diyor. Ben yaslanip hastalanimca oglum bakacak bana diyor. Saf kiskanclik baska hicbirsey degil. Esimi de konusturmuyor. Telefonda kendini acindirip hicbirseye hakkim yok ben ozur dilerim dedi. Beni azarlamak hakkiymis güya. Dedim azarlayamazsin beni yok oyle birsey. Baya tartistik.Ah Velvetteyüzümü güldürenim
Eşine güzel bir şekilde soyleyeydin sende hemen ataga grcmeseydin. Arayıp saydıran o yani eşin konuşsun yolunu bulsun
O bana saldirdi ilk. Hicbirsey yokken mesai saatleri icinde arayip insanlarin yaninda azarladi.Kv de söylenmiş,siz de.
1,1 eşitsiniz bu durumda.
Sonuçta altta kalıp ezilmemişsiniz.
Eşiniz de sizi ezdirmiyor.
Ben olsam eşimin hatrına,
bayramda giderdim ama mesafeli davranırdım.
Küsen ben olmazdım.
Şu anda kv sizin tavır yapmanızı hatta küsmenizi bekliyor ki mağduru oynayabilsin.
Oyununu bozun.
Şu entrikalı diziler geldi aklıma kaynanayı köşede sıkıştırıp .İster sil ister çiz ben senin oğlunun kıymetli karısıyım edebinle dur oğlunu birdaha göremezsin annecim deyinSeni sildim dedi. Hayal kırıklığına ugramis. Esim ne yapti anne sana diyor. Annesinden cevap yok. Oyle bir durum yani. Gittim ne konuscam ben. Dusun dusun deliye çıkcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?