surekli herseye soylenen karisan kv tabi cekilmez ama altin isinede karismayan kv de de yoktur yani.esimin yakin akrabasinin kizi nin kvalidesi dugun gunu istemis altinlari veris o veris dahada vermiyormus.her kv isterki altinlar onda dursun herseyden haberleri olsun falan filan
Benim annem de dolama çıkan parmağıyla sabah 4 e kadar, bohçasını damat şeklinde süslemişti. Sabah görümcemin ilk lafı: boş işlere bak yaa bununla mı uğraştınız!! İnsan terbiyeli olunca o anda hiç bir şey diyemiyor ama sonra içi içini yiyor. Eşimin başını çok ağrıttım ama, ayy gıcık oldum bak yineValla kizlar annemle ilgili yeri geldiginde lafimi soyleyecegim ev cok kalabalikti. Anneme de bosver anlamaz o herkes bayildi dedim. Yemin ederim tek tek boncuklarla isledi. Okadar bunalttiki uzun sure gitmeyi dusunmuyorum. Altinlarimi da bozdururu bankaya koyarim yine de vermem daha. 3 kere istedi. Daha kac kere isteyecek bilmiyorum. Bankaya verip calistiriyor mu acaba aklima o geldi artik bu kadar israr edince
Benim annem de dolama çıkan parmağıyla sabah 4 e kadar, bohçasını damat şeklinde süslemişti. Sabah görümcemin ilk lafı: boş işlere bak yaa bununla mı uğraştınız!! İnsan terbiyeli olunca o anda hiç bir şey diyemiyor ama sonra içi içini yiyor. Eşimin başını çok ağrıttım ama, ayy gıcık oldum bak yine
Aynen beğenmeyebilirsin, ama o kadıncağızı üzmeye kimsenin hakkı yok. Kendilerine yapılsa görümceler parlamayı bilir hemen. Allah sana da bana da sabır versin canım, ömür törpüsü. Anneciğine de sabır ve sağlık diliyorum.Terbiyesizlik resmen. Insan annesinin emegine uzuluyor. Yazik kadin cani aciya aciya ugrasmis kizi icin. Bak begenmek zorunda degiller ben kesinlikle bayimalilar demiyorum ama susmak zorundalar. Cok uzuldum size de
Aynen beğenmeyebilirsin, ama o kadıncağızı üzmeye kimsenin hakkı yok. Kendilerine yapılsa görümceler parlamayı bilir hemen. Allah sana da bana da sabır versin canım, ömür törpüsü. Anneciğine de sabır ve sağlık diliyorum.
Aynen beğenmeyebilirsin, ama o kadıncağızı üzmeye kimsenin hakkı yok. Kendilerine yapılsa görümceler parlamayı bilir hemen. Allah sana da bana da sabır versin canım, ömür törpüsü. Anneciğine de sabır ve sağlık diliyorum.
O altinlari bankaya yatir boylelikle herkesin cenesi kapanmis olurOlabilir. Ki ben anneme vercektim babamla annem kizim bunlar maddi seyler altin para yuzunden iki ailenin arasina kotuluk girmesin. Sen sakla senin altinlarin dediler almadilar. Bankaya yatircam bende insallah bugun. Esimden haber bekliyorum kasa icin
O altinlari bankaya yatir boylelikle herkesin cenesi kapanmis olurOlabilir. Ki ben anneme vercektim babamla annem kizim bunlar maddi seyler altin para yuzunden iki ailenin arasina kotuluk girmesin. Sen sakla senin altinlarin dediler almadilar. Bankaya yatircam bende insallah bugun. Esimden haber bekliyorum kasa icin
Özellikle annenize yapılan gerçekten çok ayıp. Yalnız bebeginiz için Mevlüt yaptınız değil mi? Sigara olayını dikkatimi çekti. Umarım ben yanlış anlamisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?