kv kv :)

Biraz kıskançlık var gibi geldi bana.
Ben dayanamazdım hele ki annem emek vermişse o pipetleri verirdim millete onrası benim evim ve onu ilgilendirmez.
Boşverin uzak durun en güzeli
Hayırlı olsun mevlütünüz bu arada Allah kabul eylesin

yazini sonuna kadsr okumadim gerek duymadim insan bogulcak gibi oluyr ne oyle kaynananin yaptiklari begenmediysen sus demi
bude arada altinlari getr demis koklayip geri mi glvercek sana
Allah sabir versin isin gercekten zor

+1 katılıyorum. Benim kaynanamin çevirdiği dolaplari soyledigi yalanlari attigi iftiralari anlatsam bagdata yol olur. Esimle 2 yil ciktik beni cok severdi samimiydik. Nisandan once nisan iptal olsun da ayrilsinlar diye cevirmedigi dolap kalmadı. Nisaminda hastanelik oldum dugunumden uc gun once hak etmedigim tonla laf soyledi. Arkamdan yalanla dolanla dedikodumu yapti. Esimden almasini istediği bir kiz vardi. Esim istemedi o donemde arkadastik esimle. Her gorusmemizde kızı anlatir. Dugunden bir gun once bile onun muhabbetini dinledim. Annemi aşağıladığı kotu konuştu ağlattı. Nisanda babama laf etti. Anlatsam bir bir suraya 5 sayfalık yazi cikar. En baslarda sustum. Sonra yani nisandan sonra uzak durdum. Her konusmamizda laf bana geliyor baska türlü. Demedigim seyleri dedi diyor. Olayi isine geldigi gibi anlatiyor herkese bi de iftirasini yakaladim. O zmandan beri hal hatir sormak icin asla aramadim. Yazin nisan oldu diger yaz dugun. Hala aramam ustunden 1 yilfan fazla gecti düğünün. Dugune kadar sustum. Dugun zamani bile bana yaptiklari canıma tak etti. Artik saygı cercevesinde ne hak ediyorsa duyuyor. Kizma utanmadan kendi ismini vermek istedi ve göbek adini da koymus olmaz dedim kestirdim attim. Bi laf soylese cevabini veririm. Sen de ver arsız olmus o kaynana

Bi de diger konularını da biliyorum senin icin üzülüyorum gercekten. Rabbim eşine hidayet sana da sabır versin

Bi de kaynanam da altinlari istedi benden bende kalsin vs dugunden sonra vermedim. Sen de verme asla. Sen farkinda olmadan da olsa ona yuz vermis oluyorsun onun gözünde. Zaten yüz buluo tepene çıkmaya yer ariyor. Söylediği hic bir seyi kabul etme. Anne olmaz ben istemiyorum de bildigini oku soyler söyler zamanla ya cirkeflesir daha da ya da susar. Susarsa ne ala. Cirkeflesirse kesersin muhabbeti olur biter. Ama sen sesini yukseltme ters konusma. Elinde sana karsi kullnacagi koz olmasin aman dikkat

Amin tesekkur ederim. Allah niyetimi kabul etsin insallah. Evi esim meyhaneye cevirmisti bi KURAN okunsun istedim. Hic aramayacagim artik cunku ben ilgilendikce beni salak belledi sanirim. Kendime bir yere kadar ama annem icimi acitir. Bunu bir kac kez yapti anneme bir daha asla musade etmeyecegim. Buyukluk bizde kalsin dedikce kendisini hepten birsey sandi. Edepli edebinden susar edepsiz susturdum sanar. Esimi hala daha altinlar icin sikistiriyor ariyor. Esim kavga ediyor bagiriyor telefonu kapatiyor. Esim dedi bana karar senin satip kendine birsey mi aliyorsun. Sakliyormusun ne yaparsan yap onlar senin vermeyeceksin kimseye benim bile hakkim yok dedi. Benim de umrunda degil valla seytan diyor sat hepsini maldivlere uzakdoguya falan tatile git :))))

Ama kiyamam sana ben ya. Neler yapmis oyle Allah en az aynilarini yasatsin onlara ne kadar sinir oldum ya. Bu insanlar neden bu kadar fesat

Aynen oyle. Bundan sonra cok resmi olacagim.

