Bende çok kustum kafana takma bir komşuda bana demişti ki doktora gittin mi yok sanki ben salaktım bilmiyorum yapmam gerekeni demek istiyor ki haspam belki değilsindie hamile falanKızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???
Yoksa ben mi fesatım.
3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.
Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.
Ve de hani o sıçaklık banada geçti.
Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.
Hııııı hadi gözün aydın.
Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.
Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.
Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..
Kadının en büyük düşmanı yine kadın lafını anımsattı bana yazdıklarınben de ikinci hamileliğimi söylediğimde (ilki düşüktü) kayınpeder "bizi heveslendiriyorsunuz sonra boşa çıkıyor, bu da öyle olmasın" demişti
ben kızmadım kayınpederi tanıyorum düşünmeden konuşur, kötü niyetli değil, aklına geleni pata pat söylerama sonra o gebeliğim de kürtajla sonlandı. 3. kere hamile kaldığımda da kimseye söylemedim artık. ama o da düştü
kaynanam da "doğsaydı şimdi 1 yaşında olacaktı değil mi?" demiştiorda baya gözlerim falan doldu, eşim bizim dışarda işimiz var hadi görüşürüz dedi aldı çıkardı beni hemen evden.
şimdi hamile kalırsam karnım çıkana kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye. hani ilk 3 ay olayını bile geçtim
hee onu bana da demişlerdi. ama eski kadınlar işte eskiden adet 1 ay geçmeden doktora gitmezlermiş malum. hani sadece adetin geçtiği için mi hamileyim diyorsun yoksa doktora gittin yaptırdın mı test? o anlamda soruyorlar.Bende çok kustum kafana takma bir komşuda bana demişti ki doktora gittin mi yok sanki ben salaktım bilmiyorum yapmam gerekeni demek istiyor ki haspam belki değilsindie hamile falan
Kadının en büyük düşmanı yine kadın lafını anımsattı bana yazdıkların
O duyguyu çok iyi anlıyorum ilk bebeğim karnımda öldü aldırmak zorunda kaldım.Allah hayırlısıyla inşaallah yakın zamanda size bebiş nasip eder üzülmeyin demiyorum çünkü insanın içi acı acıyor ama en azından olumlu düşünün ve gerçekten hamile kaldığınızda kimseye söylemeyinben de ikinci hamileliğimi söylediğimde (ilki düşüktü) kayınpeder "bizi heveslendiriyorsunuz sonra boşa çıkıyor, bu da öyle olmasın" demişti
ben kızmadım kayınpederi tanıyorum düşünmeden konuşur, kötü niyetli değil, aklına geleni pata pat söylerama sonra o gebeliğim de kürtajla sonlandı. 3. kere hamile kaldığımda da kimseye söylemedim artık. ama o da düştü
kaynanam da "doğsaydı şimdi 1 yaşında olacaktı değil mi?" demiştiorda baya gözlerim falan doldu, eşim bizim dışarda işimiz var hadi görüşürüz dedi aldı çıkardı beni hemen evden.
şimdi hamile kalırsam karnım çıkana kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye. hani ilk 3 ay olayını bile geçtim
Bana bunu soran benden küçüktü ben masumca sorduğuna inanmıyorum pek Bide cinsiyet söyleyince a öyle derler sonra değişir o diyenlerde oldu madem değişir niye sorar onu da anlamamhee onu bana da demişlerdi. ama eski kadınlar işte eskiden adet 1 ay geçmeden doktora gitmezlermiş malum. hani sadece adetin geçtiği için mi hamileyim diyorsun yoksa doktora gittin yaptırdın mı test? o anlamda soruyorlar.
ben kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum canım ya, kaynana da kayınpeder de sever beni ama ince düşünceli değiller sadece. evet kaynanamın dediğine özellikle üzüldüm ama üzmek için söylemedi boş bulundu işte çıktı ağzından. kötü niyetli insanlar değiller , bunu biliyorum
Bana bunu soran benden küçüktü ben masumca sorduğuna inanmıyorum pek Bide cinsiyet söyleyince a öyle derler sonra değişir o diyenlerde oldu madem değişir niye sorar onu da anlamam
Tamamsen daha iyi tanırsın karşındakini tabi.. ama kötü niyetli olmadan patavatsızlık yapıyor olabilecekleri ihtimalini de düşün. boş yere kendini üzmemiş olursun...
aynen öylehamile birine şu da hamileydi düşük yaptı demek fesatlığın dik alası.
hepsi aynı bunların valla :))))
oğulları baba olacak diye ödleri kopuyor
kızları hamıle kalınca havalara ucuyor
Bu senin evine yerleşmeye çalışan kayınvalide değil mi? hani bir pazar günü apar topar ev bulmuştunuz? Pislik olsun diye söylemiştir..
bizimki de bize geldiğinde yegenlerının cocugu olmuyormus onları anlatırken bı agladı bı agladıHay agzina saglik. Bizimkide oyle ben hamile kaldim yarim agiz bisey, kizi 2 tane dogurdu ikisindede ay bi telaslanmalar bir haller bi hediyeler. Ben dogurdum dogurcam bizim k.valide hala afra tafra pesinde. Sanki hamile ben degilimde o
Boşverin takmayın.Hamileliğinizin tadını çıkarın.Kızlar şimdi bu hainlik hasetlik kıskançlık mı???
Yoksa ben mi fesatım.
3 yıldır çoçuk istiyoruz ve nihayet rabbim yüzümüze güldü 2 aylık gbeyim hadi aileler ile paylaşalım dedik.
Benim babam annm abilerim yengelerim yeğenllerim hawalara uçtulular hatta abilerim dayı oluyorum diye çoçuklara süprizler hediyeler almış nerdeyse herkes birbirine hediye alıcak bi veren diğerine haberi müjdemi isterim diye haber vermiş.
Ve de hani o sıçaklık banada geçti.
Ama kv nin tepkisi zsten aramız hiç iyi değil bilen de bilir eski konulardan.
Hııııı hadi gözün aydın.
Ondan sonra falanca da 3 aylık hamileydi düşük yaptı dün.
Ondan sonra sabah ları kusuyorum eşime demiş ki vah vah niye sabahları kusuyor hiç iyi değil.
Allahım ya bi yotrumlayın gzünüzü seviyim...
Ben mi fesatım
Kv mi haset ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?