kv mi haset ben mi fesatttt

Bende çok kustum kafana takma bir komşuda bana demişti ki doktora gittin mi yok sanki ben salaktım bilmiyorum yapmam gerekeni demek istiyor ki haspam belki değilsindie hamile falan

Kadının en büyük düşmanı yine kadın lafını anımsattı bana yazdıkların

Bende çok kustum kafana takma bir komşuda bana demişti ki doktora gittin mi yok sanki ben salaktım bilmiyorum yapmam gerekeni demek istiyor ki haspam belki değilsindie hamile falan
hee onu bana da demişlerdi. ama eski kadınlar işte eskiden adet 1 ay geçmeden doktora gitmezlermiş malum. hani sadece adetin geçtiği için mi hamileyim diyorsun yoksa doktora gittin yaptırdın mı test? o anlamda soruyorlar.
Kadının en büyük düşmanı yine kadın lafını anımsattı bana yazdıkların

ben kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum canım ya, kaynana da kayınpeder de sever beni ama ince düşünceli değiller sadece. evet kaynanamın dediğine özellikle üzüldüm ama üzmek için söylemedi boş bulundu işte çıktı ağzından. kötü niyetli insanlar değiller , bunu biliyorum

O duyguyu çok iyi anlıyorum ilk bebeğim karnımda öldü aldırmak zorunda kaldım.Allah hayırlısıyla inşaallah yakın zamanda size bebiş nasip eder üzülmeyin demiyorum çünkü insanın içi acı acıyor ama en azından olumlu düşünün ve gerçekten hamile kaldığınızda kimseye söylemeyin

Bebeğini hayırla kucağına al canım. İyi niyetli olsa kızım Allah korusun ilk 3 ay önemli kendine dikkat et der. Sen hiç sallama güzelce hamileliğin keyfine bak :) k.v. de torunum olacak diye mutlu olmak varken düştüğü hasestlik içinde mutsuzluğuna doymasın

ha ayrıca bende 4 ay kustum hamileyken. bu bebekle ilgili olumsuz bişey değil. doktorum da vucudunuzun tepkisi 12. haftada geçer demişti.

Bana bunu soran benden küçüktü ben masumca sorduğuna inanmıyorum pek Bide cinsiyet söyleyince a öyle derler sonra değişir o diyenlerde oldu madem değişir niye sorar onu da anlamam

Bana bunu soran benden küçüktü ben masumca sorduğuna inanmıyorum pek Bide cinsiyet söyleyince a öyle derler sonra değişir o diyenlerde oldu madem değişir niye sorar onu da anlamam

sen daha iyi tanırsın karşındakini tabi.. ama kötü niyetli olmadan patavatsızlık yapıyor olabilecekleri ihtimalini de düşün. boş yere kendini üzmemiş olursun...

Bu senin evine yerleşmeye çalışan kayınvalide değil mi? hani bir pazar günü apar topar ev bulmuştunuz? Pislik olsun diye söylemiştir..

Kv den hasetlikten gebermiş resmen. Takma kafana. Onun inadına mutlu ol. Hamileliğini mutlu mesut yaşa.

kıskanmış..... net... ama insan küçücük bir bebek için nasıl iyi şeyler düşünmez ya bu kvler de ayrı bir problem vallahi..

Gıcık kadın yaa. Yarin dogum yapinca da sorsan en cok o sever . Sinir oldum. bu arada gozunaydin cnm Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

hepsi aynı bunların valla :))))

oğulları baba olacak diye ödleri kopuyor

kızları hamıle kalınca havalara ucuyor

Hay agzina saglik. Bizimkide oyle ben hamile kaldim yarim agiz bisey, kizi 2 tane dogurdu ikisindede ay bi telaslanmalar bir haller bi hediyeler. Ben dogurdum dogurcam bizim k.valide hala afra tafra pesinde. Sanki hamile ben degilimde o

Hayırlı olsun analı babalı büyüsün. Kv de kendini yiye yiye azalarak bitsin. Evet.

Hay agzina saglik. Bizimkide oyle ben hamile kaldim yarim agiz bisey, kizi 2 tane dogurdu ikisindede ay bi telaslanmalar bir haller bi hediyeler. Ben dogurdum dogurcam bizim k.valide hala afra tafra pesinde. Sanki hamile ben degilimde o
bizimki de bize geldiğinde yegenlerının cocugu olmuyormus onları anlatırken bı agladı bı agladı
çok üüzlmüş

biz 3 senelık evlıyız
bızde de sıkıntı var olmuyor
tüp ya da asılama olması lazım

biz hıcbısey soylemedık onlara

yazın konusu oldu ıste

ben tepkısını olcmek için soyledım

biizm cocuk olmuyor dedım eşimden dolayı

kadın hıc tepkı gostermedı

ve kac ay oldu sormadı bıle ne yaptınız vs dıye

eşime de sormamıs hiç

işine geldı tabı, bekledıgım de buydu

eşimin ablasının ıkı cocugu var, eşimle aynı evde buyumus onlar

kadın daha evlenırken tepkı koydu bu cocuklar senı baba bılıyor unutmak yok dıye

hala da duygu somursu yapa o ıkı cocuk için

ama kendı cocugu olsun ısteyen bır annesı babası yok.

Boşverin takmayın.Hamileliğinizin tadını çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…