Canım köpük tabak ve pipette karısmasıda ayrı sinir.ona ne??hayır yani ne alaka alınan pipeti dagıttırmamaktaki mantık ne?altınlar konusunda basta yaptıgında hata degil bence.bende öyle yapabilirsim.ama geri istediğinde tavrını belli etmiş.senin gbi iyi niyetli degil.son olarak anneni kimseye ezdirme.böyle bir hakkı nerden bulmuş annene laf edecek

Yok canim kalabalik diye birsey demedim ama yeri geldiginde lafimi soyleyecegim. Hickimse benim annemden kiymetli degil. Annemin agzi var dili yok. Valla laf sokulsun anlamiyor teyzem uyariyor o derece tertemiz kadin

Bende ayni dusunuyorum. Aramayacagim ararsa da soguk konusacagim. Her ozel gunumu maffetti kendi ozel gunu gibi davrandi. Kendi istedigi gibi davrandi hicbirseyi bana danismadi sormadi.
Evet aynen. Sonra da neden hiç aramıyor bizi diye eşimi sıkıştırıyor annemler aramıyormuş falan. Kadın önce bi kendine bak arancak halin mi kaldı sesini duyunca adı geçince geriliyorum

Evet aynen. Sonra da neden hiç aramıyor bizi diye eşimi sıkıştırıyor annemler aramıyormuş falan. Kadın önce bi kendine bak arancak halin mi kaldı sesini duyunca adı geçince geriliyorum

Kiyamam ya. Dusuncesizler iste. Aynen bende oyle tuylerim diken diken oluyor. Bu sefer ne diyecek acaba diyorum.

Benim kayınvalidem de bir benzeri, elinden hiçbir iş gelmez ama hiçbir şeyi de beğenmez. Oğluma sünnet yaptım hiçbir şeye karıştırmadım ne alışverişe çağırdım (maddi beklentim hiç olmadı bugüne kadar manevi beklentim ise anladım ki benden uzak olması en büyük manevi destek :) )Mevlid okuttum yapılan süslere, tabağa çanağa karışmak gibi bir lüksü yok hiç kurusa bakmasın. Öyle annemin, benim ya da bir başkasının yaptıklarına laf ettiğinde de madem sen daha iyisini yapabiliyordun neden yapmadın? deyip kestirip atıyorum.

Valla cevabinizi cok begendim "madem daha iyisini yapiyordun neden yapmadin" bunu bi ara kullanacagim. Maddi beklentim benimde asla olmadi. Cok sukur kendi parami kendim kazaniyorum. Benimki zaten birseye dokunmayip cenesi calisanlardan.

Valla cevabinizi cok begendim "madem daha iyisini yapiyordun neden yapmadin" bunu bi ara kullanacagim. Maddi beklentim benimde asla olmadi. Cok sukur kendi parami kendim kazaniyorum. Benimki zaten birseye dokunmayip cenesi calisanlardan.

Benimki de öyleydi ama artık hiçbir şeye karıştırmayınca susup oturuyor. Eşinin tavrı güzel ama benim eşimde aynısı umursama söylediklerini baktın çok canını sıkıyor cevabını ver diyor. Annesine ben gidelim 1 ay oldu demesen gitmek aklına bile gelmiyor. Geçenlerde annesi Cumartesi gününden gelin bizde kalın nasıl olsa ertesi gün Pazar dedi, eşime söyledim ben ona 3-4 saat zor dayanıyorum bir de kalın diyor dedi ve gitmedi. Kayınvalidem her şeye karışan, aşırı yalan söyleyen hem de hiç yüzü dahi kızarmaz yalan söylerken o tip bir insan, eşim de farkında tüm bunların çünkü başka biriyle telefonda konuşurken yalan söylediğini eşim kulaklarıyla duydu, neden yalan söylüyorsun dedi bunlar tatlı yalanlar dedi güldü pişkin pişkin.

Aynen canim benim esimde gitmiyor. Ben diyorum gidelim diye cunku esim benim aileme cok duskun ben demeden esim gidelim der kardeslerimle ilgilenir. Yeri gelir kardesimi 5 saatlik yoldan gecenin bir yarisi almaua gider. Ben otobusle gelir dedigim halde. Ben kendimi kotu hissedip bu sefer gidelim aileni gorelim diyorum onun aklina gelmiyor. Ama gidincede 10 15 dakika oturuyor kadin okadar cok soyleniyor ki. Kalk eve gidelim diyor. Kendi kaybediyor.

Ve beni hep is yerimdeyken arar dedigini Yaptirmak icin. Esim yanimdayken bana birseu demez cunku bir iki defa demeye kalkti esim bagirdi cagirdi. Aman herkesin derdi var Iste yeterki cok zararlari olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…